Traktorbruden

Godkväll. Signe sov i 2,5 idag. Så skönt för henne! Efter lunchen åkte vi och hälsade på Helene och Klara. Vi träffas alldeles för sällan nu för tiden. Det var roligt att umgås lite. Klara ville hålla i Signe mest hela tiden. Signe ville väl inte det lika gärna kanske. Hon fick sitta i gåstolen som Klara hade när hon var liten och Helene plockade av henne strumporna och vips så satte hon fart! Hon tog sig framåt och hon tog sig långt! Inte i räserfart men med tanke på det jag skrev i morse om att hon satt där hon satt så får jag nog skylla det på vår gåstol kanske...? Denna kunde man ställa lite lägre så det blev kanske lättare att ta sig fram. Och leksakerna satt fast så hon behövde inte ödsla massa energi på att kasta ner de på golvet :)

Efter besöket åkte jag till Dollarstore. Signe somnade i bilen påväg dit och jag tog det riktigt lugnt inne på Dollar så när vi kom hem hade hon fått sovit nästan en timme. Jag köpte massa städprylar så nu kanske jag får lite inspiration och vill städa. Jag kan ju hoppas på det iaf. Men inte ikväll. Jag köpte godis också, en sån där burk som man får fylla med lösgodis. Så jag ska äta godis och läsa senaste numret av Vi Föräldrar. Inte sitta hängandes framför datorn. På Dollar såg jag också att de hade Natusan Baby Bedtime Bath, tag två för 30:- Jag köpte en på Ica för 27:- om jag inte minns fel... Drygt. Jag har i det i Signes kvällsbad och det verkar funka ypperligt! Står att det är lugnande och hjälper bebisen att komma till ro på kvällen. Har en doft av Lavendel och Kamomill och det kan man ju tycka låter sådär för en liten bebis... Lukta lavendel liksom. Men det är så yttepytte så när man luktar på henne luktar hon så himla gott, inte mycket alltså utan alldeles alldeles lite lagom för en liten flicka. Jag använder inte ens parfym om dagarna längre för jag inte vill att hon ska lukta parfym sen. Tycker bebisar ska lukta bebis, men denna rekommenderar jag!

Per är ju i Gävle och tävlar. De hade haft ett regnuppehåll mellan 11-16 ungefär. Han spelade bra innan avbrottet och ett tag efter också, men det strulade till sig på två hål. Typiskt. Så det var inge roligt för honom. Men det är en dag imorgon också.

Signe har verkligen varit så himla glad hela dagen! Hon blir 6 månader imorgon, 26 veckor. Och den där gnällperioden som jag nämnde för ett tag sedan den bröt nog aldrig riktigt ut på henne. För vid 26 veckor ungefär är de redo att lära sig massa nya färdigheter, och det är ju inför det som allt kan kännas kaos. Förhoppningsvis så känner hon sig såpass lugn och trygg när hon är med oss så att hon inte kom i så mycket obalans.

Nu ska jag sätta mig och läsa tidningen och mumsa lite godis.

Klara bäddade ner Signe i traktorkärran sen körde vi runt på gräsmattan. Jag gick bredvid och försökte hålla jämna steg med Klaras fart samtidigt som jag höll i Signe!
När Klara sen ville att Signe skulle skjutsa henne blev det problem. Vi stod där vi stod om man säger så.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej!



Nu är golfveckan över och jag har precis kommit hem från sista långpasset... Jag blir kanske förhoppningsvis mao social snart igen. Det vore kul att ses. Tyvärr måste jag dock jobba hemifrån med HN i helgen. Men jag skulle uppskatta att få ta en lite paus. Vi kanske kan höras! Funderar på att åka på stan å kolla på kamera igen.



Hoppas ni mår bra. Kram

2008-08-08 @ 22:40:02
Postat av: Sara

Men en sån tuff liten tjej som är ute och kör traktor, sötnosen! :)



Japp, jag ska lägga in bilder på Johans dator istället så det är därför det inte har kommit nå några än, han har ju sin datorn kvar i sthlm! Sen måste vi nog köpa ett USB minne eller börja bränna ut lite bilder, brukar bli rätt många :)

Postat av: Sara

..och just det, hade också tänkt skippa försäkringen. Men hade jag inte köpt någon så hade det hänt något med den! Men nu när jag har en dyr så är det liksomen försäkring på att jag aldrig kommer tappa den eller nått! :)

2008-08-09 @ 09:01:35
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback