K a t a s t r o f.

Så. Då är man blondin. Skulle kunna sätta en ålder på sisådär 14 bast på mig kanske. Jisses. Herregud. Jävlar. Katastrof!
Synd att jag inte hann läsa tipsen från Erika innan jag och mamma satte igång. Körde i två förpackningar tidigare idag. Resultat = Krittvitt intill hårbotten, gult sen. Massa gult. Jag dör. Per fick åka till frisören och köpa silverschampo. Jag klarade inte av att visa mig ute, speciellt inte hos en frisör!
Mamma kom förbi lite senare med ytterligare en färgförpackning i hopp om att få bort det gula. Jodå. Lite bättre blev det, nu är det bara massa vitt med lite skiftande nyanser av gult. Jag kommer att schamponera mig tio gånger om dagen med mitt silverschampo för 170 spänn. Det blev inte så billigt som jag hade hoppats. Nästa gång färgar jag brunt. Hos frisören. Och nej, jag tänker inte lägga ut några bilder. Och nej, vi tar inte emot besök.

Nåja. Det är så det är. Jag kände innerst inne att det aldrig skulle bli som jag önskade. Dumt att försöka.

Per kom hem tidigare för varvet idag blev inställt pga regn. Trist. Imorgon bär det av till Hofors. Hoppas på en topp placering där.

Jag och Signe var ju på babysång idag. Hon gillade allra mest Prästens lilla kråka och Jag är en gräshoppa. De brukar vi nämligen sjunga mest här hemma. Hon flinade och skrattade den söta gosen.

Ikväll när mamma var här spelade vi fotboll med Signe. Hon tyckte det var så himla kul att sparka på bollen så hon började skratta! Tyvärr tog det roliga slut när Izzi också ville vara med. Men Signe tyckte det var väldigt roligt att se när hundrackarn tog bollen också.

Nu ska vi göra kvällsfika. Jag är hungrig. Det sjuka är att glömmer bort hur jäkla vitt håret är så jag får en chock varje gång jag tittar i spegeln. Är det fortfarande inne med scarfs och sånt i håret?

Måste bara nämna att Jessica, min lillebrors tjej, kör lastbil med släp. Och jag erkänner, jag tycker det är lite coolt faktiskt. När snubbarna i lastbilarna morsar på henne lär de bli rätt förvånad när de ser en ung blondin bakom ratten.

Signe är iaf söt som socker så jag bjussar på en bild på henne. Fotat av Elin och hennes super D80.



Kommentarer
Postat av: Fredrika

Åh,men jag trodde du var blond? :) stackare! man ska alltid blondera hos frisör i omgångar om man är brunhårig, annars kan det gå illa. Jag har också gjort det misstaget en gång i mina yngre dagar.. hade blondt (som är min riktiga färg) så färgade jag det brunt, hade endast i en förpackning.. resultatet blev grått!! det var kaos! jag färgade dock det en gång till, då blev det desto bättre.. det blev så drygt att färga brun utväxt hela tiden så jag blekte det.. haha, ja resultatet - det ska vi inte tala om! du ser säkert bättre ut :) Och hon är för söt måste jag säga. :)

2008-08-13 @ 22:10:39
Postat av: Elin

Ha ha, jag blir alldeles full i skratt och såklart nyfiken när jag läser. Så illa kan det ju inte vara...?! Men du kan ju glädja dig åt att de flesta besökarna hos er nu för tiden har mest fokus på ert lilla charmtroll:)

2008-08-14 @ 09:00:51
Postat av: Erika

Stackare! Vilken osis... :/

Postat av: Jessika

Vad hade du för dålig färg egentligen ? :o Jag använder Mood och den passar jättebra till mitt hår. I och för sej har jag kritvitt men det finns ju andra färger, som tex askblond som du ville ha. Sen är det ju inte alls bra att bleka tre ggr på en och samma dag, det sliter som fan ju ): Hur blev det med schampoot då, bra ?

2008-08-14 @ 11:57:10
Postat av: Jessika, igen ;)

Haha, läste hela inlägget nu och såg det om mej ;) Det va en kille som frågade efter chauffören förra torsdagen. "Ja, det är jag som kör" -"Jaha :D Okey, tyckte du såg lite ung ut" Också skrattade han ;P

2008-08-14 @ 12:01:35
Postat av: Frida

Elin - Jo så illa är det. Och skulle jag sitta med Signe i knät finns det INGEN som inte skulle stirra på mitt hår innan de kikar på Signe...

2008-08-14 @ 15:29:56
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Lena

Du måste nog bjuda oss på en bild av ditt hår Frida. Det kan väl inte vara sååå illa? Eller?

2008-08-14 @ 19:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback