Signes första luciafirande

Oj vilken stressig eftermiddag! Signe hade luciafirande 17,30, jag kom hem 16,50. Stress stress stress. Men vi hann dit och Signe var superduktig! De firade utomhus så att alla som ville kunde komma. De minsta barnen fick sitta i två och två i vagnar. Jag tror inte att Signe sjöng något, möjligen en rad eller två, det var så mörkt så det var svårt att se. De större barnen var jätteduktiga och det var en pojke som tog i lite extra här och där, det var roligt. En del av de mindre barnen ville hellre vara med mamma och pappa, men Signe satt snällt kvar i vagnen. De hade fotoförbud under själva intågandet och när de sjöng, så fick man fota efteråt istället. Det var en bra idé, men det var svårt att hinna ta någon bild innan Signe ville hoppa ur vagnen när uppträdandet var slut.

Efter sången bjöds det på pepparkakor och glögg. Minusgrader och snöfall var det ute, nu verkar vintern vara på intågande. Signe såg ut som en michelingubbe, hon vankade av och an när hon gick då hon var väldigt påpylssad under lucialinnet.


Kommentarer
Postat av: Sara

Det var den finaste lilla tärnan jag sett, gullunge! Va mysigt det ska bli att åka hem till er alla i jul, börjar längta nu!

Postat av: Johan

Haha, en sån liten sötnos minsann! :)

2009-12-14 @ 21:24:51
Postat av: mormor

Ååh, så fin du är i "utstyrseln" Signe! Synd att vi inte kunde komma o titta på dig o dina kompisar. Men vi hade d ju härligt i helgen. Puss!!

2009-12-14 @ 22:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback