Besök imorgon?

Jag och pappa loosade familjefajten. Aj då. Måste säga att där vi hade våra katastrofhål var det nog mest pappas fel. Jag lovar. Jag ådrog mig ett pliktslag. Jag slog bollen på mig själv. Rakt upp i ljumsken. Aj. Tur man inte har några kronjuveler iaf. Måste tillägga att den låg riktigt taskigt mellan några stenar i skogen. Hur den kom dit? Man slår vartannat slag så ni kan nog räkna ut själv vem som slog den dit... :)
Per och Christina kom tvåa så det var ju bra! De vann en varsin putter. En kopia på en bra putter så det var väl ingen större hit kanske. Men en kan vi kapa till Signe som hon kan få ha när hon ska börja putta! Perfekt!

Signe fick vara med mormor och de hade haft det så bra. Mamma är en riktig naturmänniska som gillar att gå i skogen så hon hade haft Signe i bärselen i över en timme och vart ut och kikat på tomten och gått i skogen. Det är bra att hon får lite frisk luft jäntan så hon inte bara behöver sitta inne och leka! När det är lite kallare ute som det har vart idag sover Signe så himla bra i vagnen. Långa stunder. Idag sov hon 2 timmar två gånger. Kanon! Mycket bättre än små slattar. Och när hon är utvilad är hon gladare än någonsin vår lilla gofis!

Har jag tur får vi besök imorgon förmiddag. Maria från Stockholm skulle åka upp till sin mormor (kommer inte riktigt ihåg vart nånstans i Norrland hon bor, Maria säger oftast bara att de ska till Norrland. Stockholmare ni vet....:) och tänkte svänga in om vi var vaken! Hon fick en liten pojke i april så det vore jätteskoj! Hoppas på det.

På upptäcksfärd med mormor ur Signes ögon



´
Kolla in blicken!
Signe är helt chockad och undrar vad som försigår när morfar leker med hunden! (Jack Russeln Izzi morrar ganska mycket när man leker...)

Kommentarer
Postat av: Catta

Kommit in på din blogg av en slump o kikade lite på er söta tös!!! Sista bilden var ju jättehäftig!!! Ha en bra fortsatt helg!! / Catta

Postat av: Sara

Tråkigt att det inte gick nå bra idag, och inte ens bra väder kunde ni få! Men det är bra Frida, spar på golftalangen tills du ska ut och spela i elitserien! :)



Jag var också in och hälsade på Signe lite idag, hon är ju så svår att hålla sig ifrån som sagt :)

Gud vilka bra bilder det blir med kameran, måste nog också slå till på en sådan!

2008-08-02 @ 22:25:26
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Sara

Måste bara få fråga...

Hur slår man en boll på sig själv? Och just där? Jag förstår inte vinkeln :)

2008-08-03 @ 09:35:10
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilket bildspel som for i min skalle nu när jag läste din förklaring :) Du lyckades med en himla otrolig grej iaf. Sånt där händer typ bara i filmer med hjälp av teknik och fejk :)

2008-08-03 @ 11:37:49
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: ☆ s a n d o r a k

Haha sötnöten :)

2008-08-03 @ 15:34:22
URL: http://sandorak.blogg.se/
Postat av: Sara K

Hahahaha...vilken skön bild!

2008-08-04 @ 21:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback