Pepparkaksbak



Idag har jag och Signe bakat pepparkakor. Pepparkaksdegen har legat i kylen lagomt till första advent, men det har inte passat nå bra tidigare. Signe tyckte det var gott att äta deg och hade förmodligen kunnat äta hur mycket som helst om jag inte hade sagt stopp.

Per är på Johans svensexa ikväll så jag och Signe har fått sällskap av mamma och pappa en sväng. De kom med pizza som vi mumsade i oss. När Signe hörde att Izzi skällde vid dörren flög hon ner från stolen i sitt rum och sprang ut i hallen :)

Inatt sov Signe till halv sju utan att vakna! Det händer aldrig. Jag hade alltså inte varit upp en endaste gång på natten. Herrmingud så skönt. Fast jag var ju inte pigg såklart. Jag hade tänkt till igår kväll och laddat batteriet till den bärbara dvdn och tagit med tre filmer in i sovrummet. Efter vällingen vid halv sju var Signe utvilad, men inte mamman och pappan. Då frågade jag om hon ville kolla på film och så fick hon välja mellan Fiffi, Pingu och Pettson. Pettson och Findus blev det och Per behövde inte stiga upp förrän halv åtta! Jätteskönt och jag tror nog att vi slumrade bägge två med Signe tittandes på film i mitten :) Perfekt helgmorgon!

Det har vart väldigt kallt idag med. Jag har vart utanför dörren i max 2 minuter, och Signe inte en endaste sekund. Om det "bara" är 15 grader kallt imorgon bitti kanske vi kan klä på oss så småningom för att komma ut. Jag vill ju fota lite nu när det är snö!

Härligt att det snart är julafton. Signe har pratat en del om tomten, så det ska bli skoj att se hur hon känner när vi väl är där. Hon säger att han kommer med julklappar, och när man frågar om hon önskar sig något speciellt svarar hon en boll :) Sötnosen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback