Mannen med stort M!

Usch vad dålig jag är på att skriva. Orkar liksom inte. En vecka till på jobbet har passerat. Nu är månadsskiftet avklarat iaf. Det som är jobbigast. I tisdags var jag och några brudar till på Kilafors Herrgård. Käkade mat och tittade på Martin Stenmarck! Det var bra. Jag och Elin fick en varsin autograf. Fast jag vill framhäva att det inte var jag som bad om den. Det var Elin. Hehe okej, där ljög jag. Det var Steff som jobbade på Herrgårn som fixade en varsin till oss. Vi har försökt få henne att släppa in oss backstage nu två gånger, men hon ger inte med sig så lätt... Men men, vi var jäkligt nöjda med vår autograf.

Sen är ju jag ett geni, så jag sa till alla att vi måste gå fram och sätta oss vid scen. Så vi tog med oss Herrgårdens filtar (de är nog ganska smutsiga nu, förlåt) och satte oss 10 cm från scen. Så nära man kunde komma alltså. Perfekt.

Golfveckan har börjat idag. Men jag tävlade även igår. Jag och pappa spelade två generationer, foursome. Det betyder att man slår vartannat slag. Idag var det singeltävling, Albert & Herbert var sponsorer. Jag spelade hyffsat med hade ett kasst närspel. Hade lite missflyt med puttarna tycker jag. Imorgon ska jag och pappa spela i vår traditionsenliga outfit. Knickers. Jag kommer ihåg att jag skämdes första året vi hade det på oss, så jag lär väl ha vart i en fjorton/femton års åldern. Nu tycker jag bara det är roligt. Inte så kul om det är värmebölja som idag kanske... Men vi har spelat i de byxorna i både regn och gassade sol. Mina har vi fått sprätta upp och sytt om lite. Det var ju ändå 8 års sedan jag hade de för första gången. Lite har även min kropp förändrats.

Idag efter tävlingen åkte jag till Freluga och badade lite med Klara. Första doppet för i år. Det var dags.

Den här veckan jobbar jag bara tisdag, onsdag och torsdag! Jag har semester imorgon och på fredag, så att jag kan vara med på någon tävling iaf.


The Ladies


Rektorn på Fame Factory slog sig ner på vår filt!
Kolla vad långt bak de andra i publiken sitter... :)


Mannen med stort M!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback