70-tals bebis!

I fredags fyllde Per år. Han fick en bok av mig, "Du ska bli pappa". Tyckte att det är bra om han får lite tips på vägen. Jag passade på att köpa en bok till mig själv också. "På Smällen, från A till Bebis". Den som Ann Söderlund och Hannah Rosander har skrivit. Jätterolig! Och Per är lite avundsjuk på  att den är så rolig så han smygtittar lite i min... Sen fick han massa pengar av mig, hans mamma och pappa och min mamma och pappa så att han ska kunna köpa en motorvärmare till bilen och tona rutorna.

I lördags var vi och tittade på innebandy. Alftas herrar mötte Surahammar. De vann. Det vart onödigt spännande på slutet dock. Och det bästa var att jag kunde skrika vad jag ville, för i min nya bok står det att man ska försöka skylla så mycket som möjligt på hormonerna medans man kan...! Mina hormoner spökar dock inte så mycket faktiskt, så det vore ren och skär lögn från min sida. Efter matchen så hälsade jag på Malin som var på besök från Stockholm. Det var kul att träffa henne, har inte gjort det sedan i mars. Sjukt längesen faktiskt. Men allt kändes bara som vanligt när vi sågs, det kändes verkligen inte som att det var så länge sen. Sånt tycker jag om. När allt liksom redan finns där och man bara kan ta vid där man slutade.
Så är det med mig och mina stockholmstjejer. Vi ska ses i Sala sista helgen i oktober och de få gånger vi ses är det precis som när vi gick tillsammans i gymnasiet. Det känns aldrig märkligt. Och det som är roligt är att vi inte pratas vid så ofta mellan våra sammankomster heller. Inte på telefon iaf. Tack gode gud för internet. Men det känns aldrig konstigt.
Det är tre tjejer som bor i Stockholm och de brukar kunna ses ibland iaf, men sen är det jag och Johanna som bor i Sala. Förra sommaren kom de hit och nu ska vi ses i Sala. Stockholm är ju liksom inte så nytt för nån av oss så det är roligare för de att åka och se våra småstäder. Det ska iaf bli skitkul! Allt är sig likt förutom att både jag och Johanna (småstadsbrudarna) kommer att ha tjockmage.

Jag och Per har vart barnvakt i helgen. Klara sov här inatt. Det gick jättebra. Och hon var inte det minsta blyg för Per. Ville till och med att Per skulle ta hand om hennes docka ett tag. Det ni! Så det var ju roligt! Och hon somnade helt själv utan att tycka att det var läskigt. Efter vällingen och boken gick jag ner och det gick så bra så. Hon sov bra hela natten verkade det som, bara jag och Per som var aströtta imorse. Vi är inte van att ha någon som ligger och kliar på ens arm och pillar på ryggen och sparkas och... ja ni vet. Och klockan strax före sju var hon pigg som en lärka så det var bara att snällt kliva upp och göra välling.
Idag var vi iväg till mamma och pappa så att hon fick leka lite med Izzi. Men Izzi är lite smånervös över småbarn så det tog ett tag innan de kunde sitta tillsammans som kompisar och titta på fiskarna. Något som de båda tyckte var roligt. För er som inte vet så är Izzi mamma och pappas drygt tvååriga Jack Russel.

Sen åkte jag och Per till hans föräldrar och käkade mat. Och äntligen, efter fem års väntan har jag fått gått in på den berömda vinden!! Jag trodde dock inte att det skulle vara så jobbigt för knäna, eftersom det är typ drygt en meters höjd så är det en skön ställning man får inta. Men vi hittade en del fina saker iaf! Små byxor efter Per som ser ut som grodlår! Framförallt de gröna. När det är dags för Paddan och Elin att få en bebis så borde deras lilla skrutt verkligen ha gröna grodlårsbyxor :)
Och en barngungstol efter Christina, som det stod 14:- på undersidan. Jättefin! Även PAX skor efter Per, i väldigt modern stil. PAX skor hade Klara på sig idag, så det är nåt som har funnits länge. Och värsta Sverigekitet med tröja och strumpor som den lille kan ha i sommar när det vankas fotbolls-EM! Per hittade sin favorithatt som han hade som liten knodd på Teneriffa, och som han prompt skulle ha med sig hem! Vi får väl se om filuren behöver använda den kepsliknande hatten...

Imorgon är jag ledig, för jag jobbar i helgen. Så jag och mamma ska åka till Barnens Hus och titta lite på åkpåsar, för att se mått och sånt. Hon ska sy en av lammullsskinn som vi kan ha i vagnen.
Per åker till Skottland till veckan. De ska vara borta tors, fre, lör och söndag. Spela massa golf. Han, Björn, Hampus och Kimmo. Tufft för Kimmo i det sällskapet ;) Banan Kingsbarns ska de bland annat spela, en av banorna som Europatourtävlingen gick på denna veckan. Rätt bra alltså...

Här kommer bilder på de fantastiska fynd vi gjorde idag! Den gula filten kommer också ifrån Kilafors.

image294

image295

image296



Kommentarer
Postat av: Mimmi

"Liten men tuff"- tröjan var ju sååå cool! HAHA!
Längtar till Sala som fan!!! Skönt att allt känns som vanligt, det är riktigt gött det!

2007-10-07 @ 23:03:32
Postat av: Sara K

Coola kläder! Är ju moderna igen nu!

2007-10-22 @ 13:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback