Vinterland.

Lördag eftermiddag. Det är det nu. Igår slutade min chef, han ska gå vidare i livet med nya utmaningar, som att vi inte vore utmaning nog. Det var lite småjobbigt faktiskt. Jag är ju en blödig jävel så lite tårögd blev jag. Han hade fått en Bollnäs bandytröja som vi alla fick signera. Jag skrev mitt namn precis på rumpan, men ett stort hjärta runt om. Mycket fint! En parantes är att han sitter med i Edsbyns styrelse...

Dagen på jobbet var riktigt jobbig. Jag jobbade till 18 och då var det mängder av folk i kö. Så jag skickade ut ett mail och bad de som slutade 18 att stanna och hjälpa de andra med kön. Och det var otroligt många som stannade. De var verkligen guld värda. Jag blev så stolt över dem. Jag jobbade över ända till 21.30. Massa admin grejer att göra. Kul fredagkväll. Men det var nog bra. Jag var så stressad vid 18.30 så det var bra att få sitta i lugn och ro. När jag kom hem var jag till och med glad. Och nu bor vi i Vinterland. Äntligen kanske man ska säga.

Idag har sambon Per var i Uppsala så jag har vart med brorsan halva dagen. Mycket trevligt. Jag hämtade han på tåget vid 10.40 och så kikade vi om fotot som vi tog innan jul hade kommit. Vår julklapp till mamma och pappa. Det hade det inte. Då gick vi och käkade på stället mitt emot systemet, Roys heter det visst. Gott. Sedan hängde jag med upp på Höghammarhallen och kollade på fotbolls KM. Roligt faktiskt. Vi hade trevligt sällskap. Sjukt mycket folk. Otroligt.

Efter det har jag tagit det lugnt, har vart duktig och gått en promenad. Inte den längsta av mina promenader, men ändå en promenad.

IKVÄLL
Innebandyherrar som invarderar vår lägenhet.
Jag ska till Malin och spela Sing Star och Guitarr Hero. Äta chips och dricka dricka. Vi har ju match i morgon. Känner mig laddad.

Nu kom mamma förbi med massa fina saker till nästa jul. Julrea är bra.

Puss till Per.

Kommentarer
Postat av: KungErik

Hey!

Du ser, Roys is the shit. Bra val.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback