Vill du låna ut ett partytält?

Nu ska jag skicka efter papperskopior på 268 bilder. Och när ska jag ha tid att sätta in de i ett album? Jag får sitta och pyssla på kvällarna. För det är mycket roligare att bläddra i ett album än att titta på datorn. Jag skrev ut allt förr, men innan det var färdigt så hamnade man efter och då blev det så drygt... så nu har jag en bunt foton som väntar på att läggas in. Tror inte jag skrev ut ett enda foto från 2007. Så de som ligger i bunten är alltså från 2006. Drygt. Kommer inte ens försöka att komma ikapp. Börjar om nu när Signe har kommit istället.

I förmiddags var vi bara hemma. Signe fick smaka banan. Iförrgår tyckte hon inte alls om, men idag verkade det gott! Så gott att hon ville äta på mammas bit efter att hennes mosade i skålen var slut. Hon blev jättearg och ledsen när jag tog bort den från henne. Gofis!

Vid 13 var jag i Söderala på babysimsmöte. Det var bara en handfull som inte hade med sig sina bebisar. De flesta var där hela familjen. Jag tyckte det var skönast att vara själv. De andra hade ju fullt sjå att underhålla de små, gå runt när de blev ledsen, mata... Ja ni vet. Sånt man gör när man har sina små liv med sig. Det var lättare att lyssna på simläraren utan fokus på Signe. Och hon hade säkerligen mycket roligare hemma med pappa! Mötet var 1,5 timme. Överdrivet långt. Men de verkar väldigt ambitiösa iaf. Det ska i vilket fall som helst bli roligt att bada med Signe. Hoppas Per kan vara med också, i början ställer golfen till det sen är det dags för innebandyn att dra igång.

På eftermiddagen var vi till Pers föräldrar och åt. Det var trevligt. Ikväll har jag bakat sista kakan till Namnkalaset. Mamma ska baka en och Christina har blivit tilldelad tårtbaket. Skönt med hjälpande händer. Är lite nervös inför vädret på Söndag. Ser inge bra ut, och jag är rädd att det blir riktigt trångt här inne. Nån som har ett stort partytält att låna ut? Det är en allvarligt fråga så svara gärna om ni har det och kan tänka er att låna ut på söndag. Eller hyra ut det.


Signe tuttade på bananen på samma sätt som när hon dricker ur nappflaskan!
Funkade utmärkt :)


Titta på mig! Starka benmuskler har jag från pappa.

Kommentarer
Postat av: Moster

Ska kolla upp idag över partytält så hör jag av mig,ha de så bra så ses vi på Söndag!

2008-08-18 @ 06:38:03
Postat av: Saara

Ja, vi bor ju i Lottefors så det vore väldigt lämpligt om det blev babysim i Arbrå! Inatt fick jag värkar, men de avtog så jag blev riktigt besviken. BF +4 idag ju... Vad fort tiden går! Tyckte Mattias nyss sa att du fött eran söta dotter =)

Postat av: Sara

Ja visst var filmklippet sött.



Igår har jag för mig att vi åkte förbi erat hus. Är inte säker. Men jag har läst i din blogg tidigare att ni brukar hälsa på några får som håller till inte så långt från er... vi åkte iaf förbi dom sen så kom erat hus på höger sidan, lite nedanför vägen, eller hur? Vi hade iaf varit till Monte Carlo och kollat läget där sen tog vi en massa omvägar på vägen hem igen för att se lite annat för omväxlings skull.



Hur går de med håret då? Vid denna tid sitter du kanske hos Sussi :) Hon är verkligen räddaren i nöden. Och jag vet att det kommer att bli jätte bra!

2008-08-18 @ 12:19:28
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Jessika

Haha, gud va söt hon är ! ;D

2008-08-18 @ 17:48:11
Postat av: Sara

Jaha, hmm... tänker Men vi hade fåren på höger sida liksom. Vi kom från en väldigt konstig väg. Och jag som har nada lokalsinne så kanske förklaringen blir lite konstig. Vi åkte iaf in på en väg mot Norrfly, en liten grusväg som ledde så att man kom nästan till golfbanan (man såg den rakt fram). A ja, skit samma va de väl :)



Va roligt att du blev nöjd! Sussi borde få en egen stjärna på himlen efter alla gånger hon har räddat en :) Du vet väl vad som gäller nu?? Bild så klart :)

2008-08-19 @ 11:05:21
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja jag vet! Usch jag är hemskt dålig på att uppdatera mig nu. Men sen sluta helt plötsligt datorn att fungera för en vecka sen! Men nu så :-) Sen är det sista veckan kvar att jobba nu! Så sen lovar jag att det kommer fler inlägg! :) Hoppas allt är bra med er? Gud så stor hon blir, eller dom rättare sagt, alltså Lukas och Signe, känns som det var nyss man va på BB. Händer så himla mycket med dom nu.



Men som sagt fler inlägg kommer! ;) Ha det bra!

2008-08-19 @ 18:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback