Signe sätter sig säkert

Signe sov hela natten inatt. Vaknade vid tjugo över fem och ville ha välling. Så innan dess hade jag inte vart upp endaste gång för att ge henne nappen. Skönt. Men däremot hade hon hittat den själv och stoppat in den i munnen! Duktiga tjejen. Så bara hon lär sig hitta nappen fort nog behöver jag nog inte upp på nätterna.

Vi fick sova till sju imorse, så det var absolut godkänt med tanke på att jag bara vart upp vid tjugo över fem.

Efter att Signe hade sovit två timmar på förmiddagen käkade vi lunch och for till mina föräldrar för att kolla på Signes rum. Jodå, de har målat om ett rum som numer är Signes lekrum. Mamma köpte vid ett tidigare tillfälle en tjockare madrass till resesängen, så att Signe ska sova skönt när hon är där. Rummet blev fint och Signe verkade gilla att det fanns massa leksaker! Tur att de har sparat massa efter oss sen vi var liten.

Signe var lika vild ikväll som igår. Fram och tillbaka, upp och ner, överallt är hon! Hon var så söt när vi åt middag. Hon satt och lekte med några plastburkar i köket och pratade på och så helt plötsligt kryper hon ut i hallen, fortfarande pratandes för sig själv. Där stod gåvagnen. Hon tar sig upp mot vagnen och börjar gå mot sitt rum. Vänder sig om mot oss och vinkar! Sen stannar hon när hon kommer till sitt rum, tar sig ner försiktigt och kryper in i rummet! Haha Vi satt och skrattade och smög efter och kikade försiktigt på henne. Då hade hon ställt sig vid böckerna och tog ner några, sedan satte hon sig och bläddra lite i den ena. Hela tiden så pratade hon för sig själv! Vilken sötnos! Efter en kort stund kommer hon utkrypandes till oss och flinar så stort! Hon kändes så självständig på nåt vis, hon har aldrig gjort på det sättet förr.

Hon har blivit väldigt duktig på att sätta sig ner från stående. Hon böjer sig fram och tar emot med en hand och sedan sjunker hon ner mot rumpan och släpper den hand hon håller i med. Jätteförsiktig är hon.

Hade svårt att somna ikväll med. Vi försökte varva ner med att läsa flera böcker eftersom hon verkligen var speedad och nästan andfådd efter att krypa, ställa sig och sätta sig i hundrafemtio knyck. Men det är som att hon numera vet hur roligt hon kan ha det när hon är vaken, och därför vill hon inte somna.

Jag är rädd för att hon har fått nåt åt öronen igen. Hon pillar där väldigt mycket och när trycker på dom ser det ut att göra ont... Men hon är så glad, så vi avvaktar och her nezeril istället. Hoppas det lägger sig.

Jag badade ikväll. Det händer inte ofta, men åh så skönt och avslappnande det var att ligga där i mörket med tända ljus! Himla härligt.




Mitt rum hos mormor och morfar!

Kommentarer
Postat av: Sara

Gud va fint de har fixat, är det fiskerummet? Jätte fint :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback