2-års kalas

Idag har vi barnkalas för Signe. Vi hade bjudit in våra vänner och deras barn. Det blev fyra andra flickor och deras föräldrar. Och så Jonas så klart! Alldeles lagomt. Vi umgås inte med någon som har pojkar! Det är ju faktiskt märkligt. Nu är det några som ska ha barn i just den vänskapskretsen så vi får se om det blir ytterligare ett gäng flickor eller om det dyker upp någon pojke.

Signe fick massa fina saker! Batteristyrt briotåg till hennes tågbana, en Fififilm, pussel, gigantiskt ritblock med gelkritor, en stor studsboll och en jättefin servis!

Vi öppnade paket, fikade och barnen fick fiska påsar i fiskdammen. I påsarna var det lite godis, russin, ballong och en pixibok. Eftersom Jonas inte har något barn (ännu) fick han också fiska! I hans påse var det förrut lite godis en barbapappaskallra till bebisen i Elins mage och en golfboll med Signe på.

Tack snälla ni!

Efter kalasandet åkte vi till mamma och pappa och åt mat. Pappa fyllde år igår. Min lillebror Anton och hans sambo Jessica var också där. De väntar barn i april och Signe klappade på magen och flinade stort när jag pratade med bebisen där inne.

Vi pratade om att jag har en storebror och en lillebror idag och då sa Signe att hon ville ha en storebror och en lillasyster! En lillasyster finns det iaf en teoretisk chans att fixa åt henne men en storebror känns lite besvärligare.


Kommentarer
Postat av: Anonym

GRATTIS! :) Och grattis till tårtan! :)

Postat av: Sara

Va roligt med kalas! Signe ser så stor ut på korten och så fin med flätor! :)

2010-02-07 @ 13:14:23
Postat av: Anonym

Men ååå har ni inte? Nu förstörde ju jag då :) Men ja hon vann! :) :)

Va fasen att man inte ska kunna äta blodpudding heller då e?

Fast d kommer ja no göra ändå :)

2010-02-07 @ 15:06:06
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

När Neo vann så ringde vi bara NK o sa att han vunnit och så beställde vi o hämtade samma dag, vi hade himla tur för jag fick ju magsjuka till kalaset och vi hade köpt en gigantisk tårta som vi fick slänga, då var de skönt att "få" en ny :)

2010-02-07 @ 16:03:43
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Här är det föresten tvärtom :) Bara grabbar, satt o prata med J om det häromdagen att fem av hans kompisar har fått barn nu sen vi fick, och det är bara grabbs :)Då borde det väl vara dags för en tjej nu?

2010-02-07 @ 19:15:20
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Jonas

Tackar så mycket för ett bra kalas med god tårta & FIN fiskedamm!! Nästa år ska jag bara assistera vid fiskandet. :o)

2010-02-07 @ 19:22:21
Postat av: Frida

Tack själv Jonas! Haha ja det låter fint :)

2010-02-07 @ 22:14:54
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback