Sista rycket

Jobb idag. Och imorrn. Sedan ledig en hel vecka! Så förbaskat skönt ska det bli! Och bara en semesterdag behövde jag ta ut. Kanon.

Jag satte upp julgranen igår. Den blev jättefin. Per var på bandy så det var bara jag och filuren i magen som var hemma. Skönt att känna att man aldrig är ensam iaf. Har alltid lillfisen med mig.

Vi har tagit hem vaggan nu. Men vi har inte bäddat den än. Men nu står den på plats iaf :) Mys.

Jag har tagit bilder också, men jag har inte haft tid att lägga upp dem. Har vart på stan och handlat julklappar nu när jag var ledig. Men jag får väl pula med det nån kväll innan jul. Kanske. Nästa år ska jag börja tidigare med julklapparna. Drygt att springa runt så här i sista minuten. När jag bodde i stockholm var jag jätteduktig med att börja i tid. Nästa jul är jag ju mamma också, så då blir det roligare med paketinköp! Leksaker och sånt skoj.

Kan ni fatta att jag har 45 dagar kvar till beräknat datum?! Herregud. Det märktes när jag gick på stan i torsdags. Jag blev trött i svanken efter ett tag. Jag gick 2,5 timme på den förbannade stan... helt ofattbart att man kan vara på stan så länge.
Och igår lämnade jag in bilen till Ottos för att de skulle ta ut airbagen. Eftersom det var så fint väder tog jag en promenad uppe på rensområdet. Bebisen verkade inte gilla det. Den var hård under hela promenaden och jag fick ont på samma punkt i svanken. Inte olidligt ont men det kändes. Sen kände jag av det mest hela kvällen. Jag har ju inte haft några problem med värk och sånt så det känns lite ovant att det faktiskt kan bli jobbigt och kännas besvärligt. Men nu blir det julledigt och då är det dags för Per att börja träna på att massera! Han är oduglig på att massera (förlåt hjärtat, men du är ju inge vidare uthållig iaf) och när det är dags för förlossning kommer det nog bli en del massage så det är lika bra att träna så vi inte behöver bli osams :)


Tänkte lägga in en julbild här, men det är massa problem med det bara...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback