Kärlek till mig. Snälla.

Det finns inte mycket positivt att säga om första halvan av dagen. Vad trist det känns. Jag skriver inget roligt om jobbet. Väldigt sällan iaf. Känns som att jag fokuserar på fel saker. Det var en vän på jobbet som sa det idag. Att jag inte ska fokusera på det som är negativt. Det är något jag måste ändra. Så jag struntar helt enkelt i att skriva om det som har vart dåligt idag. Något trevligt var att jag och Helene var på Mr Bean och käkade bakad potatis. Mycket gott!

Käkade spagetti och köttfärssås idag. Det var längesen vi åt det. Ringde och ställde en fråga till sambon som jag redan visste svaret på. Det resulterade i att jag fick åka och handla efter jobbet. Trök.

Innebandyträning ikväll. Var ganska flamsigt idag. Jag har en sjuhelvetes träningsverk. Jag har ont som fan på skinkorna. Hoppas på bättre träning på torsdag. Bättre insats av mig med. Mer seriös.

Hade en mycket trevlig natt vill jag tillägga. Tillbringade största delen med Martin. Favorit Martin Stenmark. Mums! Dock hände inget mer intimt. Synd. Han pratade mest om sina barn. Ledsen Hanna men han hade en annan brud i drömmen. Det borde vart jag. Helene fick också vara med. I drömmen alltså.  Martin, min Martin.

Finaste låten.
Rufus Wainright - Halleluljah. Helt fantastisk.

IMORGON
Jobba. Tandläkaren. Inget hål tack. Jag har aldrig haft hål. Peppar peppar.


Hjärta
Kärlek. Så viktigt.


Kärlek till Per. Kärlek till familjen. Kärlek till vännerna. Kärlek till innebandytjejerna.

Kärlek till mig. Snälla.


Kommentarer
Postat av: Johan

Upp och hoppa, snart är det säkert dags för arbete! Ha en bra dag :)

2007-01-16 @ 07:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback