Namnkalas!

Idag har vi haft namnkalas för Signe! Jag kommer inte orka att skriva så mycket om det eller lägga ut massa bilder. Men jag måste bara säga: TACK så jättemycket för en jätterolig dag! TACK till mamma, pappa, Janne och Christina för att ni var här och hjälpte till hela förmiddagen, under dagen och efter kalaset! TACK till Elin som fotade precis så mycket som jag önskade (flera hundra bilder)! Bilderna är helt underbara och du är en jätteduktig fotograf! Tack även till mamma som fotade en hel del! TACK till Natalie, Elliot och Emma för den fantastiskt fina sången! TACK till moster som lyckades fixa ett jättebra partytält. TACK till er i släkten och till våra vänner för att ni kom och för alla helt underbara saker ni gav till Signe!

Elin fotade som sagt fantastiska bilder och det kommer självklart komma upp en hel del på bloggen! Men inte ikväll. Det känns som att klockan är tolv på natten. Jag ska lägga mig alldeles snart. Jag behöver sömn.




Signes alla saker! Märks det vilken som är Signes (mammas) favoritfärg? :)

Kommentarer
Postat av: johanna rapp

Vad kul med namnkalas!

Vilka fina presenter Signe har fått. Ja visst är det fantastiskt att vi klarat oss utan en babyvakt ända till nu. =) Vi fick den barnvakten som vi lånade igår så vi behövde inte köpa någon heller. =) Kram till er

Postat av: Elin

Tack själv, det var mycket trevligt! Kram

2008-08-25 @ 11:12:56
Postat av: Sara

Okej, syntes nästan att det var nån till färgton där. Skit snyggt va/är de iaf. Förstår om ni inte vill tala om. Helt okej!



Äh, inte behöver du oroa dig för att du ska göra bort dig. De gör vi alla någon gång i livet :)



Åh! Jag är helt utsliten. Har städat och tvättat heeeela dan nu. Från kl. 10 tills, ja...nu :) Har precis duschat och nu sitter jag här med en kall öl. Mmmm, livet!



Ha de så bra tills nästa gång! Sköt om dig!

2008-08-25 @ 20:43:45
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback