Vad är det för månad?

Vad är det för månad? Oktober eller? Nu vräker det ner ute och det är inte varmt i luften precis. Det regnar så mycket att det låter så högt på altantaket så ljudet går in i barnvakten. Stackars Signe, hon vaknar säkert... Får hoppas att hon fortsätter sova för hennes förmiddagslur blev bara en halvtimme idag. Den brukar vara minst 1,5 timme. Oftast ännu längre när det är såhär pass kallt.

Igår morse vid kvart i nio fick vi besök! Maria, Eko och lilla Neo kom. Det var roligt! De skulle ju upp till Marias mormor och morfar som bor mellan Skellefteå och Piteå. Och när man åker med en 4 månaders behövs det en del stopp på en sån lång resa. Så deras första anhalt blev Granbo! Neo såg ut som en söt liten räka jämfört med flodhästen Signe haha Men hon är en bra gullig flodhästbebis iaf!
Signe fick en ursöt barbapappamössa, en filt med en gosedjurskanin att snutta på och en tröja. Tack tack!

Men det var inte det enda paketet som hon fick öppna igår. Jonas och Stina var här och hälsade på efter att vi hade vart hos Pers föräldrar i Kilafors. Så då fick Signe en turkos kjol och en vit body. Jättesöta! Macke, Anna och deras flicka Moa från Gävle kom förbi en snabbis också, de hade hälsat på en släkting till Anna som bor en bit bort från oss. Så det blev mycket folk för Signe att titta på.

Idag har vi än så länge inte gjort mycket. Med det här vädret kan man inte göra så mycket heller. Tror jag ska försöka städa badrummet kanske. Om Signe fortsätter sova vill säga. Nä, nu ringde visst Hanna Lind! Hon skulle titta förbi en sväng. Skönt. Då slipper jag badrummet... eller jag skjuter det på framtiden. Som så mycket annat.


Signes nya mössa och snuttefilt.

Snart kan jag sitta själv!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hörde du att Hanna är på rehab :)

Postat av: Mimmi

Men gud va kul att Maria, Eko och Neo tittade förbi!!! Måste ju också komma och titta på Signe ju!



Hon kommer bli bortskämd den där stackars tösen ;)

HAHA!



KRAM

2008-08-04 @ 19:42:28
Postat av: Sara

Ja visst va bilderna snygga :)



Jag och Hanna ska luncha på onsdag, lust att haka på??

2008-08-04 @ 21:13:44
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback