Snyggingmorsan

19 december. Då kommer vårt bredband. Jag blev riktigt irriterad när jag ringde till Telia igår och fick veta det. Jag uttryckte mitt misstycke och informerade handläggaren att vi inte alls är speciellt sugen på att betala för alla de här dagarna, när jag ringde och anmälde det första gången för drygt tre veckor sedan! Det resulterade iaf i att de skulle stryka en månadsbetalning. Så det gäller att inte vara för mesig. Det vet jag av egen erfarenhet. Det är de som käbblar mest som faktiskt får någon sorts ersättning.

Så det dröjer alltså med bilder.

Är nu inne i vecka 33. Vilket känns helt galet sjukt. Det är alltså drygt 7 veckor kvar bara. Min kompis Johanna, som bor i Sala, fick en pojke igår kväll! Hon som hade gått längst i graviditeten av oss tre som jag visade bilder på tidigare. Hon var i vecka 32/33 då, och det känns inte som att det var speciellt länge sen vi vandrade omkring i Sala silvergruva.

Lillskrutten väger över 2 kilo nu. Det vet man ju inte riktigt men enligt de ungefärliga mått som finns så ska den väga så mycket och vara ca 43 cm lång. Undrar hur vår fis ser ut, hur stor den är. Det ska bli roligt att se om den har fått Pers bruna ögon. Jag hoppas det, för det är så fint med bruna ögon.

Jag var till Sussi och klippte mig imorse. Det blev kanon! Ida sa idag på jobbet att jag såg ut som en snyggingmorsa! Det ni!

Imorgon är det föräldragrupp igen och sen är det julbord på Kilafors Herrgård med Pers jobb. Gott gott. Jag kommer att känna mig som en julgris efter maten kan jag tänka mig... Huvva! Ska försöka ta det försiktigt så jag slipper känna mig som en strandad säl, eller hur Joline? :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja men du är en gudomligt vacker gravidmorsa! Hälsa per att han ska va riktigt riktigt stolt och att du kunnat sett ut som jag gjorde! Med svällda fötter och ben =( Anders får det kämpigt han en dag=) hehe

2007-12-13 @ 23:17:39
Postat av: Joline

Ha ha..ja försök att inte hamna i den sitsen, det är inget vidare!! :)

2007-12-14 @ 08:49:23
Postat av: Malin

Ja du är lugnt den hetaste morsan jag vet :P

2007-12-14 @ 09:40:32
Postat av: Mimmi

Ja klart du är en riktig het mamma!!!
Fick Johanna en pojke!!! Men GUUUUD va kul!

2007-12-16 @ 09:41:53
Postat av: Frida

Haha tack vad gulliga ni är!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback