Humlan

Glömde skriva en sak sist. Igår när vi var i Kilafors låg jag i hammocken. Deras hammock står under tak bör tilläggas. Jag gungade i den och så tittade jag upp på en humla. När jag kom utanför taket på själva hammocken kom humlan rakt ovanför mitt ansikte (fast den var precis uppe vid det stora taket) och så "kissade" (!!!) den på mig! Det kom ett stänk med flera droppar som landade rakt i mitt ansikte. Jag fick ett stänk i ögat, och aj så det började svida efter en liten stund. Väldigt märkligt! Och eftersom jag var rakt under den såg jag liksom hur stänken kom ner mot mig. Ingen av de som var där hade hört om en liknande händelse någon gång.

Så, antingen kissade den på mig eller så ville den befrukta mig eller nåt! Om det är någon annan som var med om samma sak så skriv gärna en kommentar, för hur många kan det vara som har fått humlevätska i ögat?!

Jag gjorde en jättefin humla på bild, men så kan jag inte lägga in den som en bild tydligen... så dåligt!



Midsommar

Jag är inte så värst duktig på att blogga nu för tiden. Inte som förr iaf. Imorgon börjar min semester på allvar. Så skönt det ska bli. Per jobbar en vecka till sen har han också semester.

Nu är midsommarhelgen över. På midsommarafton skulle vi ut och spela en tävling på morgonen men jag hade fått så jävla ont i ryggen på torsdagen att jag inte kunde vara med. Pappa fick hoppa in i mitt ställe, eftersom det var en partävling. Så eftersom jag åt några mirakelpiller kunde jag inte dricka på kvällen. Men det gjorde mig verkligen inget. Det var nio barn på tillställningen i Segersta hemma hos Z och Veronica så det var skönt att vara nykter. Var nog bara trubaduren som blev riktigt rund under fötterna. Och det var inte så konstigt kanske när han fick drinkar serverade hela tiden...

Jag och Per kom hem vid tvåtiden och då slocknade vi på stört. Sov till halv tolv dagen efter. Eller jag sov så länge, Per gick upp och la sig i soffan för att somna om. Som vanligt.

Igår var vi till Kilafors. Halva stockholmsgänget är uppe på besök. Och de blir så stor barnen. Otroligt! Så vi spelade spel och lekte mest hela eftermiddagen och kvällen.

Idag är det slödag. Tvättar och ska väl försöka städa lite. Men slöa mest. S K Ö N T! Per var uppe med tuppen imorse. Halv sju åkte han till golfbanan... fy fan. Själv sov jag till halv tio. Alldeles lagomt.

Fixar in lite bilder senare. Nu måste jag äta innan jag dör...




Ensamt, så ensamt.

Idag har det vart golftävling. Pepes. Jag gick två sämre än hcp. Vilket är godkänt tycker jag. Jag ska ju bara gå fem över par för att gå på hcp och det tycker jag är rätt svårt... Så kommer jag in under 80 är jag nöjd. Och idag var ett stort framsteg mot för tidigare.

Igår var jag i Röste och solade hela dagen. Fick både lunch och middag där så det var skönt. En riktig slappardag. Härligt.

Jag längtar så otroligt efter min andra hälft. Känner mig inte riktigt hel. Jobbigt när han är borta så mycket på sommaren. Man glömmer liksom bort det under vinterhalvåret. Ändå är sommaren bäst för oss. Då kan vi spela massa golf tillsammans och åka på tävlingar ihop och så. Den 6:e juli ska vi till Nyköping och spela RM Sambos/äkta makar. Det är ingen hcp tävling, så bäst vinner helt enkelt. En partävling där man slår varannat slag. Det är liksom SM för sambos kan man kanske säga.

En vecka kvar nu bara sedan är det semester. Fyra dagar den här veckan. Så jädra skönt ska det bli!! Hoppas att det blir fint väder. Skönt att få sova ut på morgonen. Det är det bästa. Jag måste verkligen ha sömn, annars fungerar jag inte. Ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt. Sov en timme på soffan ikväll, och då blir jag ju väldigt slut i kroppen. Känner mig nästan sjuk. Trött och ont i huvudet liksom. Jag kan inte ta en powernap och sedan vara fit igen, jag blir bara ännu tröttare. Kanske sover jag för länge?

Var ner på statoil precis. Köpte Malacos Juicy Berry. Med 30% mindre socker. Goda faktiskt.

Nä, ska nog ta och läsa lite i min bok i sängen så får vi se vart det slutar. Kanske somnar innan 22.


image200

Hjärtat - Önskar att du var här så jag kunde få en kram.






Trötter

Jag är så trött. Har sovit en stor del av kvällen i soffan. Tror det var behövligt. Men när jag sover under kvällen blir jag så trött i huvudet och kroppen när jag vaknar att det bara är jobbigt.

Hr vart dålig och skriva i juni. Det beror på värmen och golfen. När det varmt sitter jag inte gärna vid datorn utan det blir ofta golfbanan och när man är på golfbanan är man sällan borta i en timme. Så det blir inte mycket tid över.

Är dålig på att läsa också. Skyller även det på tidsbrist och värme. Jag försökte läsa när jag var i stugan med pappa pch Izzi i lördags men det var svårt med en lekande hund på filten hela tiden.

I helgen var jag ju på fest på Dönjegården. Det var roligt. Marcus och Patrik fyllde 23 år. Men det var trist att jag var tvungen att åka hem så tidigt, försvann strax före tolvtiden. Skulle ju upp på söndagen för att spela foursome KM klockan 6.30... Var skitmycket folk på festen iaf. Otroligt mycket olika folk. Men sånt är skoj. Inte för att jag är så bra på att mingla kanske, utan hellre pratar med de jag känner. Sen när man är nykter med bara fulla människor vill fyllorna bara snacka en massa onödig goja så det blir bara ännu drygare att försöka hålla en konversation. Bättre att hålla sig till de som man faktiskt gillar då.

Jag och Isabell vann foursome KM. men det vart särspel. Så vi vann på tredje särspels hålet. Särspel är som sudden death. Den som gör det bästa resultatet först vinner. Är man lika efter ett hål går man vidare. På stora tävlingar spelar man bara ett och samma hål. Men inte på KM. Foursome är en spelform där man spelar i lag och slår varannat slag. Den svåraste spelformen.
Per kom hem på söndagkväll. Han kom på 13:e plats på Salem Open. Så han vann med sig lite pengar hem. Det var roligt för honom. Jocke Rask vann helt överlägset! Mycket roligt för honom.

Idag åkte han till Jönköping. Han blir borta ända till tisdag. Inte så roligt. Vill gärna ha honom här. Finns inge tråkigare än att laga mat själv. Så jag kommer att försöka snylta massa hos mamma och pappa. Idag åt jag nudelsoppa. Fy. Inte mycket bra i en sån förpackning. Skäms på mig.

Igår var jag till Klara för hon fyllde tre år! Hon börjar bli så stor. Tyvärr så skulle vi iväg till golfbanan, skulle ut och spela med dam- och herrlaget, så jag kunde inte stanna länge. Men hon fick öppna paket iaf.



Mums vad gott med pinne!



Kolla mina gaddar!



Titta in ögonen! -Ta inte min boll!



Helt utslagen på väg hem.



Skruttan.



Godnatt

Ska bara skriva nåt snabbt. Ska gå och sova snart. Ja vet. Det är fredagkväll och jag tänker sova vid halv elva. Men Per är borta och det känns som att jag behöver lite sömn.

Cyklade en massa ikväll, i ungefär en timme. Det var skönt. Tittade på hus på ställen jag aldrig sett förr. Tex så hände en rolig sak. Mötte en dam ute vid bostadsområdet mitt emot Tuppz, där Tikkanens bor. Hon cyklade precis ut från ett av huset. När jag sedan kom hem och gick in på toan så ser jag i grannhuset genom fönstret att samma dam tar sin cykel och är påväg bort!! Hur stor chans är det? Att jag först dyker upp vid hennes hem (antar att det var hennes hem eftersom hon inte bor i grannhuset iaf) och att hon sedan dyker upp vid mitt hem! Ja det var roligt.

Såg Vickan på Statoil. Hon köpte glass. Vickan Silvestedt såklart! Jag pumpade mina cykeldäck och eftersom jag såg att hon gick in var jag tvungen att gå in och köpa en dricka också. Men hon hann ut ur macken innan jag hann in. Men jag såg henne iaf. Stort. Hon är ju faktiskt en jävligt stor megastjärna, det kan ingen säga nåt annat om. Hon är tydligen hemma för att henns lillebror Daniel tar studenten. De ska säkert till golfbanan i helgen också.

Kollade på Astrid Lindgrens barnby på fyran ikväll. Vet inte om programmet hette så men man samlade in pengar till en barnby i astrids namn iaf. Martin Stenmarck uppträdde. Han är fan det sexigaste jag vet. Ja det är han. Så manlig på nåt vis. Jag blir klen när jag ser honom. Han har charm.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag förhoppningsvis sola lite och sedan ska jag på 23-års fest gånger två.

Pappa och mamma har sett en björn idag. Men det var nästan en större sensation att jag såg Vickan. Per berättade att det var nån som hade åkt helikopter mellan Lottefors och Åsbacka, de hade sett NIO björnar. Helt sjukt. För det är inte en lång sträcka.

Puss på min Per som ligger på 18:e plats efter första varvet i Salem! Duktiga Rask leder. Bravo!

http://www.tournytt.se/live/res_lbo.asp?sLang=SWE&tk=D0723XX&tour=ST


Varmt varmt varmt

Det är så varmt ute. Sommarvärme. Det ska bli sämre väder till veckan sägs det. Trist. Men jag hoppas att det blir bra väder till vecka 26 iaf. För då börjar min semester.

Nu är jag ensam i vår stora lägenhet igen. Per är i Södertälje den här veckan. Somrarna är allt bra härliga, när vi bara ses 2-3 dagar i veckan... Det är inte så varje vecka men det blir lite tävlingar. Kanske jag kan följa med på nån i sommar.

I onsdags slutade jag klockan 13, man jobbar bara halvdag före röddag när man är adminpersonal. Skönt. Då åkte jag till Mobackes och handlade lite blommor. Det är ju helt sjukt vad dyrt det är där. Men som tur var så hade jag fått presentkort av mamma när jag fyllde år. Åkte hem och planterade lite och duschade sen och gjorde mig i ordning för innebandyfest i Segersta. Men jag var nykter och körde. Men lika gla var jag för det! Jag är nog en av de bättre jag känner på att festa nykter. Skönt på torsdagen, skulle spela golf och fixa på balkongen så jag kände inte riktigt för att vara bakis i värmen...

Så jag spenderade torsdagen med att plantera lite blommor och spela golf med pappa, pelle och pillan. Kan väl knappast stoltsera med att jag firade nationaldagen... Kollade iaf på fotboll sen. Själv i soffan, eftersom Per hade åkt till sthlm på förmiddagen. Riktigt festligt.

Idag har jag tränat på Hårga. Vi körde korta wedgar på övningsfältet. Varmt. Sedan planterade jag klart på balkongen. För er som inte har sett den, så är det en jäkligt stor balkong. Drygt 40 kvm. Men jag använder bara en tredjedel ungefär, men det blir ändå mycket plats att fylla med blommor. Vi har till och med en hammock!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen ställa klockan. Sen sova. Glömde bort klockan imorse. Eller glömde ställa den igår. Det resulterade i att jag kom en halvtimme för sent till jobbet. Men jag stannade till fem så det jämnade ut sig.

  
Sigge i snygga rosa kläder! Jag och Lena hade lika :)


Det hettar

Det bränner på mina axlar. Har vart på golfbanan hela helgen. Tränade på lördagen och spelade på söndagen. Och eftersom det var kanonväder valde jag att ta av mig piké tröjan och bara ha linne. Det var ju så varmt. Och varmare är det nu, när det hettar hela tiden. Men brun och fin blev jag iaf! Får väl se om det börjar flagna eller om det håller sig kvar. För bränt mig det har jag gjort.
Åkte till Kilafors och solade lite efter rundan. Skönt att bara ligga och ta det lugnt.

Anna, tjejen från Arboga som har bott hos mig i helgen, hörde att det skulle finnas björn i området där mamma och pappa bor. Så på lördagskvällen åkte vi på björnsafari. Vi såg ingen björn. Dock väldigt mycket bilar längs vägen. Helt sjukt. Vi gjorde som de normalste av galningarna och bara åkte, inte stanna för att stå och vänta in björnarna.
Sen åkte vi och hämtade Pillan och åkte hem och käkade popcorn och kikade på fotboll. Eller okej, matchen var på och vi såg inte så värst mycket. Men de sista två minutrarna var vi väldigt supporterlika. Vi hade tom en varsin uppblåsbar hand med svenska flaggan, sån som de brukar ha i publiken.

Gick inte så bra för Per i helgen. Han kom hem i lördagskväll. Hade det gått bra hade han inte kommit hem förrän på söndagen.

Idag var vi upp på Bolle och slog lite i kvällsolen innan vi tittade på vårt nya favoritprogram, Lyxfällan! Stackars satar, men tänk att det alltid löser sig! Ibland kan man ju verkligen fundera över hur de tänker. Stoppa huvudet i sanden á la strutsen möjligtivs.

Imorgon jobbar jag bara halvdag. Mycket skönt att vara adminpersonal! Och så är man ledig på onsdagen. Så himla skön vecka. Imorgon är det även damfest för innebandylaget. Det får vi inte glömma! Kommer att bli askul, som alltid. Rosa och roligt!

Nu ska jag borsta tänderna och läsa lite i min bok.

Stieg Larsson - you rocked. (stackarn lever ju inte längre, bäckerna gavs ut efter att han dog)

NU ÄR DET SOMMAR!
image188
Jag och Pillan kollar på bilder (förra sommarn) som jag fotade på henne (och per) när jag jobbade på Ljusnan.