Ensam

Snart är det helg. Har vart lite dålig aktivitet här tycker jag. Men har liksom inge vettigt att skriva. Har jag väl aldrig kanske men det har inte hänt så mycket den här veckan. Per är i Göteborg. Han har tävling i Mark som ligger en bit utanför. Den börjar imorgon, så det är bara att hålla tummarna för att det går bra.

Det onda i ryggen har äntligen släppt! Käkade hos mamma och pappa idag och sedan åkte jag och pappa till Bolle och slog. Elin kom också dit. Och det funkade bra. Slog inte så vidare, men har ju inte tränat på ett tag nu så får hoppas att det går bättre i helgen när våra tränare kommer upp.
Kommer en tjej som ska sova hos mig i helgen när Per är borta. Anna Haglind. Hon spelar på Collage i USA och ska spela i vårt serielag i sommar. Det kan ju inte bli annat än bra! Kan vara skönt för Pillan att få lite backup. Vi andra är inte så mycket att lita på... Så det blir golf hela helgen.

Nu har Stieg Larssons tredje och sista bok kommit! Hem till mig. Har läst 100 sidor. Idag har jag inte läst nåt. Har snackat med Hanna på MSN. Så länge sen vi sågs nu. Hanna gillar jag skarpt.

Min semester är inte långt borta. Det känns väldigt skönt. Jobbigt att komma tillbaka mitt i sommarn bara...


Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan sova.

Godnatt!

image187
Två år sedan.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback