Godnatt min skatt

Jag struntade i att uppdatera igår. Var så himla trött. Signe har vaknat astidigt de här dagarna... tur att hon kan ligga kvar i sängen fast hon är vaken ganska länge, så att vi kan halvsova iaf. Och att Per är relativt morgonpigg vilket resulterar i att han tar upp Signe och leker och ger henne gröt medan jag får lite välbehövlig sömn.

Igår morse var jag till Sussi på Salong Donna för att få mitt hår fixat. Det såg faktiskt helt okej ut när det var dags för Sussi att gripa in. Det var tur, för hon behövde bara lägga i lite blekmedel där det skiftade i gult och sedan på med en toning. Klart! Och snyggt! Resultatet blev så som jag ville att färgen från Coop skulle bli. Antar att det resultatet aldrig skulle kunna uppnås med en "icafärg". Så jag är supernöjd och det blev bra nog mycket billigare hos Sussi än jag någonsin kunnat drömma om! För jag och mamma hade inte misslyckats så fatalt som vi trodde.
Skönt. Nu kan jag släppa det där med håret.

För övrigt så var vi och köpte saker till tvättstugan igår som vi satte upp igår kväll och nu ikväll. Allt är inte färdigt ännu men vi tar lite varje kväll. Det blir jättebra! Lägger ut en före och efter bild sen när allt är klart.

Idag har vi bara vart hemma förrutom Per som har besiktigat min Carina (gick igenom som en klocka!) och så var han iväg till golfbanan en sväng.
Jag och signe tog en promenad i eftermiddagssolen för att hälsa på fåren. Men nu har de fått bytt hage igen och jag såg inte till dom... Hästarna var för långt bort idag igen. Trist, för Signe har inte fått sett dom ännu. Hon sitter så bra i vagnen och det måste vara roligt för henne att få checka in omgivningen lite.

Imorgon ska vi åka och hämta ett partytält på 5x5 meter som min snälla Moster har fixat fram! Kanonbra! Fast jag blir gladare för varje dag jag är in på
yr och kollar för vädret blir bättre och bättre för varje gång.
Vi ska också köpa lite saker till kalaset och hämta borden och stolarna så att det är gjort, Per ska ju tävla på fredag och lördag så då är han borta. Per ska även hinna med en tidig morgonrunda golf. Kanske kanske att jag och Signe kan åka på babysången. Vi får se om vi hinner och hur det passar med tiden.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags för läggning.

På allmänhetens (Sara Bodin) begäran kommer här en bild.



Kommentarer
Postat av: Saara

Precis! Äntligen nån som hajar vad man snackar om. Jag har också fått genomskligt, lite tjockare slem på pappret men kan ju ändå inte avgöra om det är slemproppen eller inte! För "alla" verkar det så himla självklart liksom, som att det kommer värsta blaffan men det måste det ju inte göra! Dock har det inte satt igång för mig än (slemmet kom igår tror jag), men det kan ju ta upp till en vecka eller mer. Vi får se!

Postat av: Fredrika

Det blev kanon det där =)

2008-08-19 @ 22:20:41
URL: http://fredrikaeklund.blogg.se/
Postat av: Sara

Tsss :) Du är rolig du. Tänk om fler kunde lyssna på "allmänheten" :)



Jo, men alltså... Vi åkte så att vi såg golfbanan men erat hus (om de nu var erat) kom efter ett bra tag. Menade inte att huset låg alldeles vid golfbanan. Men nog om de nu. Ni bor där ni bor och mitt lokalsinne kommer aldrig att förbättras :p



Håret blev ju kanon!! De där ska du vara nöjd över.

2008-08-20 @ 10:59:09
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: johanna rapp

Snyggt!

2008-08-20 @ 19:39:56
URL: http://johannarapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback