Slappa

Uppdateringen är inge vidare från min sida. Jag är hemma idag och imorgon från jobbet. Så jag tänker ta vara på den tiden och ta det lugnt, titta på friidrott, kanske ta en promenad, tvätta och möjligtvis dammsuga.

Från måndag ändras mina arbetsuppgifter lite. Jag går tillbaka till telefon. Det känns sådär, men det är bara att försöka göra det bästa av situationen.

I helgen tävlade Per i Högbo. Han slutade på en tredje plats. Så det var skoj. Han hade kunnat komma bättre, men kom in i ett riktigt bogeystim på inrundan. Trist för honom. Vi spenderade helgen i Sandviken hos familjen Forswall. Mycket trevligt!

Nu ska jag nog ta mig en promenad till Pers jobb och kika på en hundvalp som en kille har där. Solen skiner!

Line och Tuva leker.

Linnea och hundvalpen Ozzy.


Line och Tuva.


Pers specialare.
Bröd med tsatsiki och beasås!




Uppdatering

De flesta har kommit tillbaka från semestern på jobbet. Skönt. Skönt att saker och ting börjar gå tillbaka till något som skulle kunna kallas normalt.

Imorgon ska jag och min chef till Stockholm. Vi åker ner vid lunchtid och hem igen efter lunch på fredag. Vi ska till huvudkontoret. Trevligt. För jag har inte vart där. Så då ska jag passa på och gå ut och käka middag med mina underbara vänner Emi och Mimmi! Ska bli så himla roligt. Vi har inte setts på ett år nu. Synd att Maria var i Turkiet bara. Mina gamla klasskompisar. Hinner inte med så mycket mer eftersom vi är där en sån kort stund.

Jag har klippt mig idag. Kort. Mycket kortare än vad jag har haft på flera år. Inte en killkort frisyr men håret räcker precis hela nacken. Svårt att beskriva. Det låter nästan kortare än vad det är. Jag har ju längder, men inga långa sådana. Gjorde slingor och la en toning också. Blev jättebra. Jag är nöjd. Bort med allt slitet hår.

Jag, Per och pappa har vart och spelat på Bolle ikväll. Det var en fin kväll. Vi gick 6 hål, det finns bara 6 men man kan ju välja att gå de flera varv. Jag gick från samma tee som dem och jag och pappa slutade på ett över. Pappa kanske skulle ha slutat på par om han hade puttat ordentligt på sista. Och Per slutade på två över. Det betyder att jag gick bättre. HA!

Nu ska jag kika över vad jag ska ha för kläder när vi ska besöka huvudkontoret. Shit. Jag har ingen aning. Kanske måste ha kavaj? Åh vad jobbigt det blev nu.

Läget

Ja det blir långt mellan gångerna. Men det är så det är.

Den här veckan är jag alldeles ensam. Per är i Sundsvall mån, tis och onsdag. Sen kommer han hem och sover på onsdagkväll för att åka till Hofors på torsdag. Därifrån kommer han hem på fredag. Tråkigt att vara själv om kvällarna. Ringde Elin tidigare för att höra om hon ville med ut och gå, men ingen svarade hemma hos dom. Så det resulterade i att jag struntade att gå och slappa framför datorn istället. Bra. Eller inte.

Så idag har jag vart hem till mamma och pappa och ätit mat efter jobbet. Sedan åkte jag till Helene och hälsade på henne, Johan och Klara.

Jobbade bara tre dagar förra veckan eftersom jag hade semester måndag och fredag för att kunna spela golf. I fredags gick det ganska bra. Allt flöt på utom två hål som förstörde allt. Och det funkar inte när man har så få slag som jag. Så det var trist. Men men, det är så det är.

Vet inte vad jag skriva om. Känns liksom tomt. Tomt i lägenheten, tomt i skrivarfingrarna.


Vi ska på bröllop 29 september. Vet inte om jag nämnt det tidigare. Det är Pers kusin Mia som gifter sig med Kent. De bor i Stockholm. Det ska bli väldigt trevligt. Jag ser fram emot det. Bara jag hittar nåt fint att ha på mig...

Förra gången jag var på Bröllop hade jag byxor, de flesta andra hade klänning eller kjol. Så jag lärde mig av den missen iaf. Fast det var mitt i december! Så jag önskar hitta någon fin klänning.


Ska kanske förflytta mitt slappande till soffan istället. Där kan jag ju ligga också... Slöast.

Jag är kär i dig Per Larsson
image275


En lördag i Segersta.


Amelia i favoritgungan


Vi åkte ring! Roligt!


Glad på bryggan


Elin och Amelia leker


"Hur stark är Amelia?!" Haha


Hamburgare, gott!


Som vanligt somnade Per...



Mannen med stort M!

Usch vad dålig jag är på att skriva. Orkar liksom inte. En vecka till på jobbet har passerat. Nu är månadsskiftet avklarat iaf. Det som är jobbigast. I tisdags var jag och några brudar till på Kilafors Herrgård. Käkade mat och tittade på Martin Stenmarck! Det var bra. Jag och Elin fick en varsin autograf. Fast jag vill framhäva att det inte var jag som bad om den. Det var Elin. Hehe okej, där ljög jag. Det var Steff som jobbade på Herrgårn som fixade en varsin till oss. Vi har försökt få henne att släppa in oss backstage nu två gånger, men hon ger inte med sig så lätt... Men men, vi var jäkligt nöjda med vår autograf.

Sen är ju jag ett geni, så jag sa till alla att vi måste gå fram och sätta oss vid scen. Så vi tog med oss Herrgårdens filtar (de är nog ganska smutsiga nu, förlåt) och satte oss 10 cm från scen. Så nära man kunde komma alltså. Perfekt.

Golfveckan har börjat idag. Men jag tävlade även igår. Jag och pappa spelade två generationer, foursome. Det betyder att man slår vartannat slag. Idag var det singeltävling, Albert & Herbert var sponsorer. Jag spelade hyffsat med hade ett kasst närspel. Hade lite missflyt med puttarna tycker jag. Imorgon ska jag och pappa spela i vår traditionsenliga outfit. Knickers. Jag kommer ihåg att jag skämdes första året vi hade det på oss, så jag lär väl ha vart i en fjorton/femton års åldern. Nu tycker jag bara det är roligt. Inte så kul om det är värmebölja som idag kanske... Men vi har spelat i de byxorna i både regn och gassade sol. Mina har vi fått sprätta upp och sytt om lite. Det var ju ändå 8 års sedan jag hade de för första gången. Lite har även min kropp förändrats.

Idag efter tävlingen åkte jag till Freluga och badade lite med Klara. Första doppet för i år. Det var dags.

Den här veckan jobbar jag bara tisdag, onsdag och torsdag! Jag har semester imorgon och på fredag, så att jag kan vara med på någon tävling iaf.


The Ladies


Rektorn på Fame Factory slog sig ner på vår filt!
Kolla vad långt bak de andra i publiken sitter... :)


Mannen med stort M!