"Fem tankar om helgen"

"Fem tankar om helgen" brukar alltid Gert Fylking köra som lista på måndagar. Idag är det söndag och jag vet inte ens om jag kommer upp i fem tankar.


I går jobbade jag till halv fem. Ringde på lagom hela dagen. Inte så farligt. Inte överdrivet roligt heller. Åkte till Helene en sväng. Stod i hallen med jackan på i över 40 minuter. Så kan det gå. Lånade benvärmare till 80-tals festen. Kastade i mig nudelsoppa. Alltid påminner mig den smaken om min tid i stockholm. Så många nudelsoppor som jag åt då hoppas jag att jag inte ska behöva äta på hela min livstid. Amen.
Plockade fram kläder. Svarta tajs, benvärmare och rosa tröja som gick precis över rumpan. Om jag drog tillräckligt i den. Lockade håret med min nya locktång. Satte i rosa plastörhängen. Dags för fest. För er som glömt, nyktert.


Hade en mycket trevlig kväll hos Kattis. Gjorde ett avbrott för att åka hem och skjutsa ner gamlingarna på Club 25. Åkte tillbaka till Kattis. Hur mysigt som helst att sitta framför hennes öppna spis, kändes som att man var i en fjällstuga.


Strax efter ett på natten skjutsade jag knatte, fnatte och tjatte till Skoterklubbens ställe vid Stagården. Vi åkte fel. Vi åkte ännu mera fel (inte mitt fel dock!). När jag äntligen kom på vart vi skulle hade redan fnatte och tjatte ringt till Guns taxi och till Bollnästaxi. Samtidigt. De litade inte på mitt lokalsinne längre. De ville ha vägbeskrivning av Gun. Det fick de inte. Jag däremot hittade. Jag visste ju det.


Somnade innan två iaf. Trött som ett as. Ingen annan i sängen. Isbiten kom hem efter tre. I -16 grader hade han sprungit hem från MM. En kramgo isbjörn kan till och med jag klara mig utan mitt i natten. Burr.


Upp med drygt 5 timmars sömn. Skönt. Hur lugn som helst på förmiddagen. Efter lunch vart 200 personer i Markaryd strömlös. Hälften av de ringde in. Garanterat. Tröttsamt. Det hela slutade med att jag tog 109 samtal på midre än 7 timmar. Hade bra snittid på samtalen mellan 13.30-14.00 kan jag lova.


Solade efter jobbet. Åkte till Röste och fick mat. Per har innebandymatch i Falun. Förlust med 11-3. Det var inte så farligt. Det är sanning.


Kom hem för en stund sedan. Få saker gör mig så trött som en jävla massa disk och skit. Hur svårt ska det vara att stoppa i lite glas i diskmaskinen?! Fan. Jag tänker då inte röra dom. Inte ett enda av dom. Det finns det andra som får göra.


Psykokillen på Statoil tyckte jag var fin i håret idag. "fin i håret du var idag då, jättegulligt". Ja shit. Han är inte lite knepig.


IMORGON
Jobb.
Träning.

Per sur
Såhär brukar vissa se ut när man inte vill diska.

Kommentarer
Postat av: Näsan

Vem fan är psyko killen på statoil?

2007-01-28 @ 20:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback