Hurtigbullen

Jag har blivit en hurtigbulle!
I måndags tränade jag innebandy, igår gick jag en en timmes powerwalk och idag har jag cyklat. Jag och Per har cyklat.
Så himla fin väder nu på kvällskvisten efter man har ätit så jag bara måste ut och röra på mig. Och roligt är det att gå i mina atletskor. Ett jättebra köp fastän de var lite för stora...

Idag cyklade vi förbi hemma hos Helene och Johan, men det var bara Helene och Klara hemma. Stannade och pratade en sväng på uppfarten för Klara var ute och körde moped. Hon har en sådan trehjuling som går på batteri.
Hon ska sova hos oss på fredagkväll. Mysigt det ska bli. Hon hade sagt att det gick bra så länge hon inte behövde sova bredvid Per. Haha hon är väl för söt. Per är inte hennes favorit.  

Ja det är verkligen helt underbart ute när det är så soligt och varmt som det har vart idag. Helt fantastiskt! Jag hoppas det håller i sig tills den riktiga sommaren kommer.

Jag har köpt en orkidé på Lidl för 89:- Bra pris. Mycket fin är den också.  Älskar vita orkidéer. De är så himla vackra.


image87


Havet gungar

Hemma från havet. Det var riktigt roligt och lärorikt. Vi gjorde Mayer Briggs personlighetstest. Intressant. Så nu har jag fått papper på hur jag fungerar. Och jag fungerar verkligen på det viset som testet fick fram. Så det var kul.

Vi hoppade på båten vid 18 tiden och vid 21 var det dags för middag. Då hade vi haft utbildning tills dess. Det ingick dricka till maten, så man fick dricka så mycket man kunde och hann. För de stängde pumparna som man hämtade drickat ifrån en och en halv timme efter att de började servera maten. Så sex minuter innan man skulle få börja köpa sitt eget vin fyllde vi på ett par dricksglas med öl och vin och bunkrade upp. Man får inte vara helt dum.
Körde en förfest variant i killarnas hytt. Vi hade fyra hytter. Tre låg bredvid varandra längs bak på båten och en hytt låg på ett däck under plus längst fram. Hmm. Mycket märkligt kan tyckas.

Jag, Ida, Marie och Fredrik drog och dansade. Hittade bara ett dansgolv. Litet som fan och de spelade bara massa dansbandsmusik. Inte så förbaskat många unga precis. Så jag kollade med bartendern om de inte hade nåt som liknade ett disco. Jovisst svarade han, gå till däck 10. Om man kollade på Däck 10 på båtkartan så stod det bara att det var ett soldäck där. Och eftersom vi fyra är oruttinerade båtåkare så hade vi ingen aning om att det var världens partaj där! Jag och Ida tjatade resten av kvällen vilken miss det skulle ha vart om vi hade missat hela discot. För det hade det vart.

Gick och la oss strax före fyra tiden. Skönt när vi skulle upp vid 8... Blev ett antal snooze innan vi maka oss mot duschen.
Frukost vid nio och sedan utbildning igen vid halv tio. Fick lite fritid mitt på dagen innan vi körde igång efter lunch igen. Då passade vi på att handla på tax-free och vila. Skönt.

När båten slängde i ankar var vi typ fortfarande kvar i konferanssalen så det blev upp på hytten och ner med väskan i ganska raskt tempo. Men det var hur coollugnt som helst. Vi var ju ett antal personer som skulle av båten... Bussresa hem. Trött som få.

Det sjukaste nr 1.
Pelle ifrån min grupp på jobbet skulle också åka båt visade det sig. Kul för han att inte slippa jobbet ändå!

Det sjukaste nr 2.
Träffade Pers kusin Lotta på discot! Det kändes mysko. Ännu mer mysko för henne eftersom hon ändå bor i Stockholm, lite "enklare" för henne att åka på nå vis.

Idag fick jag sovmorgon. Så otroligt skönt. Så jag jobbar mellan 14-18. Sov till 11. Det behövdes. Nu är det frulle som gäller, sedan dammsuga övervåningen (hjärtat hade vart så duktig och dammsugit hela nedervåningen, puss), sedan duscha.

Bilder. Från vänster:
Kattis, Ida, Björn, Fredrik, Erik och Kavla på disco.
Ida äger dansgolvet!
Kärleksparet Marie och Erik äter frukost. (Marie tröck två tallrikar med pyttipanna!)
Folk solar i stora kanoner på soldäck. Herregud.

Jag och stjärnorna

Jag har precis kommit hem från en promenad. Gick i 50 minuter med riktigt snabba steg. Jag tänkte skriva exakt vart jag gick, men det blev så jäkla jobbigt så vi skippar det. Jag gick runt hela Ren. Och då menar jag HELA.
Tyckte det var väldigt strongt av mig att gå i det här mörkret. Är vädigt mörkrädd och jag vände mig om ett par gånger, men det är väldigt få personer på den sidan renbron som är ute och rör på sig. Det kan jag lova. Fick till och med sänka volymen på mp3 spelaren för jag insåg att jag inte skulle ha en chans att höra om någon tänkte överfalla mig. Men jag kände mig tryggare och starkare än nånsin.

På väg hem när jag kom till kilbergsskolan tänkte jag "de här benen kan ta mig vart jag vill". När jag var halvägs på renbron var tanken mer "njae, kanske inte riktigt vart jag vill..." och när jag väl passerade rödljusen nere vid lillstatoil längtade jag hem!
Men duktig var jag och jag hoppas att jag kan fortsätta med det här.

Nu sitter jag och käkar vitkål för glatta livet och jag har köpt massa med frukt och grejer till mina kycklingar imorgon. Det är ju fredagsfika.

Jag har kommit på en sak jag önskar i födelesedagspresent. En stegräknare. Det har jag velat ha länge men jag vill inte lägga ut ett par hundra på en sån sak. Helst en rosa, och med en kaloriräknare. Fast det sista är inte så viktigt. Att det är kaloriräknare menar jag.


Växbovägen 6, där vill jag bo.

NU
Tredje perioden mellan AIK - Täby. Täby har skrällt och leder med 2-0 i matcher i kvarsfinal. Nu har de tagit upp ett 6-1 underläge till 6-6. Rysare.


För att du älskar som jag

Idag var det finväder igen. Så skönt. Synd att man kan inte utnyttja det och vara ute bara... men det är fortfarande kyligt i luften. Bara solen som är varm.

Igår beställde vi böcker. Från
www.adlibris.se. Jag känner att jag vill läsa lite. Har blivit inspirerad. Köpte Stieg Larssons två böcker som båda ligger på topplistan. De ska tydligen vara riktigt bra. Enligt flera källor. Sedan beställde jag Självkänsla. Har kommit fram till att min självkänsla skulle kunna jobbas på. Två på mitt jobb som läser den boken och de säger att den är riktigt bra. 29 spänn, så det är det väl värt. Plus att jag kastade ner Graafs bok och Gynnings också för den delen. Ja jag vet. Men den sista tyckte Per att vi lika gärna kunde ta. Den var ju så billig.

Idag var vi ner på Team Sportias öppning. De har byggt om och medlemmar fick komma ikväll. Per köpte en cykel faktiskt. Han sa innan vi åkte ner "kanske jag ska köpa den här, då kan vi ut och cykla istället för att gå promenader". Helt otroligt att den meningen kom ur vännens mun. Ni som känner Per förstår. Och han var helt allvarlig. Jag vart lite orolig över att vi skulle köra värsta träningsracen, men då sa han lugnt att han bara tyckte vi kunde cykla lite lugnt. Jag måste nästan nypa mig. Någon håller på att bli vuxen.

Och så firade vi att det var onsdag (?) och käkade på Citypuben för 300 riksdaler. Hjärtat bjöd. Vi skulle ha åkt till tuppz och slagit lite golfbollar men vi blev så mätt så det var inget vi orkade.

Soffläge snart.

IKVÄLL
Premiär på Fråga Olle. Hehe



Kärlek



När du står framför mig
Då ter sig allting som det ska
Så kom närmre mig

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen

För att du älskar idag
För att du älskar som jag


Storm över Jorm

Vi hade iaf tur med vädret. Så kan man inte säga om vår weekend i Hamra. Däremot hade vi jättemysigt. Så det gjorde inte så himla mycket att vädret inte var på vår sida.
Vi bodde så himla mysigt. Vi lånade en stuga av en kompis till oss. Det är liksom ingen vanlig stuga, utan det är mer som flera fädbodar som står tillsammans. Ja, ni får väl kika på bilderna.

På fredagen åkte vi skoter. Nio mil. Så det blev en hel del guppandes bak på skotran. Jobbigt som fan för ljumskmuskelaturen ska ni veta! Och inte får jag sitta som jag förtjänar heller, på en med tvåsits. Nädå, jag får klamra mig fast för blotta livet. Och hur kul tror ni det är 1100 meter över havet i storm? Då önskar man gärna att man hade haft ett litet ryggstöd och några handtag.
Det är till och med ett märke på pers skoterdyna som visar att man inte får åka två personer...
Ja vi åkte iaf skoter. Det var mulet men helt okej. Var upp på Knallens toppstuga och kikade lite. Vi åkte från Hamra till Ramundbergen vidare till Bruksvallarna via Tenndalen hem till Hamra igen.

Sov middag i en timme drygt. Skönt. Man blir trött av frisk luft. Sedan drog vi till världshuset i Hamra och käkade. Afterskiin slutade strax efter att vi kom dit. Sjukt vad fulla en del blir. Klockan var liksom strax efter 17 och ändå får de bära ut vissa!

På kvällen myste vi massa framför tvn med vin, ost, ölkorv, marinerade vitlöksklyftor och massa mer. Ettan och tvåan räcker ganska långt. Men jag kan lova att jag är less på snubben som gör "reklam" för dokumetären om Ordförande Persson. Shit vilket drygsnöre. Han använder sig verkligen av konstpauser.

På lördagen skulle vi åka skidor men det var storm över Jorm när vi vaknade. Eller vi och vi. Hjärtat vaknar alltid flera timmar före mig. Så när han vaknade var det storm, och sedan när jag vaknade var det fortfarande storm. Vi tog skotern till Hamra för att kolla läget, alla backarna var stängd pga vädret. Och då är det dåligt väder. Men vafan. Per tyckte att vi skulle åka upp till Svansjön och kika. Jomenvisst tänkte jag. Storm nere vid skidliftarna, undrar hur det ser ut ett antal hundra meter upp... STORM. Vi såg inte ens nästa skoterledsstolpe för det yrde så mycket snö så vi vände innan vi kom hela vägen upp.
Så det var bara att åka tillbaka till stugan och kika på tv resten av dagen. Vi spelade även yatzy och flera kortspel. Plus att vi satt och löste korsord tillsammans. Väldigt vuxet.

På söndagen kräksnöade det istället. Så det var bara att ta sovmorgon. För mig alltså. Kom iväg hemåt vid ett tiden.

Helgen var fantastisk även om vädret var piss vissa stunder. Vi hade jättemysigt i alla fall.

Igår när vi kom hem var det OC som gällde vid 19. Ny sändingstid och ny dag.

IKVÄLL
Pers mamma fyller år. Så vi ska dit snart.


1. 2. 3. 4. 
5. 6. 7. 8.

1. Vår stuga
2. Stugan med toa/bastu/dusch
3. Skoter på kalfället
4. Det blåser som fan där uppe
5. Äntligen fika
6. Sötfisen
7. Frida riktigt impad av världens största istapp
8. Dagens min :)


Knöven

Knöven. Det är ett bra ord. Det är precis så jag känner mig nu. Trött och knöven. Har ju vart hängig sedan i fredags då jag fick så ont i halsen. Det onda har förflyttats sig. Nu har jag ont i huvudet mest hela tiden. Så trött i ögonen. Hängig.
Gick hem en timme tidigare från jobbet idag. Var så skönt att ställa sig i duschen när jag kom hem. Kände mig så skitig efter att gått och svettas om vart annat hela dagen. Usch. Gillar min duschradio. Fast jag inte får in rix. P3 funkar. Men jag vill ju inte lyssna på en massa dravel i duschen, då vill jag höra på musik.

Ska vara hemma på förmiddagen imorgon så att jag får sova ut. Mina förkylningar brukar kunna dala ut om jag får sova. Hoppas det är fint väder imorgon också så jag kanske kan få lite frisk luft innan jag åker till jobbet. Tänkte åka in på eftermiddagen nåt tag. För jag jobbar till 18.

På torsdag ska jag och sambon åka till Funäsdalen. Vi drar efter jobbet och blir borta hela helgen. Så himla skönt. Skönt att komma bort några dagar. Bara vi. Du och jag. Skoter, utförsåkning och mys. Det behövs nu.
Hoppas bara att min förkylning försvinner.

IKVÄLL
Desperate Housewifes!

It can only get better

Hjärta 1

Rosa i Stugsund

Vi kom tvåa i DM. Förlorade finalen med 2-0 mot Hudik. Trist med tanke på att vi hade två stolpträffar och en i ribban i första perioden. Och efter den stod det 0-0. Så det var en heldag i Hudik igår. Klev upp 06.20... Usch och fy.
Åkte med Sigge och Vickan direkt ut till Stugsund, vi käkade pizza och började ladda för en rosa helkväll med schlager. Så mycket till helkväll blev det inte. Vickan hade ont i huvve och drack ingenting och jag var astrött så fort klockan slog tio. Och ont i halsen, inte att förglömma. Så vi drog från Sigge strax före elva. Hon var den enda som var fit for fight och drog vidare på en fest i närheten där hennes kille var.

Men det var en mycket trevlig kväll med mycket rosa. Rosa bubbel, rosa godis, rosa oss! Och självklart hade vi våra glitterpinnar med. Vi skålade med rosa bubbel i DM bucklan som vi fick för vårt silver! Rätt låt vann verkligen. Tillsammans röstade vi tre på The Ark ca 20 gånger. Jag bidrog bara med 2 röster. Så ni kan ju ana hur mycket de andra verkligen schlagergalningarna röstade. Sigge var till och med på P4 igår. Hon intervjuades inför Meldifestivalen i globen. Då är man verkligen schlager, om P4 kommer till ens kontor för att snacka melodifestival.


Eftersom jag var så trött och hade så ont i halsen gick jag och la mig vid midnatt. Så det blev inte så sent. Men för en som hade vart vaken sen strax efter sex med två spelade innebandymatcher var det en lång dag.

Idag har jag handlat nya krukor till köket, ett tidningställ så att vi ska få lite mer ordning, ett ställ för räkningarna så att vi ska få lite mer ordning, plus lite mer krams.
Så jag ska snart plantera om blommorna i köket. Det kommer att bli så fint med de nya krukorna.

Vi har precis kastat in överdragen till soffkuddarna i tvättmaskinen. Det var jävligt trögt att få av dem, iaf överdragen till sittkuddarna. Jag undrar jag hur det kommer att gå när de ska på...


Mina atletskor som jag köpte tidigare är alldeles för stor. Det visade sig nu när jag skulle ha de till vardags. Man knyter ju inte lika hårt då som när man ska kuta som en blådåre. Så jag måste nog köpa sulor. Undrar om det finns sulor till gympaskor... hoppas!


Let´s dance suger

Ja så är det. Jag är så förbannat trött på att Lasse Brandeby får vara kvar i programmet, och att bra dansare åker ut en efter en.

Snälla Magnus Uggla. Johnny the rocker eller Trubaduren skulle ha dansat bättre, även de aldrig dansar nykter.för kung och fosterland, SLUTA RÖSTA på Lasse!!!!!

Innebandy och schlager

Fredagen har löpt på bra. Inga större missöden. Käkade värsta brakmiddagen med kotletter, pommes, bea och sallad. Mums.

Har kikat lite på tv. Jag börjar bli grym på Så Ska Det Låta. Har blivit riktigt duktig på att gissa rätt låtar. Till och med Per var lite imponerad. Sa han själv. Otroligt.

Har testat outfiten till morgonkvällen. Shit alltså. Jag kommer att vara dödligt... ROSA! Sigge kommer bli så avundsjuk. Vi ska ha schlagerkväll i Stugsund efter DM imorgon. Självklart ska vi ha våra schlagerlinnen på.

Match imorgonbitti klockan 9 mot Söderhamn. Vi bara ska vinna. Det finns inget alternativ. Sedan är finalen klockan 15. Sist vi mötte Söderhamn slutade matchen med seger med 12-0 till oss.

IMORGON.
Kliva upp 6.20. Ovärt.
Innebandy resten av dagen.
Melodifestivalen, final i Globen!

image62
Linnea inte bara lite chockad efter storsegern mot Söderhamn sist. :)


Straffar

Storhandlade igår. För 1100:- Bara jag som var på prix. Alltså, inte bara jag men Per var inte med. Handlade två pappkassar och tre plast.
Så nu ska vi väl ha mat så vi klarar oss ett tag.

Idag på jobbet kändes det helt okej när jag gick hem. Eller dagen kändes bra faktiskt. Jag avslutade den med att städa mitt bord. Blev så fint. Så när jag gick hade jag faktiskt kunnat stannat kvar och jobba bara för att det blev så trivsamt.

Hade träning ikväll. Kände mig rätt loj. Kan vara för att jag bara hann hem och så fick jag ställa mig vid spisen, käka och åka. Intensivt. Eller för att vi inte hade någon målvakt.
Kollade på herrarnas DM match mot Njutånger efter träningen. Så sjukt spännande. Blev 9-9, sedan sudden. 0-0 i sudden resulterade i straffar. Var bara Per i Hertsjö som satte straffen på de första fem. Så det blev 1-1. Sen blev sudden straffar... och min puls var inte lugn kan jag säga. Otroligt, det spelar liksom ingen roll om det är DM kvart eller VM final. Det känns fan lika nervöst när det är straffar. I suddenstraffarna satte Säll två stycken, när han satte då satte även dom. Och när vi missade då missade dom. Men Per gick in och avgjorde, strafflägaren efter honom missade! Skönt.
Även fast de inte är så sugna på att spela mot Alfta i DM i Hudik på lördag. Men man vill ju alltid vinna. Så är det ju.

Och jag, ja jag var lika galen på domarn och motståndarlaget som vanligt.


Nu är det väl läggdags snart. Skönt. Har festat loss på en risifrutti nu.

IMORGON.
Jobb.
Nästan helg.


Det finns ingen som mig.

Igår var jag duktig som attans igen och körde ett gympass innan träningen. Jag satsade på överkroppen den här gången. Så nu har jag träningsverk i bröstmuskelaturen istället för benen. Skönt att det börjar släppa lite i benen iaf. Det där tvåhundra meters varvet gånger 26 sitter fan i än.

Det gick bra på innebandyträningen. Vårt lag spelade riktigt bra. Skönt när det funkar.

Vi har planerat semestrar nu på jobbet. Vi team coacher. Jag kommer att ha 26-29... Känns lite sådär. Men men, jag hade ju sen period förra året så det är väl bara att bita i det sura äpplet och hoppas på en fin tidig sommar.

Idag jobbade jag kväll. En team coach ska jobba till 18 varje dag, så det blir en dag i veckan till sex. Men klanto jag glömde bort det så jag klev upp i vanlig tid i morse. Lite för sent till och med för att jag var så förbaskat trött. När jag skulle käka frukost kom jag på att jag inte började förrän 9.15. Skit. Så jag käkade sen gick jag upp i sängen och la mig igen. Somnade om och sov i en timme. Det var skönt.


Åkte till hallen direkt efter jobbet. Käkade en sallad där och tog med mig Malin, Linda och Roos till Söderhamn. Vi såg herrarna besegra Söderhamn i DM. Åttondelsfinal.

Kan inte finnas många som mig. Som skriker som en galning från läktarn på en DM match. Men men. Det behövdes! Man kan inte stå fyra personer i slottet, alla vända mot bakom mål... Käkade muffins som Malin hade bakat. Gott.

Kollat på DH ikväll. Jag skulle vilja strypa Edie. Vilken bitch.

Nu blir det sängen. Förresten, jag har ju köpt en rakhyvel med vibrator. Vilket klipp! Det funkar verkligen bättre än en vanlig. Tro mig. Jag har rakat benen sen jag var 12 så jag vet hur en hyvel ska funka.

IMORGON.
Jobb.
Handla...?

Malin, jag tänker på dig.


Duktiga vi.

Sov till 9.43. Vaknade samma tid igår morse. Skumt. Halvsomnade om i två minuter. Då kom Per. Längesen vi var hemma tillsammans en helg. Skönt att någon kommer och kryper ner. Det är liksom våran helgtradition. Han vaknar ju så tidigt så när han tycker att det är dags för mig att kliva upp kommer han ner i sängen igen.

Har vart så duktiga idag. Jag har torkat fönster och bytt gardiner i tre rum. Köket, hallen och matrummet. Blev så himla fint! Ingen kan ha en duktigare mamma än mig på att välja ut gardiner. Inte i hela världen.
Per har dammsugit hela lägenheten och så har jag torkat allt i badrummet.

Vi har vart och shoppat också. På Elgiganten. Vi fick 2000:- i presentkort där i julklapp. Nu for vi dit och köpte upp allt på samma gång.
Det blev en hårtrimmer, ett strykjärn, en stereo, ett rosa kit med vibratorrakhyvel, gel och en rosa radio som man kan ha i duschen. Flera i laget som har en sån redan. Och ett playstationspel till Per. GT4. Han sitter och spelar det nu. Bilspel.


Sen provade vi Pers nya hårtrimmer. Jag klippte, eller körde den. Det blev riktigt bra faktiskt. Jag är stolt över mig själv. Har aldrig klippt någon nån gång faktiskt.


Och så har vi käkat pizza. Känns inte så himla nyttigt... Men va fan. Det får väl vara så. Vi var ju tvungna att belöna oss när vi vart så duktiga och gjort så fint.
Det är som är synd är att det varken blev en skoterfärd eller en promenad. En annan dag kanske.

Jag kollade förresten på Melodifestivalen från Gävle. Såg bara tio minuter i början kanske. Men jag såg mina fyra bönor på parketten tre gånger på bara de tio minutrarna! Kickan och Vickan en gång och sedan Majken och Sigge. Sigge såg man till och med på ganska nära håll. Kul! Men jag visste ju vart de satt så det är ju lättare att leta då.

IMORGON.
Jobb.
Träning.


Matcher och lek.

Idag har vi spelat säsongens sista seriematch. Vi vann mot Ljusdal med 9-0. Jag gjorde 3 poäng. Ett mål och två assist. Mycket trevligt. Det är bara fem personer i laget som ligger före mig i poängligan. Och då är jag back. Blev bäste back poängmässigt iaf. Det är viktigt. Att komma före Malin ;)

Åkte och hälsade på Klara och byggde legotorn. Mysiga Klara. Börjar bli så stor nu. Efter lekstunden åkte jag tillbaka till hallen och kollade på när Per förlorade med 15-3... Trist. Inte en enda match har de vunnit i år. Fy tusan.

Andra Chansen ikväll. Sanna Nielsen gick vidare till Globen. Jag ringde och röstade två gånger. Viktigt att det blir lite schlager också!

Kollade på en kärlekskomedi med Drew Barrymore på canal+ ikväll. Alldeles lagom en lördag.

Har så fruktansvärt ont i vänsteraxeln. Det är en smärta som går upp mot nacken och mot örat. Fy fan. Ont så in i helvete nu. Måste ha på nån smörja.

Kom ihåg att kolla i Bollnäs Nytt imorgon. Håll utkik efter en rosa sida... ;)
IMORGON.
Städa hela lägenheten. Det vill säga. 120 kvm typ.
Sätta upp nya gardiner om det inte är för kallt. Vill inte putsa fönster i minusgrader.

Kanske skoterfärd.

Kanske promenad?


Ont i Frida

Den här bloggen skrev jag igår, men det gick inte att posta den då....


Ont. Ont i kroppen. Ont i benen. Ont i ögonen. Ont i huvve. Så har min dag vart. Somnade i soffan när jag kom hem. Så det blev ingen middag. Kom för sent till träningen för att somnade. Men jag var tvungen. Var så himla trött. Tog en treo när jag kom hem efter jobbet, innan jag somnade. Värken i huvudet och ögonen försvann iaf. Men träningsvärken i benen är bortom denna värld. Inte så skönt att träna med de benen ikväll.
När jag har sovit blir min kropp väldigt konstig. Känner mig inte alls pigg som man ska göra efter en powernap. Blir bara ännu mera trött.

Handlade godis till min grupp. Är för dålig på att veta vad lösgodis kommer att kosta. Jag hade 70:- insamlat från gruppen. Jag handlade för 112... hehe. Men då har jag kunnat mola lite här hemma också.

Fredrag imorgon. Äntligen. Skönt att vara hemma en helg. Ska bara ta det lugnt. Har ingen lust att gå ut.

Blue jean baby, l.a. lady, seamstress for the band
Pretty eyed, pirate smile, youll marry a music man
Ballerina, you must have seen her dancing in the sand
And now shes in me, always with me, tiny dancer in my hand

Jesus freaks out in the street
Handing tickets out for god
Turning back she just laughs
The boulevard is not that bad

Piano man he makes his stand
In the auditorium
Looking on she sings the songs
The words she knows, the tune she hums

But oh how it feels so real
Lying here with no one near
Only you and you can hear me
When I say softly, slowly

Hold me closer tiny dancer
Count the headlights on the highway
Lay me down in sheets of linen
You had a busy day today