080808

Imorgon blir Signe ett halvår. Shit, tiden rusar iväg! Idag är det årets magiska dag, 080808. Nästa år blir det väl 090909 som blir speciell... 111111 kanske man skulle göra något minnesvärt? Det känns häftigare än 080808, eller?

I förrgår var vi till Rättvik som jag nämnde tidigare. Det vart inte så fasligt mycket golftittande... Det är svårare än man tror med en liten en. Framförallt när det var så kallt som det var. Burr, riktigt kyligt. Rättviks bana är inte så bra publikmässigt heller, det är liksom lite trångt. Per spelade bättre än dagen innan iaf, gick ett över par så det var en förbättring. Idag har han åkt till Gävle för tävling där. Tydligen riktigt mycket regn, så vi får se om de lyckas fullfölja tävlingen.

Igår tävlade jag med Pappa. Bästboll. Det betyder att man spelar som vanligt fast man räknar bara det bästa resultatet på hålet. Det gick sådär. Jag slog riktigt bra slag för det mesta, men hade så dåligt närspel... Blir väl lätt så när man inte spelar så ofta.
Vi gick ut sent, vid 14:40 så på förmiddagen tog vi det bara lugnt medan Per var på stan och fixade lite ärenden.

Signe fick vara med sin pappa resten av dagen. Hon åt 6 månaders mat med små mjuka pastabitar för första gången igår. Hon åt jättebra! Ryste till ibland men annars gick det i mycket! När hon vaknde strax före tre så hade det varit med ett skrik. Hon skrek i 20 minuter och sedan hade Per gett henne ersättning. Efter hon hade druckit upp nästan hela flaskan hade hon skrikit i 15 minuter till! Tårarna hade sprutat på den lilla stackarn. Usch, måste ha vart nåt med maten. Hon skriker ju aldrig på det viset. Men efter att hon hade slutat blev hon som vanligt, glad och go! Och förra gången det hände lyckades ju Per vara med henne själv också... otur. Ska ge samma efterrätt idag till mat som hon ätit förr, så att det inte var fruktpurén. För den var också en ny sort.

Det tog en hel evighet att spela rundan så jag kom hem tjugo över åtta på kvällen och då hade Signe sovit som en stock sedan kl 19.

Imorse var hon så lugn och härlig! Vi klev upp vid kvart i åtta efter lite mys i sängen och sen fick hon leka på filten och sitta i gåstolen medan jag läste om
Norrlandskingenjr och hans första fem månader :) Hon var så nöjd så! Hon sitter gärna i gåstolen och kastar leksaker på golvet, men försöker inte för en sekund att röra sig i den. Likadant med att rulla runt. Jag rullade henne på filten både i går och idag och hon flinade så hon tyckte nog att det var trevligt, men hon försöker inte alls vända sig från mage till rygg. Hon har ju vänt sig från rygg till mage i över två månader nu, men hon verkar nöjd med det! Jag tycker det är ganska skönt också :) För så fort hon börjar rulla så gäller det verkligen att vara med överallt.

Nu ligger lillskruttan och sover i våran säng. Gosade lite före klockan 10 sedan somnade hon in. Jag passade på att vila lite också.





Kommentarer
Postat av: Sara

Jo den var ju billigast på elgiganten där den kostade 5300 tror jag men där var den slut, på expert kostade den 5900 så det var inte så mycket skillnad. Dock så vart det 7000kr ändå med försäkringen eftersom vi tog en på 4år. Trodde man kunde köpa en på 2år nu och sen förnya den eller köpa en ny men det gick inte! Så då slog vi till på en 4årig istället, det skillde inte så mycket i pris på de två.

Vi köpte ett på 2GB tror jag, de va hon i butiken som tog fram de hon tyckte passa bäst. Hur mycket fick Kicki på?



Är supernöjd med den, har den med mig hela tiden! Idag har vi till och med varit ute på "björnsafari" tycker man kunde få se en nu när man pungat ut 7000kr! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback