Familjefajt imorgon

Idag har vi vart i Röste. Signe sov enda till strax efter halv åtta så det var skönt! Jag, pappa och Johan var på Bolle och gick ett varv och slog lite bollar medan Signe var hos mormor. Sen käkade vi hos mamma och pappa och åt glass och hallon. Mums! Sara kom ner från Järvsö också, så det var trevligt.

Per kom femma på tävlingen! Kanonbra! Roligt för honom att han spelar bra nu. Är två tävlingar till veckan också. I Rättvik och Gävle. Får hoppas det fortsätter gå bra så det rullar in lite extra slantar.
Skönt att han är hemma nu några dagar iaf. Imorgon ska vi båda tävla Två Generationer. Jag spelar med pappa och Per spelar med sin mamma. Familjefajt med andra ord! Mamma kommer hit och är barnvakt åt Signe.

Om Signes gnällperiod inte blir värre än så här så vore det jätteskönt, för det är bara några stunder nån dag som hon har varit allmänt missnöjd. Jag tycker nästan att den redan börjar avta. Eller så är det för att vi inte bara har vart hemma de här dagarna. Hon kanske helt enkelt gillar att se sig omkring?

Lägger in lite bilder som är tagna med mammas systemkamera så ni får se vad fina bilderna blir!

080727


080730


080801



Kommentarer
Postat av: Lina

Meen vad söt hon är :)

Postat av: Kaisa

Vilka fina bilder! Och vad söt hon är Signe :)

2008-08-01 @ 21:33:13
URL: http://kaisasturesson.blogg.se/
Postat av: Sara

Vis vette katten om de stämmer ;) Men kanske lite ändå :)

2008-08-02 @ 10:54:52
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback