BF +4

Först vill jag tack Karro och Lina för att ni delar med er av tipsen! De sägs ju att bebisen kommer när den är redo, men i det här läget vill man prova allt "utifall att"... Det kan ju kanske hjälpa! Så idag blir det apelsiner! Verkar bli finväder också, så jag får försöka ta en promenad kanske istället för biltvättningen. Jag tycker det faktiskt är roligt att tvätta bilen, men kanske mer på sommarn än i -3 grader :) Så jag chansar på att promenaden funkar lika bra som lufttvättning!
Och ni, jag läser era bloggar lite titt som tätt med ;)
Så mer tips från läsarna är välkommet, tack!

Idag är vi inne på fjärde dagen... Har för mig att pappa sa för länge sen att den inte skulle komma förrän den 10:e feb, men det trodde minsann inte jag! Kanske blir så ändå... Idag jobbar Per kortdag, till tjugo över ett. Skönt! Och då kan man ju tycka att jag kan vänta på han innan jag går min promenad, men då riskerar man att bli utan promenad. För det står aldrig högst upp på hans önskelista att ut och gå. Oavsett väder. Ja, det ska vara sommar då och 18 hål på en golfbana. Då går det bra!

Jag går ju fortfarande bara upp en gång per natt och går på toa. Och det är på morgonen när Per går upp. Strax före sextiden ungefär. Så då är jag ju ganska kissnödig. När jag sedan ska lägga mig får jag molvärk i nedre delen av magen, antar att det beror på att blåsan har vart så full och sedan blir helt tom. Men jag hoppas ju alltid på att det ska fortsätta värka, i mer än bara fem minuter. Men icke sa nicke, inte den här morgonen heller.


Nu ska jag gå ut och hämta tidningen och sedan ska jag äta frukost. Har inget mer inplanerat innan Per kommer hem, så jag pylsar väl på mig lite kläder och tar en promenix då kanske. Just det, tavlorna ska jag ska kanske försöka få upp.


Kommentarer
Postat av: Linda F

Du!!De är ingen dålig väntan du har......Kan tänka mig hur de känns....Inte kul..Hoppas de händer nått i helgen eller att vi ses på Ljusnan Cup.Hälsa Per och trevlig helg på er alla 3.
Kram

2008-02-08 @ 13:45:07
Postat av: Fredrika

Ett tips, gör som jag: ät på mAx, spring flera gånger i en trappa upp & ner, duscha, ha sex och sen ska det förhoppningsvis sätta igång :) Stort lycka till!

Postat av: Caroline

Läser din blogg varje dag. Och i natt drömde jag att jag träffade dig i Gävle och att ni hade fått en liten dotter :)

2008-02-08 @ 17:56:37
URL: http://carolanje.blogspot.com
Postat av: Joline

Den där molvärken känner jag igen, men jag har den både när jag är kissnödig och efteråt...det gör ganska ont tycker jag man blir lite små skraj varje gång..

2008-02-08 @ 18:56:59
URL: http://jolinefahlstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback