Överraskning...

Har precis ätit hallon med mjölk och två ostmackor. Mums det var gott. Mamma och pappa var här idag och då plockade mamma hallon från en buske vi har på tomten. Tänkte ju åka till Helene idag men mina föräldrar kom hit med en vedklyv och tyckte att vi skulle ta tag i högen med oklyven ved... Och de åkte inte förrän vid halv sju, och då är det ju dags för Signe att käka gröt, bada och sova. Så det får bli en annan dag. Pappa klöv massvis med ved och jag staplade. Per vet inget, det ska bli en överraskning. Så nu får ingen skvallra om ni pratar med honom! Det som blev kvar har pappa lagt fram vid parkeringen så nu måste det klyvas, för nu kan det inte gömmas i höggrästet längre...

Vi tog en kort promenad till fåren som finns alldeles här bredvid och kikade. Izzi var mer förvånad än Signe tror jag. Hon satt i vagnen, och satt så himla bra! Satte henne på gräsmattan och hon satt i över 2 minuter innan hon vinglade till lite. Så nu kan man nog säga att hon kan sitta själv. Lite iaf :)

Det gick inge bra alls för Per idag. Jättesynd. Vi ska ju åka och kolla imorgon och han går ut redan vid 9... Trist. Jag hade hoppats på lite senare. Så att hoppas på prispengar i den här tävlingen är nog att hoppas för mycket. Men på fredag är det tävling i Gävle så det gäller att fokusera imorrn ändå, som träning inför nästa tävling om inte annat. Och så är det alltid bra för självförtroendet att prestera bra.

Nu är det duschen som gäller för mig. Blir en tidig kväll ikväll. Kom inte i säng förrän vid 22 igår ändå. Och då går hjärnan på högvarv så det är svårt att försöka somna direkt.






Kommentarer
Postat av: Sara

Nej inte riktigt, jag och pappa ska ner och kolla på utbudet imorgon. Just nu lutar det mest åt D60 men är lite inne på en Canon EOS 450D också. Fast D60 verkar ju vara en bra "första kamera" om man aldrig haft någon systemkamera förut. Sen är d ju ett plus att Kicki har en så kan man låna objektiv av varandra och så om d skull behövas. Du då, blir det en i familjen Forsman/Larsson också? :)



Hörde att Johan spelat bäst i stugan idag, Per Larsson kan minsan slänga sig i väggen här snackar vi golftalang...idag iaf haha! :)

Postat av: Carro

Hallon och mjölk lät gott :)

Söta bilder du har på din dotter också. :)

2008-08-06 @ 17:57:44
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha nej jag sa till Johan igår att han skulle se till att spela bra idag så jag skulle slippa äta upp det jag skrev till dig igår :) Bättre lycka i Gävle hoppas vi på!



Okej men det låter bra, vi ska åka på elgiganten i morgon och köpa en! Hoppas de har den inne för de hade de inte sist vi var där och kollade.



Haha ja du mycket bilder blir det men det är bra, hon är så fin att se på :) Läste förresten att "Brangelina" tjänar multum på att visa upp sina barn, kanske du ska börja ta betalt du med här på bloggen. Signe är ju dessutom tusen gånger sötare! :)

2008-08-06 @ 22:23:14
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Linda (Ferrys dam)

Hej! Vi träffades som hastigast under en golfrunda i Högbo förra sommaren. Jag väntade vår Theo då även om det inte syntes så mycket, och du väntade Signe, vilket inte heller syntes. Eftersom vår gullunge, som föddes den 1 mars, bara är ett par veckor yngre än Signe så är det himla roligt att läsa om och se hennes framsteg. Hon är verkligen en sötnos!!

2008-08-07 @ 22:40:22
URL: http://norrlandskingenjr.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, han är nog inne i ett sådant. Han vill inte ens sova själv i sin egen säng längre, han som gjort det sedan han kom hem från BB. Vi hoppas på att det är övergående :) Va söt hon är Singe och va stor hon börjar bli!

2008-08-08 @ 08:48:28
URL: http://malinsundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback