Jobb jobb jobb...

Igår var jag i Sollefteå på jobb. Anthill har ett kontor där och jag, H och B åkte dit för att se hur de jobbar. Det var riktigt intressant att se. Vi har så lång väg kvar... Men det känns riktigt inspirerande!

Jag och H åkte i en bil, och B fick ta en egen. Tur var väl det! Blixhalka och kolsvart ute för mig och H betyder "åk inte fortare än 10 km under hastighetsbegränsningen", typ. För B betyder det att åka 110 på en 90´s väg inte är några problem...
Vi passerade Sundsvall vid 19:30 tiden på söndagskvällen, kl 21 stängde de av E4:an från Sundsvall och norrut... De öppnade den inte förrän runt 5 på morgonen! Tur att vi åkte när vi åkte.
Efter en resa med mycket Lars Winnerbäck, mycket skratt och mycket gnäll över att H´s sambo J hade plockat bort extraljusen på bilen (för att det såg så gubbigt ut!) var vi äntligen framme. Sollefteå alltså. -7 grader. Kallt som fan då man är van +2 och inte en grad kallare.
Ännu jobbigare blev det då H trodde att det var -15,6 grader ute på måndagsmorgonen! Men det visade sig vara 15,6 grader inne och -2 ute. Tur.

Måndagen löpte på utan några bekymmer, lite jobbig var dock hemresan när två jänter i dryga 20-års åldern skulle åka isbana i 30 mil. Två lastbilar i diket efter vägen, den ena hade resulterat i ett dödsolycka, så det var väl ganska skönt när vi närmade oss La Casa Forsman/Larsson.
Men jag tyckte vi skötte oss riktigt bra faktiskt! Rekordfarten höll fröken Forsman när hon precis kom upp i 110 på motorvägen och körde i mitten av körfälten. Är det två körfält (två åt samma håll alltså) så tycker jag man ska utnyttja det till fullo!

Dagen då. Ja det har inte hänt speciellt mycket som inte händer varje dag på mitt jobb. Dagen har jag alltså tillbringat med att vara "dagisfröken" åt vuxna. Mycket intressant. Mycket tidskrävande. Mycket jobbigt ibland. Det är tur att jag har underbara arbetskamrater. Vissa mer underbar än andra. Som vanligt.


IKVÄLL
Per - Korp Rinkbandy
Frida - House


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback