Inköp för miljoner... eller nästan iaf.

Jätteskönt att vara ledig i fredags. Jag och Per åkte och kikade på kyl, frys, torktumlare och tv efter jobbet... blir inte billigt precis. Sjukt vad det kostar, men det är väl så det är. Vi kollade på Miele kyl och frys för det ska tydligen vara det bästa märket. Enligt två olika återförsäljare så vi får väl lita på det då. Men nästan 16000:- för bara kyl och frys är mycket!! Men även vi märkte skillnad om man började kolla på de som kostade några tusenlappar mindre. Inte vid första anblicken kanske, men ändå så kändes Miele som de absolut stabilaste. Ja vi får se hur det blir, vi har ju räknat in den kostnaden i huslånet så det är ju ingen fara egentligen.

Jag längtar efter att få flytta in nu! Ska bli roligt att se när badrummet är klart, vill bara att vi ska få börja dona i vårt nya hem!

Idag har vi vart duktiga på förmiddagen innan jag började jobba. Vi har packat massa kläder. Otroligt vad kläder vi har! Gamla t-shirts som vi skulle kunna skänka till nåt fattigt land i Afrika. De skulle räcka till några fotbollslag... Man samlar på sig massa skit bara! Men vi har vart duktiga och rensat massvis och åkt till Erikshjälpen med flera kassar.
Hoppas Per har städarångan uppe och känner att han vill fortsätta att packa fastän att jag har åkt och jobbat...

Igår efter jobbet var vi hos Elin och Jonas och käkade mat. Veronica, Tomas och Amelia var också med. Elin är så duktig och laga mat! Fick förrätt och grejer... Inte illa! Kvällen slutade inte så roligt då Veronicas mamma var tvungen att åka in på akuten, men ändå skönt att läget blev under någon sorts kontroll innan vi for hem iaf. Stannade kvar framåt ett tiden inatt.
Vi får helt enkelt ses igen inom en snar framtid.

Per skulle ha spelat match igår, men det kom inga domare! Det hade blivit en dubbelbokning så de var och dömde någon annanstans... dåligt. Tur att bortalaget inte har åkt längre än från Söderhamn.

Har med mig min bok idag, känns som att det finns användning för den för det ringer väldigt lite... Och jag vill verkligen rekommendera den för ALLA som väntar barn. Mammor som pappor. Står massa bra information skrivet på ett lättläsligt och roligt sätt! På Smällen, från A till Bebis... Av Ann Söderlund och Hannah Rosander.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hoppas verkligen du hade fladdermössen på huvudet igår :-)

2007-11-04 @ 18:15:40
Postat av: Frida

Ledsen att göra dig besviken Åsa... :)

Postat av: Sara

Ja det ska bli jätte trevligt :) Såg du det jag hade skrivit till dig på msn igår?

2007-11-05 @ 21:01:30
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se
Postat av: Chefen

Jaha... Det är till att köpa top of the line prylar till hemmet. Få se nu... Var det i Danderyd ni hade köpt villa ;-)

2007-11-06 @ 07:59:17
Postat av: Frida

Chefen - Haha det värsta är väl att ingen jäkel kommer att hitta till Granbo och se alla våra "top of the line" pylar ;)

Gör ålderstestet nu och se om du blir äldre än dina 24!

2007-11-07 @ 12:14:55
URL: http://fofroridoda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback