Hängig

Jag är sjuk. Eller förkyld heter det väl. Sveriges vanligaste sjukdom måste det vara. Eller bakterie. För det är väl en bakterie och inte ett virus...? Men jag blir verkligen som en kille när jag blir förkyld. Känner mig skithänging och orkar inte ett piss. Känns som att hela världen håller på att gå under. Jag har väldigt låg toleransnivå när det gäller sånna där saker. Tex så känner jag mig helt slut om jag har 37,5 i feber. Medans en del fortfarande känner sig superkry då. Men det där är ju olika.
Idag var en skitjobbig dag. Det vart stressigt på jobbet och jag var tvungen att jobba över lite. Så jag kom inte från jobbet förrän drygt en timme senare än jag skulle. Åkte till Röste och åt. Per har kick-off på sitt jobb, så jag är ensam. Han sa att han skulle komma hem snart när jag pratade med honom innan 17.... Njae, snart och snart kan ju betyda olika. Så jag tror att det kan dröja minsann.

Jag har vart och hyrt Happy Feet. Äntligen ska jag få se den. Per hatar tecknad film och ville inte hyra den de två sista gångerna vi har hyrt film. Men nu får han skylla sig själv om han kommer hem tidigt för nu ska titta på den. Ligga och soffan och äta halstablett. Har så jävla ont i halsen.

Hoppas bara att det blir en snabb förkylning då vi åker till Skåne på torsdag...

Johans sambo Sara hade skrivit med en rolig länk i sin blogg,
http://www.sinner.se/pornalizer/ Där man kan se vad man skulle ha heta om man var porrskådis, välj male eller female. Fiona Fineass är mitt namn. Så ser ni Fiona Fineass och Ricky Lovenuts namn nånstans kanske det betyder att ni har fått fatt i en trevlig film tillverkad på Abrahamsvägen. Det där sista är bara skoj Christina, du kan vara lugn. Pers mamma läser ju här så i vissa fall är det bra att vara övertydlig :)


image124


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback