Lördagsgodis

Signe fick lite lördagsgodis idag. Hon har inte varit förtjust i godis tidigare, bara choklad, och vi har inte gjort något för att uppmuntra henne till att äta godis. Jag tycker inte att det finns några fördelar för barn att äta godis tidigt.

När hon har fått fiskedammspåsar på kalas har det varit vi som fått äta hennes godis då hon bara har spottat ut det. Förra helgen när vi var på brännbollsyran fick hon smaka zoo och godisfiskar och hon tyckte att det var gott! I veckan när vi var i Rättvik på semester fick hon en Hallo Kitty av Veronica med sådana PEZ godis i som hon också smaskade i sig. Att vi som hennes föräldrar väljer att köpa något litet till henne ibland tycker jag är okej eller om hon får en sådan grej som av Veronica, eller fiskedammspåsar tex. Men jag tycker fortfarande att hon är för liten för att få lördagsgodis varje vecka eller att andra köper godispåsar till henne. Hur är era 2,5 åringars godisvana?

Signe blir jätteglad om hon får en liten förpackning russin, som jag vet innehåller en hel del socker också, så jag tycker egentligen inte att det finns någon anledning till att leda in henne i godisträsket. Hon lär hitta dit själv snart nog.

Nåja, det jag egentligen ville säga var en rolig sak som hände idag.

Jag skulle iväg på affären en snabbis och köpa fiskbullar till Signe som hon skulle få till middag. Vi käkade pizza... Jag sa till henne innan jag åkte att då det är lördag idag kanske jag köper nåt roligt till henne på affären. Direkt när jag kom innanför dörren undrade hon "vart det där jag skulle få för att det var lördag" var. Jag förklarade att hon skulle äta middag först men att hon kunde få smaka en sak först. Hon fick en zoo tablettask och genast tog hon en godis, sen en till och en till... Jag förklarade återigen att hon skulle äta middag först. Signe börjar stortjuta och vägrar äta. Jag försöker återigen kompromissa genom att säga att det finns en till sak som hon kan få efter att hon har ätit. Hon lovar att hon bara ska smaka en sådan bit och jag går med på det. Självklart vill hon äta upp hela chokladen direkt (mjölkchoklad, sån där liten ta 3 för 10:-). Mera gråt och hon ska bara sitta i mitt knä. Till slut vill hon dricka välling och gå och sova. Klockan var halv sex så det gick inte för sig.

Jag avleder henne med lite pizzasallad och snart sitter hon glatt och äter sina fiskbullar och potatis. Det sista i tallriken vill hon äta i sitt rum. Vi går med på det och Per följer med henne in.
När hon ätit klart kommer Per in med chokladen och säger att eftersom hon var så duktig att äta får hon nu sitt godis. Då säger Signe: "Jag vill inte ha...!" "Lägg det där och gå ut!" Per lägger chokladen där hon har pekat och går ut. Självklart ville hon chokladen men det var så himla roligt att hon inte ville erkänna det! Hon ville fortsätta spela sur och sedan tänkte hon till och bad honom lämna chokladen och sedan gå ut ur hennes rum så att hon kunde äta upp den osedd! :) Smarta barn!

Det här hittade jag när jag tittade till henne efter en stund. Goskruttan!


Gröna tomater

Jag har nog inte tillräckligt med sol under dagen på mina tomater... Det ser tufft ut innan den riktiga höstkylan kommer. En tomat ser ut att ha lite mer försprång än de övriga. Vi får se vart det slutar.


Kalle Stropp



Per hittade en stor gräshoppa som han fångade i Signes kusburk. Den där kusburken var en väldigt bra present och Signe gillar att samla diverse djur i den. Vi hittade även en liten groda som vi stoppade ner, för att se om gräshoppan skulle börja käka på den. Det gjorde den inte.

Igår stoppade vi i den här larven i burken:


Bild 10000

Jag köpte min kamera i januari 2009. Det här är bild 10000! Tiotusen bilder på 1,5 år. Inte illa... Herregud!



Signe har hittat ett äpple i äppelträdet som hon ska smaka.

Barnmorskebesök

Idag har hela familjen följt med till barnmorskan för att lyssna på lillfisens hjärtljud. Egentligen skulle jag iväg den 4/8 då jag har gått 24 veckor men det kändes dumt då vi alla har börjat jobba då, så jag ändrade tid till idag istället.

Nu är jag i vecka 24, jag har alltså gått 23 fullgågna veckor + 1 dag, så det var lite tidigt för det här besöket.

Min inskrivningsvikt var 60 kg och nu vägde jag 66,6. Under min graviditet med Signe hade jag gått upp 4 kg när jag var där på besök i vecka 24, eller efter 24 fullgågna veckor. Så jag har gått upp lite mer nu. Mitt SF mått var 23 cm, precis som förra graviditeten fast då var det ju en vecka senare. Så magen är större den här gången. Fast det har jag ju märkt redan. Hjärtljuden låg på 155 så jag tror minsann det är en liten flicka där inne. Signes hjärtljud registrerades som mest på 150 och det sägs ju att tjejer har högre hjärtljud än pojkar.

Signe tyckte det var spännande att vara med och vår barnmorska berättade hela tiden för henne vad vi skulle göra för olika moment. Hon passade också på att väga sig och vågen stannade på 13,8 kg. När vi vägde henne på två-årskontrollen vägde hon 13,5... Är det okej att de inte går upp så mycket i den åldern?

Här kommer lite siffror för min egen uppföljning:


Veck 8 - 23

Vikt 60 - 67

Bltr 125/65 - 100/60

Glyk 4,3 - 5,9 

HB 117 - 119

Flj ---- - 155

SF ---- - 23


Lindernia Grandiflora

Jag har fått upp en blomma på lekstugan!


Hemma!

Vi har kommit hem och jag såg att mitt inlägg som jag publicerade igår kväll inte hade kommit upp... Nu har jag fixat det och tid och datum stämmer, alltså att jag skrev det igår. Men vi är alltså hemma, om det är någon som blir förvirrad :)

Nu ska vi äta varma mackor och kolla på film! Hörs en annan dag.

På camping i Dalarna

Jag sitter i en stuga i Rättvik på Siljans Camping och har det bra! Vi har en natt kvar innan det är hemfärd imorgon eftermiddag. Det har inte vart så bra väder, förrutom idag då det blev fint efter lunch. Vi har lekt i lekparken och matat änder, det har tjejerna varit väldigt nöjda med. Idag tog vi en tur till golfbanan som ligger i närheten och tittade en sväng på när papporna spelade golf. Men det är inte det enklaste i världen, att gå med en 2,5 och en 4,5 åring på golfbanan. Så vi valde rätt snabbt att gå hem igen.

Vi åkte ner på "stan" vid två och upptäckte att det var massa aktiviteter där! Vi hade inte sett några annonser om det, det var marknad och barnkaruseller och grejer. Signe var dödstrött då hon sovit väldigt illa inatt så till slut var vi tvugna att ta vår bil hem. Hon slockande nästan direkt. Synd att vi inte visste att det var massa grejer som hände där då hade vi nog skippat golfbanan och gått ner på stan istället.

Signe hade det som sagt väldigt bökigt inatt. Det verkade som att hon drömde och var orolig. Hon ville åka hem till Granbo och sova i sin säng och låg med sitt huvud ovanpå mitt... Jag och Per gick och la oss strax före tolv, tio över ett kollade jag på klockan. Då var vi fortfarande vaken. Vi delar på en 1,40 säng med en 2,5 åring som rör sig rätt rejält plus att hon var väldigt ledsen inatt, ínte så lätt att sova som en prínsessa med andra ord.

Imorgon ska det vara fint väder så vi tillbringar dagen på stranden. Klockan 11 ska vi vara utstädade ur stugan. Vi har redan packat in det mesta, som vi inte behöver imorgon, i bilen. Killarna ska ju spela golf så vi ska städa ur stugan med två småtjejer och en bebis själva... Intressant.

Johan och Helene har fått en liten flicka! Igår kväll föddes hon, bara drygt 2700 gram och 46 lång. En väldigt liten tjej med andra ord :)
Här kan ni se sötnosen:
Minsta Thyrén. 


Kusjakt

Hos oss säger man kusar om insekter. När jag bodde i Stockholm tyckte mina klasskamrater jag var knäpp när jag tittade på den nya hundralappen som hade kommit och såg den stora kusen så tydligt. Inte kunde jag väl mena att det var en häst på hundralappen?! Nej, det var klart jag inte gjorde. Det var ju en kuse där! En stor insekt. Jag tyckte de var knäppa för att de överhuvudtaget inte ens såg den först... Så det kan bli!

Signe har iaf haft namnsdag idag, jag med för delen, och min mamma och Signes farmor. Alla heter vi Christina, med CH.
Och Signe fick namnsdagspresenter av mormor och morfar. Hon fick en pinnhäst, Lilla Gubben, en hjärtkrok och en kusburk med förstoringsglas på locken. Eller insektsburk, kuse är ju egentligen bara talspråk, eller talspråk är kanske att ta i, det handlar ju om vår dialekt.
Så efter att vi alla hade ätit middag, både mina och Pers föräldrar var här, gick Signe och morfar på jakt efter insekter. De hittade en skalbagge och sedan lokaliserade vi en myra och ett myrägg, två spindlar och en mask. Signe tyckte det var väldigt spännande, jag med för den delen...

Efter lunch idag var vi ner på Långnäs och hängde lite på stranden och kikade på brännboll tillsammans med familjen från Segersta med flera. Vi ska åka till Rättvik med dem imorgon och bo i stuga på Siljan camping. Det ska bli mysigt! Per och Tomas ska tävla och vi andra hade tänkt att bada. Men vädret ser inte så lovande ut. Det har verkligen blivit höstkyla i luften! Vi tänkte åka imorgon efter frukost men skjuter nog på det till efter lunch då det bara ska regna iaf. Vi får hoppas att solen skiner lite på oss iaf!

Någon som vet någon inomhusaktivitet för barn i närheten av Rättvik annars? Det verkar inte finnas så himla mycket...


Furuvik i bilder


Fåglar kommer till fågelhimlen

När någon eller något dör kommer den till himlen. Det vet Signe. Hon säger också att om en katt dör kommer den till katthimlen, om en hund dör är det hundhimlen som gäller. Innan vi åkte till Furuvik häromdagen hittade vi en fågel nedanför ett av våra fönster. Signe bar den väldigt försiktigt till skogen. Nu hade den kommit till fågelhimlen :)


Signe gillar hästar

Signe tycker verkligen om hästar och gillar att rida på dem, som hon har gjort vid tre olika tillfällen. Igår när vi var och hälsade på familjen Thyrén åkte vi med Helene och Klara för att ge Klaras "sommarhäst" mat och vatten. Han var väldans liten och hur söt som helst! Signe tyckte det var väldigt mysigt!

Tillsammans med den här lilla hästen gick en väldigt stor häst som i tid och otid kom gåendens mot oss, det var därför svårt att slappna av och försöka få några bra bilder. Så den här är vad jag kan bjuda på.


Fart i magen

Det har blivit rätt bra fart i magen nu, iaf om kvällarna. Mysigt! Per har också kännt hur den sparkar, men oftast är han inte tillräckligt tålmodig utan ger upp för tidigt.

Jag gick in i vecka 23 igår. Den här graviditeten går med en rasande fart! Vi var och hälsade på hos Helene, Johan och Klara igår och Helene har bara två veckor kvar på sin graviditet. De hade gjort i ordning spjälsängen och donat lite med bebisrummet. Så mysigt! Och lite overkligt att vi båda snart kommer ha två barn i familjen.

Jag har börjat längta efter att få plocka fram Signes bebisgrejer och titta på de små kläderna :)

Pappa och jag

Signe kröp upp och myste med Per som låg och sov en sväng medan hon tittade på Emil i Lönneberga.


Den lilla och den stora



De är underbara!

Per gillar den lilla, vilket är bra för jag gillar den stora :) Och när jag ska sitta med bilder i PS så är det inge kul med liten skärm. Vår gamla dator kommer jag enbart att slå på när jag ska se till att bränna ut de sista bilderna. Efter en datorkrasch som vi hade för några år sedan är jag väldigt noga med att göra backup på mina bilder. Det rekommenderar jag alla att göra! Jag raderar inte en bild ifrån min kamera innan jag har bränt ut de på dvdskivor eller lagt in på USB-minne.

Utsidan av lekstugan


Insidan av lekstugan

Nu så kan jag redigera bilder på den stora bärbara datorn! Så nu kommer det att bli lite roligare inlägg framöver! Här får ni se några bilder ifrån hur det ser ut inne i Signes lekstuga, än så länge. Ni ser även maten som jag pratade om att de hade på IKEA.

Docksängen är ett loppisfynd som jag betalade 20:- för! Bordet och stolarna är sedan Per var liten.
Dockan, som tidigare har hetat Olle (efter en tremänning till Signe) heter numer Emil. Signe har nämligen börjat titta på Emil i Lönneberga, så det är Emil eller Pippi som gäller på tvn numer :) Vi har även köpt Expressens söndagsbilaga med Astrid Lindgren sagor, det har kommit tre stycken, varav en är Emil. När vi åkte till IKEA lyssnade vi på den i bilen och Per var nog den av oss som skrattade mest :)


En dag i Gästrikland

Idag har vi spenderat dagen i Gästrikland. Vi började dagen med ett besök på IKEA och där brände vi en hel del pengar. Härligt! Vi köpte en stor, vit MALM byrå som vi ska ha i allrummet. Det är den modellen som har sex lådor, tre på höjden och två på bredden, om ni förstår. Vi har golfkläder i den garderoben som finns i bebisens rum och vi har verkligen ingen stans att göra av dem, så då tar vi bort fotöljerna i allrummet och ställer dit byrån istället. På vägen ovanför ska jag göra en fotovägg. Det kommer att bli kanon!

Så jag passade på att köpa ramar också. Svarta RIBBA i olika storlekar. Det är svårt att hitta snygga ramar till okej pris om man inte är på IKEA så det var lika bra att köpa på sig.

Vi köpte även genomskinliga förvaringslådor, SAMLA, tror jag dem heter, som jag har ställt in i tvättstugan.

Sen köpte vi en del grejer till Signes lekstuga. Hyllor som ska upp och en del glas och bestick. De har fått jättefina nyheter på barnavdelningen, mjukismat! Jag köpte två set även fast Signe har väldigt fin låtsasmat som hennes mormor och Sara har gjort. Det var en tårta, glassar och kakor i den ena förpackningen tillsammans med en glasslåda. I den andra var det grönsaker, gurka, tomat, sallad och tomat mm.

Lite annat smått slank också ner. Bland annat en "första hjälpen" väska.

Efter IKEA sprang jag in på HM och köpte lite kläder som passar min växande mage sen for vi till Furuvik för att titta på djur, klappa djur, åka karusell och bada.
Signe hade väldigt roligt och var jätteduktig hela dagen! Hon åt bra och orkade med alla aktiviteter. Hon är en modig tjej som vågar testa det mesta men när det kommer till vatten blir hon en liten badkruka. Vattnet i poolen var rätt kallt och hon gick helst bara med fötterna i, men hon dansade, skrattade och var glad ändå. Vi åkte en vattenrutschkana också och hon fick vatten över hela huvudet, det gick bra ändå och vi lyckades åka en gång till. Sen tyckte hon att det fick vara bra. Trots att hon fryser och tycker att det är kallt vill hon inte gärna gå upp och få en handduk om sig, hon försöker frösset hålla ut, men helst ovanför vattenytan.

När vi skulle åka hem var klockan halv sju och Signe hade fått på sig en blöja och en helkroppspyjamas som vi lätt skulle kunna ta av när vi kom hem då vi anade att hon skulle slockna rätt snabbt. Vi hann bara ut på E4an sen sov hon nästan hela vägen hem. Väl hemma fick hon välling, sen vände hon bara på sig och fortsatte sova. Skönt!
Jag har inte fått in något PS på den här datorn så det kanske bli snålt med bilder... men jag ska försöka slå på den andra datorn så jag får fixa några. Det tar bara sååå lång tid att starta den jämfört med de bärbara. Just nu sitter vi med varsin dator i varsin soffa... Det var nog tur att vi tog två :)

Innan vi slog oss ner i soffan byggde Per ihop byrån och jag sorterade ner saker i förvaringslådorna och rensade i tvättstugan.
Det är skönt att ha känslan av att jag vill ha ordning och reda runt mig, jag får hoppas att den fortsätter infinna sig.

Surfa i soffan!

Vi har fått hem våra bärbara datorer! Två stycken dessutom! En liten och en väldigt stor! Den lilla är på 11" tror jag och den stora är på 17,3"! Så nu kan jag surfa i soffan. Kanske inte så märkvärdigt, då de flesta säkert redan har en bärbar dator, men vi har inte haft någon tidigare så det är ett nytt kapitel för oss :)

Idag har det varit fint väder, soligt med lite moln. Jag har spenderat den mest inomhus genom att städa! Dammsugit, plockat undan och torkat golvet i köket. Jag vet inte när jag torkade golven senast...

Jag har fått en känsla i kroppen om att jag verkligen vill att det ska vara städat och fint, ordning och reda. Måste ha med graviditeten att göra! En dag den här veckan ska vi åka till furuvik, kanske redan imorgon, och då vill jag  åka på IKEA också för att köpa förvaring.

Jag vill göra fint och göra i ordning här hemma, jag har inte haft ork att känna det på länge, så det gäller att passa på när den känslan infinner sig.

Back home!

Jag har vart hemma i precis 24 timmar. Resan hem igår gick väldigt bra. Vi var bara tre personer i minibussen så det fanns mycket utrymme för att ligga och sova en sväng. Jag körde den sämsta biten visade det sig, norr om Jönköpong till söder om Stockholm. Det vräkte verkligen ner och bitvis såg vi knappt vägen. Men sen kikade jag på film i den bärbara dvdn som jag hade med mig. Jag förstår att Signe gillar att titta på film när vi åker på längre bilresor, det är ju kanon!

Veckan har varit bra och trevlig, men golfspelet för bedrövligt. Trist. Jag fick gips och kunde inte slå till bollen. Vare sig från tee eller på green. Trist då jag bitvis spelade bra. Men ju längre veckan gick desto sämre spelade jag, kändes det som iaf. Läste i tidningen när jag kom hem att jag tydligen är höggravid. Ha! Har nån någonsin vart höggravid i vecka 22? Jag känner mig inte ett dugg "höggravid" och tror inte att värmen påverkade mig nämnvärt mer än någon annan. Klart att saker och ting förändras i kroppen, men jag tyckte att det fungerade bra. Iaf den biten. Fast det är klart 7 rundor på 5 dagar är lite i överkant. 126 golfhål. Ungefär 31,5 timme ute på Barsebäcks golfbanor under veckan. Gud!

Morgonen var ljuvlig! Det var härligt att få sova så länge som till 8 då Signe vaknade och kom inspringandes. Vi kramades länge och jag fick många pussar :)

Idag har vi bara umgåtts på hemmaplan. Signe har spenderat en del dagar med mormor och morfar och haft det jättehärligt! Hon har bland annat fått åka båt i stugan, fiskat, cyklat och åkt till lekparken med morbror Johan och Sara.

Jag har två veckor kvar av semestern. Härligt! Men jag önskade att de var fler.

Gravidmage nummer 2




Kanske är det nån som lurar på hur magen ser ut under den här graviditeten?
Magen ser annorlunda ut i den här graviditeten. Den är finare tycker jag. Den börjar högre upp redan nu. Det tog ett tag i Signes graviditet innan den övre delen av magen hängde med. Hade jag mer magmuskler då kanske? Om jag hade gått 21 eller 22 veckor på Signes bild vet jag inte. Förmodligen var jag i vecka 22, men hade gått 21 fullgågna veckor.

Att den är större är ingen tvekan. Mysigt är det iaf!

Mamman åker bort

Imorgon bitti är det dags. Jag lämnar huset för en vecka. Det känns lite ångestladdat. Signe kommer att sakna sin mamma, det vet jag lika säkert som att jag kommer att längta ihjäl mig efter henne.

För att göra det hela lite lättare att förstå för henne har jag ritat. Jag gjorde det även när jag åkte på Melodifestivalen i våras. För varje dag finns det bilder som visar vad jag ska göra. Nu blir det ju inte så mycket mer än spela golf och sova men det blir nog ändå lättare för henne att kunna följa med och räkna hur lång tid det är kvar innan jag kommer hem igen.

Per har också seriespel, men de åker inte förrän på torsdag. Då ska Signe vara hos mormor och morfar så det är också nedritat. Hon tycker det är roligt att titta på teckningen och visade stolt mormor och morfar att hon och  Izzi ska åka båt och fiska om det blir fint väder. Det ser hon verkligen fram emot. Att få ha flytväst och åka båt.

Såhär fint blev det :)


Soligt på Ohn

Vi har tillbringar fler dagar på stranden i Segersta. I onsdags var jag och Signe där tillsammans med Veronica, Amelia och lilla Melker och idag tog vi med oss pappan till stranden.

I onsdags kom jag och Signe vid halv elva och då var vi alldeles ensamma på stranden. Mysigt!

Signe är väldigt försiktig när det kommer till vattnet. Hon vill gärna att man ska hålla henne i handen och det tar tid innan hon egentligen vill bada. Hon trivs med att kasta stenar i vattnet och göra sandslott eller laga sandmat. Idag kom vi också dit vid halv elva och först någon gång efter klockan 13 ville hon bada på riktigt. Dvs ut och simma med sin simring. Sen ville hon däremot inte upp alls! Hon var alldeles blå om läpparna och skakade rejält innan vi hade fått av henne badkläderna och på med handduken.


Signe och Klara

Mitt i veckan var vi iväg till stan och tog en cykeltur med Klara och Helene. Vi cyklade ner till Långnäs och lekte vid lekplatsen innan vi käkade lunch och cyklade hem.

Signe gillar verkligen inte grus! Hon måste stanna var tredje meter för att plocka ur grus ur skorna och är hon blöt om händerna så att det fastnar grus går hon alltid ner till vattnet, när vi är på stranden för att skölja bort det. Nästa gång vi åker till en lekplats ska hon nog få ha gympaskor på sig...

Signe var dödstrött efter lunchen då hon hade somnat vid kvart i tio på kvällen innan, pga alldeles för sena eftermiddagssovningar, och vaknade redan vid sex på morgonen. Det resulterade i att hon somnade i cykelsitsen strax innan vi kom till bilen hos Helene och Klara. Stackars liten.


Mörka moln på badstranden

Vi har hittat en ny favoritstrand! Ohn i Segersta. Kanonstrand! Ingen brygga som man behöver vara orolig för, inte långt att gå ifrån bilen och lagom storlek. Förra söndagen åkte vi dit trots att vädret inte var sådär super. Det blir lätt kvavt i skogen hos oss så det är skönt att komma ut till vattnet.

Det var mycket mörka moln på himlen men det var en kanonväder att bada med barn i! Ingen sol att behöva oroa sig för. Nu är jag väldigt noga med UV-skydd så Signe hade sin UV-dräkt och var insmord med solskyddsfaktor 50 trots att det var rätt mulet. Solen strålar trots att det inte är blå himmel!


Signes favoriter



Som sagt. Signes favoriter. Det här är också från dagen då den tropiska värmen slog till och vi hade över 20 grader hela natten. Klockan är här kvart över sju på kvällen och Signe tar ett kvällsdopp i poolen. Det var fortfarande strax under 30 grader ute.


Trött i värmeböljan

Det är lätt att bli trött av värmen. Förra helgen när det var rekordvarmt var jag och Signe i Segersta och badade på dagen. När vi kom hem hade vi 33 grader i skuggan. Signe slocknade i bilen och var helt okontaktbar sen jag hade lagt ner henne i soffan.

Så ser det ut efter varje baddag hemma hos oss.


Signes första frisörbesök



Den andra juli var Signe hos frisören i Kilafors och klippte sig lite! Hon tyckte det var väldigt spännande och var jätteduktig. Jag hade bunkrat upp med kakor och festis och vi hade pratat innan om att när man var duktig hos frisören får man ett paket. När tålamodet började tryta vid sluttampen fick hon öppna sitt paket. Det var tre pippifigurer: Blom, Dunderkarlsson och Pippis pappa. Signe älskar sina pippifigurer och leker med dem varje dag! Hon har sedan tidigare Pippi, Tommy, Annika, Lilla Gubben och Herr Nilsson.

Mer tid?

Jag skulle behöva några fler timmar på kvällarna innan det är dags att sova. Jag vill så gärna blogga för jag har haft så mycket användning av de inlägg jag har skrivit under Signes första 2 år. Det har vart lätt att gå tillbaka om man har funderat över nåt och lätt att titta över de bästa bilderna som har tagits, då det oftast är dem som publiceras. Jag vill skriva ett inlägg om hur hon är som person just nu, lägga upp filmer där hon sitter och filosoferar och visa bilder om vad vi gör om dagarna. Men jag hinner inget!

Lekstugan är färdigbyggd, färdigmålad, har fått plåttak, golv och golvlister. Jag ska försöka fota den imorgon när vi fått dit dörren, om det sker imorgon vill säga...

På måndag åker jag iväg för att spela lag-sm i skåne! Barsebäck närmare bestämt. Ska bli grymt roligt samtidigt som jag kommer sakna Signe nå fruktansvärt. Natten till söndag är vi tillbaka igen. En vecka. En hel lång vecka ifrån varandra. Jag har gjort en stor teckning till henne i A3 format där hon kan se dag för dag vad jag ska göra. Mina dagar är mest fyllda med en green och en säng... Jag har fotat den och skall väl försöka visa er en bild kanske :)

Imorgon kommer jag således att packa men jag skall försöka ta mig tid att lägga in massa bilder på datorn och blogga. Vi har beställt datorer genom jobbet, två bärbara till och med, men tyvärr kommer dem inte förrän i mitten av nästa vecka. Annars hade jag kunnat haft med mig en och bloggat på plats. Typiskt. Men jag kan säkert roffa åt mig någons dator nån kväll.

Nu är det dags att sova iaf. Jag ville bara meddela omvärlden att vi lever, magen mår bra, vi mår bra och ni kommer förhoppningsvis att få se lite bilder snart. Kanske till och med en film!