Ledig mitt i veckan

Sov till 10.30 idag. Hade ställt klockan på det så jag inte skulle sova bort hela dagen. Skönt att sova.
Har vart med mamma till Glössbo möbler och sedan till Björkmans. Köpte dock inte en pryl. Vi som till och med har presentkort på Glössbo, men jag vill inte slösa heller. Inge bra att köpa bara för att köpa.

Jag undrar om jag verkligen ska torka golven idag. De ser iaf inte så skitiga ut. Usch så drygt. Vi får se. Nu ska jag slänga i en tvätt iaf.

När man väl är ledig kan det väl få kännas att man är ledig också?



Virrpanna

Jobb idag. Dagarna går väldigt fort när man jobbar till 16.15. Konstigt. Det blir ju 8 timmar om dagen iaf liksom. Och jag kommer ändå aldrig därifrån i tid. Sa hej då till Erik och passade på att säga "vi ses imorrn". Men det gör vi ju inte. Jag är ju ledig imorrn. Har så dålig koll ibland. Ovant att vara ledig på vardagarna.

Efter jobbet idag så lagade jag korvstrognoff. Det är jag mycket duktig på. Var dock lite snål på risen för jag blandade ihop hur många dl jag brukar ta så jag fick koka lite extra. Drygt. Men så gott det blev! Och nu kom jag ju på igen att jag är ledig så jag hade inte ens behövt en matlåda. Vilket betyder att jag inte hade behövt koka mer ris. Fan. Ja jävligt virrig nu för tiden.

Slappade lite framför tv:n och kikade på resor. Känner att jag skulle behöva en resa. Men jag och sambon kommer inte riktigt överrens. Jag behöver 2 veckor för att kunna koppla bort allt jobb och sånt. Tror jag iaf. Vi är lite olika när det gäller resor och det som ska göras på resan. Han blir så lätt rastlös. Synd. För då slutar det med att jag inte orkar bry mig.


Drog och tränade innebandy. Men jävlar i min låda så bra det gick idag. Mitt lag regerade verkligen när vi spelade. Hur grymma som helst. Så bra har vi aldrig vart på en träning. Så indelningen funkade utmärkt. Klockrent. Och kul var det också. Så klart. Duschade på hallen. Alltid skönt att komma hem nyduschad.

IMORGON
Sovmorgon.
Glössbo Möbler med mamma.
Kanske skura golven. Jag lovade ju det lite fint i en tidigare blogg...
Laga fetaost och olivfyllda köttfärsbiffar. Så himla gott!

På lördag är det första kvalomgången av Melodifestivalen! Den 24:e ska jag till Gävle och kolla. Satan vad skoj det ska bli. Vi har våra rosa linnen på tryck nu. Det ska bli silvertryck, om vi har tur även med glitter. Så det kommer att bli underbart.


"Fem tankar om helgen"

"Fem tankar om helgen" brukar alltid Gert Fylking köra som lista på måndagar. Idag är det söndag och jag vet inte ens om jag kommer upp i fem tankar.


I går jobbade jag till halv fem. Ringde på lagom hela dagen. Inte så farligt. Inte överdrivet roligt heller. Åkte till Helene en sväng. Stod i hallen med jackan på i över 40 minuter. Så kan det gå. Lånade benvärmare till 80-tals festen. Kastade i mig nudelsoppa. Alltid påminner mig den smaken om min tid i stockholm. Så många nudelsoppor som jag åt då hoppas jag att jag inte ska behöva äta på hela min livstid. Amen.
Plockade fram kläder. Svarta tajs, benvärmare och rosa tröja som gick precis över rumpan. Om jag drog tillräckligt i den. Lockade håret med min nya locktång. Satte i rosa plastörhängen. Dags för fest. För er som glömt, nyktert.


Hade en mycket trevlig kväll hos Kattis. Gjorde ett avbrott för att åka hem och skjutsa ner gamlingarna på Club 25. Åkte tillbaka till Kattis. Hur mysigt som helst att sitta framför hennes öppna spis, kändes som att man var i en fjällstuga.


Strax efter ett på natten skjutsade jag knatte, fnatte och tjatte till Skoterklubbens ställe vid Stagården. Vi åkte fel. Vi åkte ännu mera fel (inte mitt fel dock!). När jag äntligen kom på vart vi skulle hade redan fnatte och tjatte ringt till Guns taxi och till Bollnästaxi. Samtidigt. De litade inte på mitt lokalsinne längre. De ville ha vägbeskrivning av Gun. Det fick de inte. Jag däremot hittade. Jag visste ju det.


Somnade innan två iaf. Trött som ett as. Ingen annan i sängen. Isbiten kom hem efter tre. I -16 grader hade han sprungit hem från MM. En kramgo isbjörn kan till och med jag klara mig utan mitt i natten. Burr.


Upp med drygt 5 timmars sömn. Skönt. Hur lugn som helst på förmiddagen. Efter lunch vart 200 personer i Markaryd strömlös. Hälften av de ringde in. Garanterat. Tröttsamt. Det hela slutade med att jag tog 109 samtal på midre än 7 timmar. Hade bra snittid på samtalen mellan 13.30-14.00 kan jag lova.


Solade efter jobbet. Åkte till Röste och fick mat. Per har innebandymatch i Falun. Förlust med 11-3. Det var inte så farligt. Det är sanning.


Kom hem för en stund sedan. Få saker gör mig så trött som en jävla massa disk och skit. Hur svårt ska det vara att stoppa i lite glas i diskmaskinen?! Fan. Jag tänker då inte röra dom. Inte ett enda av dom. Det finns det andra som får göra.


Psykokillen på Statoil tyckte jag var fin i håret idag. "fin i håret du var idag då, jättegulligt". Ja shit. Han är inte lite knepig.


IMORGON
Jobb.
Träning.

Per sur
Såhär brukar vissa se ut när man inte vill diska.

2000:- fattigare

Jag är hur nöjd som helst med frillan. Även om det inte blev en stor förändring så blir allt så himla bra när jag har vart hos Sussi. Snygg färg, snygg klippning. Ja, verkligen nöjd. Passade på att köpa en produkt därifrån också. Summa, nästan 1400:-. Härligt. Gick raka vägen till Åhlens och köpte en riktig fönborste, 100 spänn. Och när jag ändå höll på så inhandlade jag den där locktången jag så länge velat ha. Pris: 495 riksdaler. 2000:- uppätna i ett nafs. Men det var det värt. Fick mycket bra lön den här månaden. Hade tänkt köpa locktången (en sån med tre spolar på liksom) på Elgiganten för jag fick presentkort i julklapp men de har valt att inte ta hem den nå mer. Skitbutik.

Tog en promenad hem från stan. Iskallt. Hade bara en skjorta under jackan och materialet är ganska hårt så det var svinkallt. Gick in på Lidl och värmde mig. Kollade efter dill. Det hade de inte. Typiskt. Men jag fick nya krafter iaf.

Har kollat på Let´s Dance ikväll och käkat potatis och lax. Gott och nyttigt.

IMORGON
Jobb
Fest hos en jobbarkompis (nyktert dock)
Pers jobbkillar i vår lägenhet? Troligen.

Jag är en duktig jäkel

Så skönt att vara ledig. Även om jag ska jobba hela helgen. Det känns verkligen att man får mer saker gjort när man är ledig en vardag. Kanske för att jag alltid är ensam hemma då.  Nu har jag dammsugit hela lägenheten. Och för er som inte vet så betyder det kök, vardagsrum, datarum, stor hall, sovrum, gästrum, badrum och toalett. Hoppade över matsalen, vi är ju inte där så ofta iaf. Plus att jag tvättar. Plus att jag har bäddat nytt i sängen. Jag är en duktig jäkel idag.  Vi måste skärpa oss när det gäller städningen. Vi dammsuger alldeles för sällan. Måste göra det lite oftare. Dammtorka och torka golvet existerar knappt i det här hushållet. Men jag är ju ledig på tisdag också. Ska nog torka golven då.
Har en kompis som ger mig hyperångest när det gäller städning. Hon torkar golven jämt. Säkert en gång i månaden. Minst. Men det är sjukdom som ligger i hennes släkt. Den heter städoman. Hennes mamma är tyvärr väldigt drabbad... :) Alla som läser detta och som känner min umgängeskrets vet direkt vem jag pratar om. Det finns bara en.

Nu sitter jag och väntar på vännen. Han slutar alltid tidigt på fredagar. Vi ska åka på stan och käka lunch. Sedan ska jag klippa mig. Och färga. Skönt. Inte skönt att spendera 3 timmar av min dag. Men skönt att få det gjort. Japp, 3 timmar brukar det ta. Hon är väldigt noga.

Kan verkligen inte få nog av Takidas Broken. Ni som inte hört den, gör det.


solros
Idag lyser solen ute. Som en solros.

Äntligen sovmorgon.

Idag var jag iväg till Dollarstore och köpte godis för 200:- Det var till mitt team. Så att jag kan belöna de när de är duktiga. Vi hade fredagsfika idag också. Wienerbröd av olika slag som inhandlades på NK. Gott. Det uppskattades.

Det var ju inte träning idag. Vi hade DM match borta mot Ljusdal. Vann med 7-0. Det var bra. Men matchen var sådär. Vi hade kunnat gett mer. Vi hade flera personer som spelade på en ny position idag så vi får vara nöjd. 3 poäng. Det betyder att vi vann DM gruppspelet och att vi slipper Alfta i slutspelet. Kanon.

IMORGON
Ledig!
Sovmorgon
Städa
Frissan


Nu ska mysa lite med Per. Vi har fem helger framöver att se fram emot helt utan mys... typ. Underbar. Eller inte.

God natt.

Mys





"Mamma, kan inte du köpa en sån bebis till mig? Snälla!"

Jobbade till 16.15. Käkade en baguette till lunch. Inte så mätt. Inte så god heller faktiskt. Tog med "grispengarna" som mitt team har samlat ihop. Eftersom jag är ledig på fredag så ska vi ha fredagsfika imorgon. Kollade också med gruppen om de tycker att mina staplar är okej på white boarden. Det var ingen som tyckte att de var jättehemska iaf. Jag gillar de ju så jag hoppas de bli kvar. Men om någon känner sig stött så måste jag väl ta bort dem.

Skyndade mig hem. Gjorde nudelsoppa. Var tvungen att göra något som gick snabbt eftersom vi skulle till Alfta och hälsa på. Jättesöt bebis. Klara frågade när jag bar henne, "varför bär Frida bebisen?". Hon ville helst hålla den själv. Söt. Massa barn iaf. Tre som vi hade med + Annikas två. Fikade. Det var trevligt.

Citatet. Precis hoppat i bilen. Klara 2,5 år. Mamma, kan inte du köpa en sån bebis till mig? Snälla!

Så himla gullig. Hon ville hålla i Fanny hela tiden. Det första hon sa när vi kom dit var "Mamma vart är lillebror?!" Det är en hos hennes dagmamma som har en lillebror. Troligen därför.

Kom hem och tittade på OC. Trevligt att det har börjat än. Man undrar ju hur det ska sluta. Som jag har förstått så är det här sista säsongen. Hoppas inte att det blir en evighetsserie.

Idag flög Malin till England. Hennes första flygtur någonsin. Hoppas att det gick bra. I hennes familj som hon ska vara hos är båda föräldrarna piloter.

IMORGON
Jobb
Träning. Första träningen utan Malin. Konstigt.



Malin och jag på innebandyns julfest. Väldigt musikaliska slipsar!



Soppelisoppa

Idag kändes det bra på jobbet. Jag hann med det jag skulle, fixade till och med statistikstaplar på min white board. Det är säkert ingen som tycker att de är lika roliga som jag. Men några slängde ett öga på de iaf. Det såg jag.


Igår var jag på träning. Gick helt okej. Sa farväl till Malin :´( Blödig som jag är började jag gråta. Jag blev inte förvånad. Malin fälde en liten tår hon med. Det förvånade mig dock mer. Men hon tycker tydligen om mig. Skönt att veta.


Kallt så in i helvete har det blivit också. Fy tusan. Inge skönt.

Efter jobbet idag åkte jag hem och skrev inköpslista. Åkte och storhandlade. Käkade soppa. Jag åt grönsakssoppa. Och det är precis som ni tror. Per åt inte grönsakssoppa. Det hade vart en skräll. Han åt gulaschsoppa. Jag hade i lite selleri och broccoli i min soppa. Gott.
Ingen matlåda till imorgon dock.


IMORGON
Jobb
Jag, Ida, Marie, Helene och Åsa + diverse barn. (Izak, Adam och Klara) ska åka till en jobbarkompis och hälsa på. Hon fick en bebis i höstas och vi har inte vart dit än. Det är verkligen dags. Ska bli mysigt.


Takida - Broken. Riktigt bra.

SÖTASTE KLARA.
Glad 2 åring
I somras. Glad nyfylld 2-åring. Shit vad tiden går.


Helgen

VI förlorade matchen mot Fränsta med 8-0. Pissigt. Jag är inte nöjd över min egen insats. Trivdes inte alls med golvet, lite för halt för min smak. Så vi behöver inte orda så mycket om matchen. Hemresan var mycket trevlig. Vi började festen redan i bussen eftersom det skulle bli så sent annars. Svalde ett El Maco mål på Donken i Sundsvall först sen korkade vi upp.
Det är något som är riktigt bra med vårt lag. Vi har så himla roligt ihop. Fantastiskt kul tillsammans.

Gjorde mig i ordning snabbt innan Sara kom och hämtade upp mig. Det var bara Veddan som hade hunnit före till Malin när vi kom. Körde singstar och käkade popcorn. Eller vissa käkade popcorn och vissa tillagade dem... Jag poppade 2 påsar på kanske 10 minuter, så det fanns de som verkligen tröck i sig. Vi var 15 personer hos Näsan. Det räckte. Var kul som satan. Malin blev jätteglad för avskedspresenterna som vi hade köpt. Man skulle köpa nåt som kunde påminna Malin om den personen. Så att hon inte glömmer oss när hon är i England.
Och som den sanna vän jag är hade jag också gjort i ordning ett kitt med massa saltlakris (Malins favoritgodis) eftersom det inte går att få tag på i England.
Tack tjejer för en kanonkväll och TACK Malin för att jag får ta hant om dina singstar skivor medans du är borta.

Drog ner på tranan strax före halv tolv. När Idol Cissi och Linda var på scen stod jag, Näsan och Elversson längst fram. Självklart. Versionen av Dixie Chicks Not ready to make är helt underbar.
Käkade en pizza på Kebab House innan vännen kom och hämtade mig. Skönt att åka bil hem. Slocknade som en gris i sängen. Var riktigt trött.

Idag har jag vart lite småseg. Inte så konstigt kanske. Satt i seket på herrmatchen. Kul att vara speaker när matchen slutar 5-17... Eller inte. Kändes som att jag malde fram samma sak hela tiden. Borlänge utökar sin ledning till 140-1 genom nr 10... bla bla bla. Solade en sväng efter matchen. Trist att se ut som snövit. Blek och jävlig. Måste ju se lite pigg ut när jag ska klippa mig och bli fin till veckan. Total makeover. Eller inte riktigt kanske.

Var till mamma och pappa och käkade tacos. Gott. Per låg och mös med Izzi i soffan. En ovanlig syn. Inte Per i soffan alltså (det är vardag) utan han tillsammans med hundkräket.

Nu blir det film. Popcorn kanske.

IMORGON
Jobba. Åh så roligt!
Träning.

Äntligen helg

Fy fan vad less. Jävla skit helvete. Allt jag hade skrivit försvann. Kul. Riktigt jävla fantastiskt kul.


Dagen gick fort. Det kändes som att det var massa saker som jag inte hann med. Vi hade mycket småmöten och det tar upp massa tid. From måndag så ska vi team coacher bara jobba dagtid. Börja 7.45 så att vi hinner fixa lite statistik. Skönt att slippa jobba till halv sju. Mycket skönt.


Efter jobbet åkte jag till Dollarstore. Fantastiskt kul när jag upptäckte att plånboken var hemma. Åkte hem och hämtade den. Tur man bor centralt. Var på systemet och bokade klipptid hos Sussi. Riktigt skabbig frisyr nu. Usch. Så det är väl bara att punga ut 1000:- så man ser något så när ut igen. Utväxt är ingen höjdare.


Köpte kebabtallrik åt Per och grekisk sallad åt mig. Ibland är jag så kräkless på köpmat att jag skulle kunna svälta. Iaf käka blodpudding istället. Jag menar, hur länge mättar en sallad?


IKVÄLL
Mys i soffan. TV.


IMORGON
Samling 9.30.
Match.
Fest. Singstar och guitarr hero i massor!

fest
På kylning på Tallmogårdens SPA :)


Massa Malin

Igår jobbade jag till 18.30 och så blev det lite kaos som vanligt så jag kom inte därifrån förrän strax före sju. Sambon åkte på bandy så jag bestämde mig för att hänga med "onsdagsgänget" från jobbet på tranan å käka. Billigt som satan. Var där till 21. Drack coca cola. Åkte sen hem till mamma och pappa för att lämna fotot som hade kommit. Shit vad fint det var. Jättebra blev det. Verkligen nöjd.


Idag när jag kom hem blev det stressigt. Handla. Laga. Käka. Träna. Träning började pissigt för min del. Det funkade bara inte. Men när vi började spela kändes det bra. Jag gjorde några bra löpningar. Jag och Malin tröck en varsin strips på hallen efter träningen. Hamburgerdressing är ett måste. Kanske inte bästa käk efter träning men fasen så gott det var.


Imorrn är det fredag, sedan helg. Systemet imorgon. Fest lördag. Avskedsfest för Malin som åker till Manchester för att vara au-pair. Sorgligt. Men väldigt roligt för henne. Min Sing Star partner. Festen börjar redan på bussresan hem från Fränsta. För er som inte vet, Fränsta ligger mellan Sundsvall och Ånge. Match där först. Riktigt viktig. Kommer att bli fruktansvärt tufft. De leder nämligen serien.


Keep on rocking in the free world.


IMORGON

Hämta Malin. Samåkning. Ska skjutsa henne till Nyhamre.
Jobba.
Systemet.
Boka klipptid.

spexning
Spexning framför kameran. På skoj :)


Tandborstning och tandtråd

Tänker inte ens nämna jobbet idag. Panik. Punkt.


Så då vette fan vad jag ska skriva om. Var ju hos tandläkaren. Inga hål. Som vanligt. Men tandsten. Nu måste jag skärpa mig. Vill ju inte börja tappa tänderna. Så jag köpte en sån där grej som man fäster tråden i och så att man lättare ska komma åt. Tandtrådsverktyg. Tecknade tandförsäkring. Jag har aldrig haft hål, men det kändes lika bra. En dag står man där.
Jag var för hårdhänt vid borstningen också. Så jag köpte mjuk tandborste. Inte extra mjuk. Det klarar jag inte. Jag kör med eltandborste också, ibland. Mest för att den är rosa.


Kom hem. Maten var färdiglagad. Ugnskorv. Imponerad. Kanske kunde vart inne lite längre. Men initivet var fantastiskt. Tack.


IKVÄLL
Slöa framför tv:n. Bara vila. Sätta in lite bilder i det nyinköpta albumet kanske. Jag avslutade det förra med nyårsafton 05-06. Så jag ligger lite efter. Men inte som mamma. Hon ligger nog 10 år efter. Minst.


Nyår
Nyår i år. Eller 2006. 06-07. Hemma hos Johan och Helene.


Kärlek till mig. Snälla.

Det finns inte mycket positivt att säga om första halvan av dagen. Vad trist det känns. Jag skriver inget roligt om jobbet. Väldigt sällan iaf. Känns som att jag fokuserar på fel saker. Det var en vän på jobbet som sa det idag. Att jag inte ska fokusera på det som är negativt. Det är något jag måste ändra. Så jag struntar helt enkelt i att skriva om det som har vart dåligt idag. Något trevligt var att jag och Helene var på Mr Bean och käkade bakad potatis. Mycket gott!

Käkade spagetti och köttfärssås idag. Det var längesen vi åt det. Ringde och ställde en fråga till sambon som jag redan visste svaret på. Det resulterade i att jag fick åka och handla efter jobbet. Trök.

Innebandyträning ikväll. Var ganska flamsigt idag. Jag har en sjuhelvetes träningsverk. Jag har ont som fan på skinkorna. Hoppas på bättre träning på torsdag. Bättre insats av mig med. Mer seriös.

Hade en mycket trevlig natt vill jag tillägga. Tillbringade största delen med Martin. Favorit Martin Stenmark. Mums! Dock hände inget mer intimt. Synd. Han pratade mest om sina barn. Ledsen Hanna men han hade en annan brud i drömmen. Det borde vart jag. Helene fick också vara med. I drömmen alltså.  Martin, min Martin.

Finaste låten.
Rufus Wainright - Halleluljah. Helt fantastisk.

IMORGON
Jobba. Tandläkaren. Inget hål tack. Jag har aldrig haft hål. Peppar peppar.


Hjärta
Kärlek. Så viktigt.


Kärlek till Per. Kärlek till familjen. Kärlek till vännerna. Kärlek till innebandytjejerna.

Kärlek till mig. Snälla.


Vinterhelvetesjävlaland

Gårdagskvällen var den roligaste på länge. Jag, Malin, Guitarr Hero och Sing Star. Helt perfekt. Vi skrattade så sjukt mycket. Tack Malin. Fantastiskt kul. Sånt som du och jag uppskattar. Jag tror inte Malins sambo var lika road dock.

Solid. Solid as a rock! :)

Kom hem till en tom lägenhet. Per var på tranan. Han bytte tydligen till Bells ganska snabbt då han kände att han höjde medelåldern på tranan till lite för högt. Aj då. Men redan klockan 2 var han hemma. Duktig. Sa att han ville mysa med mig. Per hjärta Frida.

Och så det här förbannande vinterlandet som jag igår så fint tackade för att vi hade fått. Jag ångrar mig. Jag tar tillbaka. Resan till Hudik tog drygt en timme, hemresan tog två. Tack vare att kung Bore bestämde sig för att agera. Tack din jävel. Snöflingor stora som händer, barnhänder åtminstonde, yrde runt tack vare stormbyar. Vi åkte mellan 40-60 km/h nästan hela vägen hem. Mellan Söderhamn och Bollnäs kom jag upp i 80... Och jag som tyckte det var jobbigt i måndags från Sollefteå. Det här var riktigt drygt. Tack till alla idioter som körde om. Tack för att ni inte orsakade en olycka. Vi var ganska många som tyckte 50 km/h var lagom på E4:n. Inte alla.

Matchen då. Vi förlorade. 6-5. Så jävla trist. Vi slet som dårar. Flera skitmål fick de in. Och då ljuger jag inte. Jag fick beröm av kapten Sigge iaf. Så jag gjorde väl en godkänd match. Det kändes bra förutom några få incidenter.
Malin "armbågen i ryggen" Näslund åkte på en tvåa. Enda utvisningen i matchen. Ingen är förvånad att den drabbade henne.
Sten "dommarn som borde lagt av på 70-talet" Silvfer gjorde en bedrövlig match. Han sket i att komma till den i Söderhamn. Han kunde ha skitit i den här också.

Hem kom vi iaf. Tack Bore för det. Det kunde ha varit värre.
Har vart på Scandic på möte med golfen. Lite inför sommaren och diverse tränarmöjligheter.

IKVÄLL
Trivsel i soffan. Sedan läggdags. Riktigt trött efter den sega bilfärden.



 
                                       
Malins tatuering och hersjöband.   


 Manligt. Längtar till sommaren.

Vinterland.

Lördag eftermiddag. Det är det nu. Igår slutade min chef, han ska gå vidare i livet med nya utmaningar, som att vi inte vore utmaning nog. Det var lite småjobbigt faktiskt. Jag är ju en blödig jävel så lite tårögd blev jag. Han hade fått en Bollnäs bandytröja som vi alla fick signera. Jag skrev mitt namn precis på rumpan, men ett stort hjärta runt om. Mycket fint! En parantes är att han sitter med i Edsbyns styrelse...

Dagen på jobbet var riktigt jobbig. Jag jobbade till 18 och då var det mängder av folk i kö. Så jag skickade ut ett mail och bad de som slutade 18 att stanna och hjälpa de andra med kön. Och det var otroligt många som stannade. De var verkligen guld värda. Jag blev så stolt över dem. Jag jobbade över ända till 21.30. Massa admin grejer att göra. Kul fredagkväll. Men det var nog bra. Jag var så stressad vid 18.30 så det var bra att få sitta i lugn och ro. När jag kom hem var jag till och med glad. Och nu bor vi i Vinterland. Äntligen kanske man ska säga.

Idag har sambon Per var i Uppsala så jag har vart med brorsan halva dagen. Mycket trevligt. Jag hämtade han på tåget vid 10.40 och så kikade vi om fotot som vi tog innan jul hade kommit. Vår julklapp till mamma och pappa. Det hade det inte. Då gick vi och käkade på stället mitt emot systemet, Roys heter det visst. Gott. Sedan hängde jag med upp på Höghammarhallen och kollade på fotbolls KM. Roligt faktiskt. Vi hade trevligt sällskap. Sjukt mycket folk. Otroligt.

Efter det har jag tagit det lugnt, har vart duktig och gått en promenad. Inte den längsta av mina promenader, men ändå en promenad.

IKVÄLL
Innebandyherrar som invarderar vår lägenhet.
Jag ska till Malin och spela Sing Star och Guitarr Hero. Äta chips och dricka dricka. Vi har ju match i morgon. Känner mig laddad.

Nu kom mamma förbi med massa fina saker till nästa jul. Julrea är bra.

Puss till Per.

Rosa linnen med glitter!

Jobbet idag som vanligt. Stressigt och jobbigt som fan idag. Tråkigt att känna att man helst skulle vilja lägga sig ner och gråta. För idag var en sån dag. En rolig sak är att vi ska få ett rosa vilorum. Det ska jag utnyttja mycket. Det kan jag nog till och med lova.
Jobbade till 16.30 sedan åkte jag ner på stan och hämtade paket från Ellos. Våra Melodifestivalströjor!! Så himla fina var våra rosa linnen. Nu är det bara tryck som saknas. Japp, helst ett tryck i silver som glimmar fint. Rosa och silverglitter, kan det bli bättre?

Käkade pyttipanna och bytte om inför träning. Kapten Sigge blev överlycklig över linnena, hon tyckte lika som jag. Att de var helt perfekta.


Träningen gick ganska bra tycker jag. Har ju vart förkyld med feber så jag har inte vart med på de senaste träningarna. Fortfarande väldigt snuvig. Men nu fick det vara nog. Tröttsamt att inte träna. Ibland skönt ska jag väl erkänna. Men bara ibland.
Det sista som hände var iaf att jag gjorde ett mycket fint mål. Tack Mallan för det underbara passet. Vi har match på söndag, en riktigt viktig match, borta mot Hudik. Synd att det var lite folk borta idag dock.


En annan rolig sak som är värd att nämna är att Bollnäs besegrade Edsbyn i bandy igår. Första laget som slår Edsbyn i deras bandykyrka på 45 matcher. Riktigt stort faktiskt. Det vart lite hektiskt här hemma. Jag vid datorn, sambon vid text-tvn samtidigt som radion gick. När det lät som att Edsbyn hade gjort 6-6 slängde sambon en flaska i väggen. Fan. Men det var riktigt skönt att höra att målet inte var ett mål. 5-6. Seger. Hur stort som helst. I vår värld.


Tur för chefen att han slutar imorgon, för det här skulle han få höra till dödagar.

IMORGON
Jobb som vanligt, till 18.00. Tröktid. Inga planer för kvällen.

Giffarna
Foto: Frida Forsman (publikhav på sävstaås)


NHL = inget soffmys.

Idag fick jag lite extra sömn för jag började inte förrän 10. Det var skönt. Jobbet var helt okej. Stressigt som vanligt, men ändå okej. Mina agenter var så himla duktiga idag. De skärpte till sig efter att jag skickade ut mitt mail där jag förklarade hur besviken jag var på gårdagen. Så imorgon måste jag komma ihåg att berömma dem. Beröm är A och O sa en kollega idag. Det håller jag verkligen med om. Så viktigt. Viktigare än mycket annat av det som sägs på mitt jobb.

Lunchen var väldigt trevlig då E bjöd mig på stället som ligger mitt emot systembolaget. Minns inte vad det heter. Mycket gott. Mycket trevligt. Stort tack!

Några från jobbet skulle på tranan och käka idag. Vi har en kille på besök från en av våra kunder och han hade hört talas om 25 kronan och ville för sin liv inte missa det. Tranan ska tacka Anthill för många besök, vi talar väldigt gott om det stället. I Kristanstad bråkas det om vem som ska få åka till Bollnäs för att ryktet om tranan har spritt sig. Typ. Men jag avböjde. Måste ha lite tid till kärleksmys också. Men nu är det NHL.

NHL = inget soffmys.

En trevlig sak som hände idag var att det stod mat på bordet när jag kom hem, eller på diskbänken iaf. Spelar ingen roll vad för mat det var, det är tanken som räknas. Stor tack även till sambon.

IKVÄLL
Se del 2/2 av serien om tsunamikatastrofen i Asien.


Kärlek
                               Kärleksmys på midsommarafton.





Det viktigaste av allt - kärlek.







Jag kollade precis på första delen om Tsunamikatastrofen. Fy fan.

Kom ihåg att ge varandra kärlek.






Jobb jobb jobb...

Igår var jag i Sollefteå på jobb. Anthill har ett kontor där och jag, H och B åkte dit för att se hur de jobbar. Det var riktigt intressant att se. Vi har så lång väg kvar... Men det känns riktigt inspirerande!

Jag och H åkte i en bil, och B fick ta en egen. Tur var väl det! Blixhalka och kolsvart ute för mig och H betyder "åk inte fortare än 10 km under hastighetsbegränsningen", typ. För B betyder det att åka 110 på en 90´s väg inte är några problem...
Vi passerade Sundsvall vid 19:30 tiden på söndagskvällen, kl 21 stängde de av E4:an från Sundsvall och norrut... De öppnade den inte förrän runt 5 på morgonen! Tur att vi åkte när vi åkte.
Efter en resa med mycket Lars Winnerbäck, mycket skratt och mycket gnäll över att H´s sambo J hade plockat bort extraljusen på bilen (för att det såg så gubbigt ut!) var vi äntligen framme. Sollefteå alltså. -7 grader. Kallt som fan då man är van +2 och inte en grad kallare.
Ännu jobbigare blev det då H trodde att det var -15,6 grader ute på måndagsmorgonen! Men det visade sig vara 15,6 grader inne och -2 ute. Tur.

Måndagen löpte på utan några bekymmer, lite jobbig var dock hemresan när två jänter i dryga 20-års åldern skulle åka isbana i 30 mil. Två lastbilar i diket efter vägen, den ena hade resulterat i ett dödsolycka, så det var väl ganska skönt när vi närmade oss La Casa Forsman/Larsson.
Men jag tyckte vi skötte oss riktigt bra faktiskt! Rekordfarten höll fröken Forsman när hon precis kom upp i 110 på motorvägen och körde i mitten av körfälten. Är det två körfält (två åt samma håll alltså) så tycker jag man ska utnyttja det till fullo!

Dagen då. Ja det har inte hänt speciellt mycket som inte händer varje dag på mitt jobb. Dagen har jag alltså tillbringat med att vara "dagisfröken" åt vuxna. Mycket intressant. Mycket tidskrävande. Mycket jobbigt ibland. Det är tur att jag har underbara arbetskamrater. Vissa mer underbar än andra. Som vanligt.


IKVÄLL
Per - Korp Rinkbandy
Frida - House


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!