Packning och promenad.

Idag har jag och Per vart jätteduktiga. Våra vindar är näst intill helt tömda. Vi har staplat massvis med flyttlådor inne i gästrummet. Och det är två veckor kvar tills vi har beställt flyttfirma. Pappa vägrar att flytta en gång till då det alltid slutar med ryggskott för hans del. Pers föräldrar är inte riktigt fit for flyttfight, och jag kan inte bära speciellt tungt. Så det har resulterat i att vi får en flyttfirma istället :) Skönt! Men vi ska försöka köra lite kartongen och väskor med kläder och sånt så att det mest är möbler kvar till flyttfirman. Möbler och tunga lådor. Så det går fort. Ju fortare desto billigare för våra sponsorer (läs föräldrar :))

Efter det tyckte vi att vi var förtjänta av pizza. Fin lördagslunch. Men Per övertalade (tog ca 10 sek...) mig om att det var länge sen vi åt pizza. Efter pizzan åkte Per till Edsbyn för att spela innebandymatch och jag fick med mig Elin ut på en promenad. Var ju kanonfint väder ute! Sol och nollgradigt. Vi traskade runt hela Björktjära tror jag. Eftersom det inte finns en möjlighet för mig att få igen mina täckbyxor har jag fått låna av Helene! Eller det var inte Helenes heller, utan hon lånade ut ett par gamla efter Johan som är som gjorda för gravida! Med trekantsformade strechbitar på bägge sidor! Lysande. Men jag behöver nog hängslen då de satt lite väl löst... Men bra för en snabbt växande mage.

Ikväll är det seriepremiär för bandyn! Så vi ska dit och kolla. Vore ju kul om de kunde inleda med en vinst. Serien ser lite annorlunda ut i år. Tidigare har det vart en norrgrupp och en södergrupp, och sedan bildas en elitserie med de bästa lagen efter nyår. I år spelar alla lag i samma serie på en gång.

Igår var brorsan och Sara här. Vi bjöd på mat och så tittade vi på Idol. Det var väldigt trevligt! Länge sedan vi såg de nu. De (jag kan med 110% säga att det bara var Saras idé) hade med sig världens största bukett med jättefina blommor! Hon är fantastiskt pysslig och donar med paket till födelesedagar och grejer.

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch.


Kommentarer
Postat av: Sara

För att citera någon annan så kan jag säga att det riktigt strålade om dig =) Tack själv, nu är det eran tur att komma och hälsa på hos oss snart! Hur kan du tro att det var min ideé med blommorna, Johan som är så pysslig av sig :P

2007-11-10 @ 22:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback