Klätt granen

Nu är helgen över. Men den här söndagen känns inte som en söndag, Per ska ju vara hemma till 7:e januari!

Jag och Signe har verkligen inte vart ut på nå äventyr i helgen. Vi har inte ens åkt bil. Per var och spelade match i Ljusdal igår. Det blev en jämn match som de vann. Det var kul, nu leder de serien.
Idag har vi vart hemma hela familjen. Vi har satt upp julgranen. Signe ville såklart vara med och riva. Men efter att hon fick sitta där en stund så blev hon nöjd och lät bli den resten av dagen.

Ikväll när vi var i hennes rum läste jag Mamma Mu, eller hon bläddrar rätt snabbt så jag hinner bara peka på bilderna. Man märker när hon har tröttnat på en bok, så jag sa att hon skulle hämta Molly boken. En av hennes favoritböcker är Mollys ordbok. Det är massa flikar i den som hon älskar att vända på. Hon har kastat ner alla böcker från hyllan så de ligger i lite olika högar, och hon kryper fram till den högen där molly boken ligger, och fastän det är två mindre böcker ovanpå den så att man bara ser halva boken så lyckas hon ta fram den och släpar den mot mig! Jag och Per bara stirrade. Jag fick be henne hämta boken tre gånger innan hon kröp iväg, men det är ju fantastiskt vad de lär sig!

Igår sov Signe 4,5 timme totalt på dagen och sedan somnade hon in lätt på kvällen... Så det gäller nog att hon inte blir övertrött. Idag har hon iofs sovit lite mindre, men vaknade ändå rätt sent på eftermiddagen och somnade jättebra ikväll. Skönt om det har gått tillbaka till det normala igen. Framförallt skönt för Signe att bara kunna lägga sig ner och slappna av, som förrut.

Signe hade lite feber igår kväll och imorse. 38,2. Det är kanske bra, det sägs ju att feber är kroppens sätt att ta hand om virus. Och hon är inte så snorig längre.

Imorgon ska vi fira jul! Jag tycker det ska bli jätteskoj, och det känns verkligen som att det är julafton imorgon! Så god jul!

Titta så fint alla tomtar, grisar, bockar och snögubbar står på den första bilden...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback