Tokroligt med pappsen

Signe har blivit hämtad av farmor och farfar idag. De skulle åka tåg till Bollnäs :) Så jag har en heldag för mig själv! Verkligen för mig själv, de insisterade på att ha kvar henne över middagen också så att jag och Per kunde ta det lugnt hela eftermiddagen innan de kommer tillbaka med vårt busfrö.

Jag har en tid att passa, 15,30. Då ska jag till barnmorskan. Förhoppningsvis mitt sista besök!

Det onda i min hals är borta och jag har nu övergått till att torrhosta på natten istället och så är jag sjukt täppt i näsan. Igår var jag ut två gånger, då stod jag på bron... Signe tycker om att poa på inne och då är det ibland svårt att få ut henne på lek. Även om jag helst vill att hon ska vara ute minst en gång per dag iaf. Men hon ville inte åka snowracer med pappa, göra snögubbar, skotta med nya snöskyffeln eller göra snölykta. Så hon fick väl vara inne och pyssla då. Vilket gjorde att jag inte heller kom ut såklart.

Jag dammsög hela huset igår, det kändes skönt. Det dryga med dammsugning är ju att det inte räcker att göra det en gång och sen är man klar. Bebisen kommer förmodligen inte ännu så jag lär väl behöva dammsuga en gång till antar jag.
Vi möblerade om lite i Signes rum också. Flyttade de saker som inte är så stora, så det blir lite variation. Men nu är en vägg så himla vit så jag måste upp med några stora tavlor eller helst en stor tavla och en stor gren med några ugglor på. Jag har vart på jakt efter wallies med ugglor men det är så svårt att hitta några bra. Jag skulle vilja ha en ganska lång, tjock gren och sedan ett par, tre ugglor som går i rosa, brunt och ljusgrönt. Nån som sett några sånna eller något liknande? :)

Nu ska jag sluta slösurfa, ta mig en dusch och sedan sätta igång med att rensa papper och stoppa in i pärmar. Jag har kommit fram till ett nytt system och det ser för hemskt ut just nu på vårt skrivbord. Jag vill bocka av den punkten på listan!

Här får ni en bild på mina finaste från i helgen!


Kommentarer
Postat av: Andreas Westh

Men vilken bra bild.Den där borde du kunna få ett pris för. Ha de bra och hälsa Per.

Andreas Westh.

2010-11-22 @ 13:28:08
Postat av: mamma

Undrar vad som rör sig i Granboskogen,Per ser ju fullkomligt skräckslagen ut! Signe ser ut att ha koll på både läget o farten.

2010-11-22 @ 18:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback