Det finns ingen som mig.

Igår var jag duktig som attans igen och körde ett gympass innan träningen. Jag satsade på överkroppen den här gången. Så nu har jag träningsverk i bröstmuskelaturen istället för benen. Skönt att det börjar släppa lite i benen iaf. Det där tvåhundra meters varvet gånger 26 sitter fan i än.

Det gick bra på innebandyträningen. Vårt lag spelade riktigt bra. Skönt när det funkar.

Vi har planerat semestrar nu på jobbet. Vi team coacher. Jag kommer att ha 26-29... Känns lite sådär. Men men, jag hade ju sen period förra året så det är väl bara att bita i det sura äpplet och hoppas på en fin tidig sommar.

Idag jobbade jag kväll. En team coach ska jobba till 18 varje dag, så det blir en dag i veckan till sex. Men klanto jag glömde bort det så jag klev upp i vanlig tid i morse. Lite för sent till och med för att jag var så förbaskat trött. När jag skulle käka frukost kom jag på att jag inte började förrän 9.15. Skit. Så jag käkade sen gick jag upp i sängen och la mig igen. Somnade om och sov i en timme. Det var skönt.


Åkte till hallen direkt efter jobbet. Käkade en sallad där och tog med mig Malin, Linda och Roos till Söderhamn. Vi såg herrarna besegra Söderhamn i DM. Åttondelsfinal.

Kan inte finnas många som mig. Som skriker som en galning från läktarn på en DM match. Men men. Det behövdes! Man kan inte stå fyra personer i slottet, alla vända mot bakom mål... Käkade muffins som Malin hade bakat. Gott.

Kollat på DH ikväll. Jag skulle vilja strypa Edie. Vilken bitch.

Nu blir det sängen. Förresten, jag har ju köpt en rakhyvel med vibrator. Vilket klipp! Det funkar verkligen bättre än en vanlig. Tro mig. Jag har rakat benen sen jag var 12 så jag vet hur en hyvel ska funka.

IMORGON.
Jobb.
Handla...?

Malin, jag tänker på dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback