Knöven

Knöven. Det är ett bra ord. Det är precis så jag känner mig nu. Trött och knöven. Har ju vart hängig sedan i fredags då jag fick så ont i halsen. Det onda har förflyttats sig. Nu har jag ont i huvudet mest hela tiden. Så trött i ögonen. Hängig.
Gick hem en timme tidigare från jobbet idag. Var så skönt att ställa sig i duschen när jag kom hem. Kände mig så skitig efter att gått och svettas om vart annat hela dagen. Usch. Gillar min duschradio. Fast jag inte får in rix. P3 funkar. Men jag vill ju inte lyssna på en massa dravel i duschen, då vill jag höra på musik.

Ska vara hemma på förmiddagen imorgon så att jag får sova ut. Mina förkylningar brukar kunna dala ut om jag får sova. Hoppas det är fint väder imorgon också så jag kanske kan få lite frisk luft innan jag åker till jobbet. Tänkte åka in på eftermiddagen nåt tag. För jag jobbar till 18.

På torsdag ska jag och sambon åka till Funäsdalen. Vi drar efter jobbet och blir borta hela helgen. Så himla skönt. Skönt att komma bort några dagar. Bara vi. Du och jag. Skoter, utförsåkning och mys. Det behövs nu.
Hoppas bara att min förkylning försvinner.

IKVÄLL
Desperate Housewifes!

It can only get better

Hjärta 1

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni åker när vi kommer hem, vi som tänkte komma och hälsa på :)

2007-03-13 @ 22:20:07
Postat av: Sara

Attans, nu försvinner namnen igen. Men d var jag som skrev om du inte förstod det :)

2007-03-13 @ 22:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback