Läget

Ja det blir långt mellan gångerna. Men det är så det är.

Den här veckan är jag alldeles ensam. Per är i Sundsvall mån, tis och onsdag. Sen kommer han hem och sover på onsdagkväll för att åka till Hofors på torsdag. Därifrån kommer han hem på fredag. Tråkigt att vara själv om kvällarna. Ringde Elin tidigare för att höra om hon ville med ut och gå, men ingen svarade hemma hos dom. Så det resulterade i att jag struntade att gå och slappa framför datorn istället. Bra. Eller inte.

Så idag har jag vart hem till mamma och pappa och ätit mat efter jobbet. Sedan åkte jag till Helene och hälsade på henne, Johan och Klara.

Jobbade bara tre dagar förra veckan eftersom jag hade semester måndag och fredag för att kunna spela golf. I fredags gick det ganska bra. Allt flöt på utom två hål som förstörde allt. Och det funkar inte när man har så få slag som jag. Så det var trist. Men men, det är så det är.

Vet inte vad jag skriva om. Känns liksom tomt. Tomt i lägenheten, tomt i skrivarfingrarna.


Vi ska på bröllop 29 september. Vet inte om jag nämnt det tidigare. Det är Pers kusin Mia som gifter sig med Kent. De bor i Stockholm. Det ska bli väldigt trevligt. Jag ser fram emot det. Bara jag hittar nåt fint att ha på mig...

Förra gången jag var på Bröllop hade jag byxor, de flesta andra hade klänning eller kjol. Så jag lärde mig av den missen iaf. Fast det var mitt i december! Så jag önskar hitta någon fin klänning.


Ska kanske förflytta mitt slappande till soffan istället. Där kan jag ju ligga också... Slöast.

Jag är kär i dig Per Larsson
image275


Kommentarer
Postat av: Sara

Hitta en fin klänning, sånt är aldrig svårt. Du vet vem du ska vända dig till om d krisar med kläder :)

Postat av: Näsan

Hmm Sthlm.. om du har tid över så säg till så kanske vi kan ses en snabbis!

2007-08-15 @ 08:59:25
Postat av: Lena

Hej du vännen. Jag är nog hemma i Stocholm den 29:e. Anders och Jannica skulle vara i Belgien då så vi åker nog hem från Spanien den veckan. Kul :) Fin golfpeg, eller vad det heter :)

2007-08-16 @ 22:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback