Villan och volvon

Igår skulle Signe sova hos sin mormor och morfar. Tänk vad tomt det känns när man är utan barn hemma! Det känns konstigt att äta middag utan att Signe sitter bredvid.

Per hade hittat en bil, från Söderhamn, som kommit ut på blocket under eftermiddagen så vi åkte och kikade på den och tog med den hem helt sonika. Vi köpte den helt enkelt! En volvo V70, silverfärgad, -04 som bara gått 9000 mil. Eftersom vi gjorde en överföring av pengarna på plats ville vi ha med oss bilen hem samma dag, så den var otvättad både invändigt och utvändigt. Det är ju lite trist när man köper en ny (för oss) bil, men Pers pappa har formligen bett om att få tvätta och göra ren den så det kan han väl få då :)

Det är oroligt vad stor en V70 är invändigt! Vi hade med Signes bilbarnstol plus bilstolen som bebisen ska ha för att kunna testa hur de kan sitta. Det funkar med alla möjliga alternativ. Signe kan sitta fram och bebisen bak. Bebisen kan sitta fram och Signe bak eller så kan båda sitta bak och jag får plats fram utan att ryggstödet på sätet behöver vara helt rakt uppåt. Kanonbra!
Det är största, eller egentligen enda, anledningen till att vi köper en ny bil, av utrymmesskäl. Vi ska nu försöka sälja Pers Skoda Octavia RS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback