Påskfest

Idag fyller morfar 70 år. Vi har vart där och fikat. Imorgon ska vi äta på Lilla K. Vi blir 13 personer så det blir trevligt. Och gott framförallt.

Kung Bore har tittat fram idag. I tid och otid. Måste ha svårt att sova. Drygt med det här vädret. Sol en stund för att direkt övergå i storm och snö...? Men hallå där.

Vi hade sjukt mycket tvätt, ren tvätt, som har legat i gästrummet aslänge. Torkrum kan man kalla det också. Fyra sånna där blå ikeakassar blev det. Så nu är det fullt på hyllorna på våran garderobsvägg. Har rensat lite bland mina kläder också. Det är dags att inse att det jag inte får igen pga att höfterna är för stora nu kommer jag aldrig att få på mig igen. Storlek 34, off you go. Okej då. Vissa 36 fick också packas ner.

Har tvättat bilen idag. Eller statoil har tvättat den. Och jag satt i medans och tvättade instrumentbrädan och allat annat som man kommer åt från förarplatsen. Så nu är den ren och fin.

Imorgon blir det fest här. Brudarna kommer, och förhoppningsvis nån snubbe till pertan också. Det lär ju bli singstar. Riktigt längesen jag körde det nu. Ska bli kul. Hoppas på en kanonkväll.


Dags att dammsuga lite så att det är gjort. Är väldigt duktig och tvättar massa idag iaf. Skönt. När typ alla våra kläder har legat och väntat på att garderoben ska ta hant om de får jag för mig att jag inte har några kläder. Jag glömmer bort vissa och det resulterar i att jag köper nya. Inge bra. Gäller att tvätta ofta och lägga i högar på hyllorna direkt. Bra spartips för mig.

Jag längtar till sommaren.

image92



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback