Tröttmössa

Signe vaknade fem imorse. Kanske är det för att hon sover så mycket på dagen? Men hon orkar ju inte vara vaken annars. Hon är ju supertrött vid sju, halv åtta på kvällen fastän hon kan ha sovit flera timmar under dagen.
Det var en bökig natt överhuvudtaget inatt. Hon vaknade och grät flera gånger. Vet inte om det berodde på att näsan var täppt, om hon drömde eller om hon hade ont i magen. Hon blev lugn när hon fick amma iaf och lyckades somna om. Men vid tre tiden hade hon redan ätit två gånger, och jag hade säkert klivit upp fem. Mellan tre och fem sov vi. Det var längsta sammanhållna sömnen för mig inatt. Först var jag och Signe upp och lekte och sedan gick vi och la oss och sov vid sju igen. När hon vaknade vid halv nio fick jag fortsätta sova för då tog Per upp henne. Skönt. Och behövligt.

Vi har inte gjort så mycket idag. Signes farmor och farfar var hit en sväng och hälsade på. Per åkte till golfbanan och jag och Signe åkte till Ica och Åhlens.

Tror nog att vi kan vara med på babysim imorgon. Hon har ingen feber iaf, och hon är väldigt glad trots den täppta näsan. Jag har haft ont i halsen idag, men det har faktiskt gett med sig lite. Vi får se hur läget ser ut imorgon fm helt enkelt. Men hon tyckte det var så himla kul sist så jag vill gärna att hon ska få bada igen!
Per ska tävla imorgon, Hårga Open. Så det är på hemmaplan. Får se om jag och Signe hinner dit och titta, annars får vi göra det på söndag.

Lägger in bilder från början av Augusti som jag inte lagt ut tidigare.


Signe tycker om blad


Puss min älskling!

Kommentarer
Postat av: Sara K

Stackars barn...mosad av pussar;)

2008-08-29 @ 21:14:20
Postat av: Sara

Haha gud men verkligen, mosad :)

Hoppas ni får trevligt ikväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback