Blondin, att vara eller inte vara? Man börjar ju fundera...

Hur tror ni natten gick? Som vanligt såklart. Mat vid två och sedan en gång till vid halv sex om jag inte minns fel... Men hon gjorde inte ett knyst ifrån sig förrän tio i två. Det är ganska bra tycker jag av en sexmånaders. Det är iaf sex timmars sömn för henne utan ett knyst.

Mamma ringde på förmiddagen och tyckte att Pappa skulle bjuda mig på lunch på golfbanan och träna lite med mig. Varför? Jo för att hon ville umgås med Signe. Men hon hade bara sovit en halvtimme på förmiddagen så när mamma och pappa kom var hon så trött så hon ville sova igen. Men de fick umgås lite efter att hon hade vaknat iaf.

Jag tänker ju försöka bleka mitt hår hemma, för första gången. Men någon vill annorlunda. Igår var ju utbudet så himla dåligt så det blev inget, idag for jag ner på Hemköp när mamma och pappa ändå var här. Jag vill ha en askblond färg så att det inte blir guldigt, men det hade de inte på Hemköp. Och eftersom jag aldrig har handlat färg så antog jag att det kanske inte fanns ändå... Så jag tog en guldig typ. Kändes inte alls bra. Så säger mamma när jag kommer hem att på Coop har de minsann askblont! Gah! Jag blir galen. Så imorgon ska jag åka till Hemköp och lämna tillbaka färgen och åka på Coop och köpa där istället. Vilket farande för denna färg! Innan det är färdigt så har jag kört upp så mycket bensin att jag skulle valt frisören från början iaf...

Var ut och gick en sväng med vagnen vid fem tiden. Signe började bli trött och jag orkade inte att hon skulle gnälla sig fram till läggdags och riskera en övertrött bebis så hon fick sova en sväng i vagnen. Hon sov mellan 17.30-18.30... Jaja, hon var glad när hon vaknade iaf och somnade för natten strax efter halv nio så det blev ingen fara. Det var längesedan jag gick i rask fart med vagnen. Har ju inga extra kilon som behöver av mig längre så jag går bara tills hon somnar nu för tiden. Men det var så skönt ute att jag gick en liten längre sväng i ganska snabb fart iaf. Det var härligt!

Innan Signe hade somnat i vagnen kikade vi på fåren. Men hon studerade dom ganska ointresserat. Häromdagen gick jag med henne i selen så att hon skulle se de lite bätte, men då var det ingen som kom fram. Det verkar som att det är ledaren (den med bjällra) som bestämmer. När det fåret börjar gå emot oss så det plingar då springer alla de andra också fort fram och bräker en massa.

Gud vad mycket goja jag skriver alltså. Lyckas aldrig med en kort inlägg.

Just det. Per är ju och tävlar i Sundsvall. Gick på par, så det var väl godkännt. Brorsan gick på 75, det är tre över par. Också bra. Hoppas på ännu bättre resultat imorgon! Norrlandskingen leder. Heja Ferry!


Före och under badet igår.
Mamma hade i lite mycket av Natusans bathtime olja så det blev massa härligt skum!
(Fotograf: Elin Sonneryd :))

Kommentarer
Postat av: Elin

Det är helt otroligt vilka blåa ögon hon har!

2008-08-13 @ 09:33:45
Postat av: Erika

Det som alltid är bra att göra när man bleker hår hemma är att alltid lägga slingor istället för att bleka hela håret. Om man skulle misslyckas är det då lättare att rätta till själv samt att det inte blir en lika stor katastrof om det skulle gå snett. Färgen man köper på livsmedelsaffärer sliter dessutom betydligt mycket mer på håret så att lägga slingor är också skonsammare.



Men det kommer säkert att gå bra hur du än gör.. Lycka till!

Postat av: johanna rapp

Jag är bara glad över dina långa inlägg! =)

2008-08-13 @ 14:40:01
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: Lena

Jag måste hålla med Elin. Vilka ögon tjejen har!

2008-08-13 @ 19:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback