Är det en flicka i magen...?

Jobbar kväll ikväll. Till 21,30. Men nu blev det så lugnt så jag kan ju passa på att skriva mellan samtalen så att min fanclub får lite information om mitt liv. Eller hur Malin? ;)
Jag är ju en sådan upptagen kvinna så jag hinner ju knappt skriva nåt!

Var mysigt att hälsa på Stina och Kerstin. Hon var så söt lilla Kerstin. Sov lite, tuttade lite och kräktes lite. Så som en bebis fungerar. Jag längtar tills våra egna lilla bäs kommer. Inatt drömde jag att vi hade en fått den, minns inte om det var en flicka eller pojke men har för mig att det var en tjej, och att vi inte hade gett den nå mat! Jag sa till Per att den kanske var hungrig och så kom jag på att vi redan hade haft den i två dagar utan att den hade fått ammat nånting! Och jag var så rädd för att det skulle vara några problem med amningen. Eftersom bäbisen måste vara vrålhungrig och alltså ganska nära hungerdöden vore det hemskt om den inte ville äta. Men det gick bra. Och bebisen hade inte ens skrikit en endaste gång för att den var hungrig. Så jag tror att vi kommer att få en snäll liten flicka som äter nöjt utan att ge ifrån sig så mycket ljud. Önsketänkande kanske...? Har iaf fått för mig att det är en tjej. Det känns så när jag tittar på magen. Och när jag pratar med den känns det som att det är hon och jag liksom.

Jag och Marie var på vattenaerobics i tisdags. Jag har läst i På Smällen (som jag rekommenderar alla gravida mammor och pappor att läsa) att det är bra att träna. När man tränar magen som blir det som en sorts massage för barnet i magen och den mår bara bra av endorfinet som strömmar omrking i kroppen.

Idag har jag fått en ny telefon! En rosa fin, Nokia 6120. Per har en lika fast en svart. Förstår inte varför inte han ville ha den rosa! Och så har jag handlat lite på Lindex. För att lyckas få tre biljetter att stoppa i Drömchansenurnan på stan. Jag hoppas att jag vinner! Tycker verkligen att jag förtjänar det. Och vi skulle behöva 40000:- extra att shoppa loss för nu när vi ska flytta och allt.

På Lindex köpte jag mina första mammajeans! Det var en pärs kan jag säga! Först tog jag in två par jeans i stl 36 och 38 i provhytten plus 4 stycken bh. Jag provade bharna i kanske 15 min innan jag bestämde mig för vilken jag skulle ta. (Jag har läst, även detta i På Smällen, att det är viktigare att ha en bra bh under graviditeten än när man ammar. Säger ju att det är en kanonbok!) Sedan provade jag byxorna i stl 36. De satt inte alls bra, utan alldeles för stora runt ben och knäväck. Så jag satte på mig mina kläder och hittade en i stl 34 fast i en annan modell. Gick in i provhytten och de fick jag knappt upp på halva låret! Åhhhh
På med kläderna igen och ut och hämta in en i stl 36. Den satt som en smäck. Men det kan vara farligt att köpa nåt som sitter som en smäck när man är gravid. Men jag orkade helt enkelt inte sätta på mig kläderna för att gå ut och leta efter en 38 som jag får växa mig i. Tänk om min rumpa och mina lår inte blir så mycket större? Man får faktiskt hoppas! Och så var det lite stretch i de också, och jeans går man ju alltid ut... Det var skönt för magen iaf. Och så hade jag 30% rabatt så det var mycket därför jag passade på.

Imorgon är jag ledig, och då ska jag åka till Sala!! Det ska bli så himla roligt att träffa brudarna! Fastän det kanske inte blir så mycket alkohol den här gången som förra :) Inte för två av oss iaf. Skönt att Johanna som är "värdinna" också är på tjocken. Så jag åker via Uppsala imorgon så att jag kan gå in på Bauhaus och kika på lite badrumsgrejer och så tänkte jag även kolla lite på IKEA. Jag har en hel dag för mig själv bland alla affärer i Uppsala! Skönt att åka på egen hand. Då kan jag strosa runt i den takt jag själv vill. Och så får jag ju åka nya E4:an också. Det blir ju inte lika roligt att göra själv.

Bara 1,5 timme kvar nu... Sen ska jag hem och packa!!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vad är det du säger? Är det en kvinnlig Knutte i magen? Hoppas hon blir söt ändå :P Nu är nog din jeanstid borta. Du kommer bli så bortskämd med sköna mammaJeans att du inte vill sätta på dig vanliga igen :) Det var väldigt roligt att få klappa lilla magen i helgen. Ta det lugnt i helgen och ha det super kul. Kramar

2007-10-25 @ 20:19:34
Postat av: Chefen

Men det var ett intensvt shoppande hörrö du :-). Sen kan jag lova dig att din rumpa och dina lår kommer att BLI STÖRRE. He he :-)

Ha det bra

2007-10-26 @ 08:39:18
Postat av: Helen

Kan nästan vara värt en sväng in till sthlm och gå på IKEA på kungens kurva? Där finns ALLT! :)

Postat av: Frida

TACK chefen! Precis vad jag ville höra... :)

2007-10-27 @ 12:02:25
URL: http://fofroridoda.blogg.se
Postat av: KungErik

The Bigger the Better, som en klassisk bra film heter (tror Chefen vet vad jag pratar om i alla fall)... Från -84 och producerad av John Summers, om jag inte minns fel... Tror det är Chefens favoritfilm till och med...
Peter North dyker upp i filmen också...

Så din rumpa och lår, the bigger the better...

2007-10-29 @ 10:03:58
URL: http://fiskfan.blogg.se
Postat av: Chefen

Men hörrö Kungen... Jag fattar absolut ingenting av det du skriver. Peter North? Nej jag har då aldrig sett något där han medverkar. Honestly... På min scoutheder. Och jag ljuger aldrig. Och Dolly Parton sover faktiskt på mage.

Fast jag håller med om att "The bigger the better" är en paroll så god som någon.

2007-10-29 @ 12:45:23
Postat av: KungErik

:)

Jahaja, jag som försöker leva efter ledorden "less is more" ... Det är i alla fall mitt personliga måtto ...

Angående Dolly så har jag ingen aning, har inte sovit med henne någon gång...

2007-10-29 @ 12:54:15
URL: http://fiskfan.blogg.se
Postat av: Chefen

Less is more?? Det är väl bara killar med litet verktyg som hävdar det?

2007-10-29 @ 13:01:41
Postat av: KungErik

Bang on target, pal!

Det handlar inte om storleken utan om tekniken,

Min tjej säger att det inte spelar någon roll i alla fall :)

2007-10-29 @ 13:02:41
URL: http://fiskfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback