2000:- fattigare

Jag är hur nöjd som helst med frillan. Även om det inte blev en stor förändring så blir allt så himla bra när jag har vart hos Sussi. Snygg färg, snygg klippning. Ja, verkligen nöjd. Passade på att köpa en produkt därifrån också. Summa, nästan 1400:-. Härligt. Gick raka vägen till Åhlens och köpte en riktig fönborste, 100 spänn. Och när jag ändå höll på så inhandlade jag den där locktången jag så länge velat ha. Pris: 495 riksdaler. 2000:- uppätna i ett nafs. Men det var det värt. Fick mycket bra lön den här månaden. Hade tänkt köpa locktången (en sån med tre spolar på liksom) på Elgiganten för jag fick presentkort i julklapp men de har valt att inte ta hem den nå mer. Skitbutik.

Tog en promenad hem från stan. Iskallt. Hade bara en skjorta under jackan och materialet är ganska hårt så det var svinkallt. Gick in på Lidl och värmde mig. Kollade efter dill. Det hade de inte. Typiskt. Men jag fick nya krafter iaf.

Har kollat på Let´s Dance ikväll och käkat potatis och lax. Gott och nyttigt.

IMORGON
Jobb
Fest hos en jobbarkompis (nyktert dock)
Pers jobbkillar i vår lägenhet? Troligen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra med ny frisyr, ska nog även jag investera i en ny klippning och även lite diverse hårateraljer för en par lök så jag kan göra mej fin om dagarna! :)

2007-01-26 @ 23:21:46
Postat av: Johan!

Shit, my name wasnt there :)

2007-01-26 @ 23:22:28
Postat av: KungErik

Det blev ju en trevlig fest också tillslut... Härligt härligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback