Bedrövligt i Helsinki

Så var den här helgen över. Imorgon är det jobb igen. Känns helt okej. Är ju faktiskt inspirerad av min nya tjänst så det känns roligt att gå till jobbet. Men visst är det skönt med helg. Och så ska jag klippa mig och färga håret imorgon. Något som jag verkligen inte har råd med denna månad... Fan. Men det ser för taskigt ut så jag måste. Får väl se det som en invenstering...

Jag och Per var till Axmarbrygga med Pers föräldrar i lördags och käkade lunch. Svindyr lunch. Men vi blev bjudna. Egentligen borde väl vi bjuda med tanke på att det var deras bröllopsdag som firades. Men då hade vi väl fått nöjt oss med korv på Grillen i Kilafors. Och det kanske inte skulle vara så trevligt. Var väldigt mysigt att sitta vid vattnet och käka, det var stora fönster från golv till tak där man åt. Som ett jättestort inglasat rum.

Kollade på Melodifestivalen på kvällen. Fy fan säger jag bara. De borde ta bort publiken från röstandet och sätta in en stor jury med folk från varje land istället. Det är bedrövligt som det är nu. Flest grannar vinner. Typ. Förutom Sverige och Finland gillade jag Moldaviens bidrag. Synd bara på klädseln... Tippade att Serbien skulle komma högt, även om jag inte hoppades på det. Men låten var helt okej. Det stora skämtet är att Ukraina kom tvåa. Helt skandalöst.

Idag har vi vart på banan och spelat lite. Men det började regna så vi gav upp efter 11 hål. Har ju vart förkyld i helgen, men det börjar arta sig lite nu. Är fortfarande täppt och lite rasslig i halsen, men känner mig inte alls så klimakteriesvettig som jag gjorde igår. Tur det.


Har dammsugit lägenheten idag. Tvättat lite. Läst. Har läst ut Stieg Larssons första bok Män som hatar kvinnor och är inne på hans andra nu. Flickan som lekte med elden. Mycket bra må jag säga. Det är intressant att läsa böcker där man lär känna personerna och får chansen att fortsätta följa de i andra bäcker. Har läst flera av Anne Holts kriminalromaner också. De tycker jag är bra.

Per har packat väskan. Han åker imorgon bitti och blir i Skåne resten av veckan. Men på torsdag åker ju även jag, pappa och Johan ner. Ska bli skoj. Hoppas bara att man kan få spela lite bra golf också.

Satte på nytt puttergrepp idag! Åh så fint. Rosa självklart. Och skitskönt att hålla i. Mitt var helt slut. Alldeles glattigt. Per tyckte också att det var ett jättbra grej.

Skåne - Here I come!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback