Midsommar

Jag är inte så värst duktig på att blogga nu för tiden. Inte som förr iaf. Imorgon börjar min semester på allvar. Så skönt det ska bli. Per jobbar en vecka till sen har han också semester.

Nu är midsommarhelgen över. På midsommarafton skulle vi ut och spela en tävling på morgonen men jag hade fått så jävla ont i ryggen på torsdagen att jag inte kunde vara med. Pappa fick hoppa in i mitt ställe, eftersom det var en partävling. Så eftersom jag åt några mirakelpiller kunde jag inte dricka på kvällen. Men det gjorde mig verkligen inget. Det var nio barn på tillställningen i Segersta hemma hos Z och Veronica så det var skönt att vara nykter. Var nog bara trubaduren som blev riktigt rund under fötterna. Och det var inte så konstigt kanske när han fick drinkar serverade hela tiden...

Jag och Per kom hem vid tvåtiden och då slocknade vi på stört. Sov till halv tolv dagen efter. Eller jag sov så länge, Per gick upp och la sig i soffan för att somna om. Som vanligt.

Igår var vi till Kilafors. Halva stockholmsgänget är uppe på besök. Och de blir så stor barnen. Otroligt! Så vi spelade spel och lekte mest hela eftermiddagen och kvällen.

Idag är det slödag. Tvättar och ska väl försöka städa lite. Men slöa mest. S K Ö N T! Per var uppe med tuppen imorse. Halv sju åkte han till golfbanan... fy fan. Själv sov jag till halv tio. Alldeles lagomt.

Fixar in lite bilder senare. Nu måste jag äta innan jag dör...




Kommentarer
Postat av: Anonym

"Jag har blivit förälskad. I en sak. Nu har jag inte sett saken så pass mycket i verkligheten, men det jag har sett gillar jag skarpt" Det skrev du den 14maj, du har fortfarande inte svslöjat vad det är, tell me! :) Hoppas ryggen är bättre!

2007-06-24 @ 16:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback