Helgen

VI förlorade matchen mot Fränsta med 8-0. Pissigt. Jag är inte nöjd över min egen insats. Trivdes inte alls med golvet, lite för halt för min smak. Så vi behöver inte orda så mycket om matchen. Hemresan var mycket trevlig. Vi började festen redan i bussen eftersom det skulle bli så sent annars. Svalde ett El Maco mål på Donken i Sundsvall först sen korkade vi upp.
Det är något som är riktigt bra med vårt lag. Vi har så himla roligt ihop. Fantastiskt kul tillsammans.

Gjorde mig i ordning snabbt innan Sara kom och hämtade upp mig. Det var bara Veddan som hade hunnit före till Malin när vi kom. Körde singstar och käkade popcorn. Eller vissa käkade popcorn och vissa tillagade dem... Jag poppade 2 påsar på kanske 10 minuter, så det fanns de som verkligen tröck i sig. Vi var 15 personer hos Näsan. Det räckte. Var kul som satan. Malin blev jätteglad för avskedspresenterna som vi hade köpt. Man skulle köpa nåt som kunde påminna Malin om den personen. Så att hon inte glömmer oss när hon är i England.
Och som den sanna vän jag är hade jag också gjort i ordning ett kitt med massa saltlakris (Malins favoritgodis) eftersom det inte går att få tag på i England.
Tack tjejer för en kanonkväll och TACK Malin för att jag får ta hant om dina singstar skivor medans du är borta.

Drog ner på tranan strax före halv tolv. När Idol Cissi och Linda var på scen stod jag, Näsan och Elversson längst fram. Självklart. Versionen av Dixie Chicks Not ready to make är helt underbar.
Käkade en pizza på Kebab House innan vännen kom och hämtade mig. Skönt att åka bil hem. Slocknade som en gris i sängen. Var riktigt trött.

Idag har jag vart lite småseg. Inte så konstigt kanske. Satt i seket på herrmatchen. Kul att vara speaker när matchen slutar 5-17... Eller inte. Kändes som att jag malde fram samma sak hela tiden. Borlänge utökar sin ledning till 140-1 genom nr 10... bla bla bla. Solade en sväng efter matchen. Trist att se ut som snövit. Blek och jävlig. Måste ju se lite pigg ut när jag ska klippa mig och bli fin till veckan. Total makeover. Eller inte riktigt kanske.

Var till mamma och pappa och käkade tacos. Gott. Per låg och mös med Izzi i soffan. En ovanlig syn. Inte Per i soffan alltså (det är vardag) utan han tillsammans med hundkräket.

Nu blir det film. Popcorn kanske.

IMORGON
Jobba. Åh så roligt!
Träning.

Kommentarer
Postat av: Näsan

Kan säga att det var väldigt många som inte åt popcorn utan slängde de på golvet! För att dammsuga var det första jag gjorde i söndags!

2007-01-22 @ 10:01:20
Postat av: Johan

8-0 var inge vidare. Hoppas ni var bättre på fest än match i lördags :D

2007-01-22 @ 11:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback