Miljövänligt

Ikväll, efter att Signe hade studsat lite på sin studsmatta, satte vi oss och åt tomater från vår tomatplanta och äpple från vårt äppelträd.



Tidigare idag var jag och fotade familjen Thyrén, jag hoppas jag kan visa någon bild här på bloggen efter att den har fått vart med i tidningen nästa vecka. Jag åkte och kikade på Elin och Jonas nyköpta hus som de skall renovera helt och hållet och jag handlade lite på stan.

Signe fick ett par jeans, jag fick lite strumpor och så köpte jag lite större pärlor som Signe ska få i namnsdagspresent så att vi kan göra halsband.

Per är i Sundsvall och tävlar och Signe var med farmor och farfar idag. De var ner på Bonden på Byn i Kilafors och tittade på djur, åkte häst med vagn och red så klart. Signe älskar verkligen att rida på hästar! Hon ska ju bli en bollbrud :)

Imorgon kommer en klasskompis från gymnasiet förbi en sväng! Låter kanske inte så exotiskt men jag gick gymnasium i Stockholm så det är inte varje dag man träffar folk man gick med. De har vart på bröllop här uppe och tänkte svänga förbi när de åker hem. Det blir skoj!

Kommentarer
Postat av: Sara

Det är bara att sälja golfklubborna och köpa häst istället! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback