Stadsbesök

Idag var det riktigt höstväder ute! Ruggigt. Det var verkligen 15 grader kallt. På våren kan man tycka att det är 15 varma grader. Inte idag.

Per ville provköra nya vagnen i morse så Signe fick provsova i lite lutning. Gick utmärkt. Hon sov i 2,5 timme! Var nog skönt med tanke på hennes täppta näsa att ligga i lite lutning istället för helt plant. När hon sov passade vi på att börja riva tapet i hennes rum. Vi ska tapetsera om, eller måla och tapetsera. Det är inte bestämt ännu. Men vi måste ju ändå bort med skarvarna och det som är löst. Eller vi och vi... Vi har ju en väldigt god vän som är målare som ställer upp alldeles för ofta :)

Efter lunchen som bestod av kycklingwraps for vi till stan. Även då med den nya vagnen. Signe var trött och somnade skönt i den varma åkspåsen som vi hade stoppat dit. Det var ju som sagt 15 grader och storm nästintill! Vi gick på Lindex och köpte en fodrad mjuk jacka för 30% rabatten som vi hade fått. Tittade in på Team Sportia och träffade glada, trevliga Sara som vi pratade med en sväng. Var på Expert och pratade om barnfotografering (Signe fick presentkort på 1000:- av morbror Johan och Sara vid namnkalaset). Köpte ett bag in box vin på systemet. Kanske ska jag dricka mitt första glas med alkohol sedan 1,5 år på lördag. De säger ju att ett glas vin inte är farligt när man ammar...
Innan vi åkte hem träffade vi på Helene, Johan och Klara. Det var en trevlig tur på stan.

I eftermiddag var mamma och pappa här. Vi fikade bulle och tårta som var kvar sen kalaset. Mums. Perfekt att frysa in och plocka fram när man får besök.

Per är och tränar och Signe sover sedan länge. Så det är jag och datorn som umgås. Ska faktiskt bara kolla igenom bloggkoll och sedan gå och lägga mig tror jag.

Signe och Izzi leker på Signes soffa


Åh vad rolig du är mormor!


Där är lampan! Signe är så duktig och vet vart lampan i sitt rum är.


Lunch



Pryder kylskåpsdörren


Kommentarer
Postat av: Sara

Tackar så mycket för gratulationen! Va glad att du fortfarande är ung Frida för tänk när du bli lika gammal som tant Sara, då blir de jobbigt att bara klara av vardagen :p



Du kanske skulle uppsöka en dietist? Ja vet inte, jag ska inte lägga mig i. Men de är huvudsaken att du mår bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback