Glömsk

När jag sätter mig och skriver en blogg har jag ofta tänkt tidigare på dagen "det här måste jag skriva i bloggen!". Det resulterar nästan jämt i att jag glömmer bort det totalt under dagen som går och så skriver jag inte alls om det.

Därför börjar jag med det jag hade tänkt skrivit tidigare. Signe använder pincettgreppet nästan jämt när hon ska ta saker numer. Hon sträcker fram pekfingret och tummen och tar det hon vill ha. Det som är så fascinerande är att hon ibland ser innan hon har greppat tag i leksaken om hon behöver hela handen istället. Då öppnar hon upp de andra fingrarna också och sen greppar hon tag. Otroligt vad de kan fast de är så liten.

Hon sträcker också armarna mot en mer tydligt än tidigare. När jag hade vart och fixat håret stod Per med Signe i famnen på bron när jag kom hem. När jag klev ur bilen sa jag hej och då sken hon upp så mycket att hon tappade nappen! Och när jag kom närmare så började hon sparka med benen och sträva med armarna mot mig. När jag tog henne i famnen så gapade hon och "pussade" på min kind! Hon är för härlig när hon vill gosa på det sättet!

Sen tänkte jag nämna Sanna Kallur igår. Men det glömde jag. Det var ju så fruktansvärt så att man blev alldeles tårögd. Ja, jag fick faktiskt kämpa rejält för att hålla tillbaka tårarna när jag såg henne i intervjun med den förbaskade reportern som vägrade låta henne gå och sätta sig i ett hörn och gråta. Vad var det som hände? Hur kommer det kännas att titta på finalen nu? Massa idiotiska frågor med uppenbara svar. Stackars stackars stackars Sanna.

Så, åter till dagen. Jag har troligen glömt nåt mer men det är väl som det är. Jo just. Signes favoritljud är just nu att blåsa med tungan. Säger man så? Tidigare har hon ju blåst med läpparna, men nu blåser hon med tungan så det flyger saliv överallt!

Idag har jag och Per besökt följande affärer: Dollarstore, Beijer, Granngården, Färghuset, Kvantum och Mobackes. Plus att vi var till Arbrå och hämtade partytältet. Signe hade tur och slapp följa med på den shoppingturen. Hon fick vara hemma med mormor istället.

När vi kom hem var även Signes farfar här. Han var snäll och staplade upp den sista veden. Mamma hade även hon passat på att jobba medan Signe sov genom att kratta upp tre (!) skottkärror med spån...

Nu ligger lillfisen och sover på mage. Hon har börjat mer och mer med det. Vänder sig om och så lägger hon ner huvudet och vilar. Så söt så. Jag vände henne till rygg en gång med då vände hon sig tillbaka på mage bara, så hon får väl sova så då.

Snörena är roligast


Sitta och bada var jättekul! Då kunde man plaska så härlig.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vad olik sig hon var på bilderna, kanske för att hennes underbara blå ögon inte syns så tydligt. Ska bli trevligt på söndag. Har du läget under kontroll eller vill du ha hjälp med något? Hör av dig om det är något jag kan göra. Jag är ledig på lördag. Kram

2008-08-21 @ 09:54:54
Postat av: Kaisa

Jag brukar också tänka så på dagen. Att "det här kan jag blogga om ikväll" och när jag sedan sitter och skriver så har jag inget alls att berätta, trist! Man får skaffa sig ett anteckningsblock och skriva upp, haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback