Godnatt

Ska bara skriva nåt snabbt. Ska gå och sova snart. Ja vet. Det är fredagkväll och jag tänker sova vid halv elva. Men Per är borta och det känns som att jag behöver lite sömn.

Cyklade en massa ikväll, i ungefär en timme. Det var skönt. Tittade på hus på ställen jag aldrig sett förr. Tex så hände en rolig sak. Mötte en dam ute vid bostadsområdet mitt emot Tuppz, där Tikkanens bor. Hon cyklade precis ut från ett av huset. När jag sedan kom hem och gick in på toan så ser jag i grannhuset genom fönstret att samma dam tar sin cykel och är påväg bort!! Hur stor chans är det? Att jag först dyker upp vid hennes hem (antar att det var hennes hem eftersom hon inte bor i grannhuset iaf) och att hon sedan dyker upp vid mitt hem! Ja det var roligt.

Såg Vickan på Statoil. Hon köpte glass. Vickan Silvestedt såklart! Jag pumpade mina cykeldäck och eftersom jag såg att hon gick in var jag tvungen att gå in och köpa en dricka också. Men hon hann ut ur macken innan jag hann in. Men jag såg henne iaf. Stort. Hon är ju faktiskt en jävligt stor megastjärna, det kan ingen säga nåt annat om. Hon är tydligen hemma för att henns lillebror Daniel tar studenten. De ska säkert till golfbanan i helgen också.

Kollade på Astrid Lindgrens barnby på fyran ikväll. Vet inte om programmet hette så men man samlade in pengar till en barnby i astrids namn iaf. Martin Stenmarck uppträdde. Han är fan det sexigaste jag vet. Ja det är han. Så manlig på nåt vis. Jag blir klen när jag ser honom. Han har charm.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag förhoppningsvis sola lite och sedan ska jag på 23-års fest gånger två.

Pappa och mamma har sett en björn idag. Men det var nästan en större sensation att jag såg Vickan. Per berättade att det var nån som hade åkt helikopter mellan Lottefors och Åsbacka, de hade sett NIO björnar. Helt sjukt. För det är inte en lång sträcka.

Puss på min Per som ligger på 18:e plats efter första varvet i Salem! Duktiga Rask leder. Bravo!

http://www.tournytt.se/live/res_lbo.asp?sLang=SWE&tk=D0723XX&tour=ST


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback